Προς το περιεχόμενο

ποιο απο τα τρια??

dimitriscm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=81FC1FD9AAD92144BF54D77F1D4F6671&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116

lenovo n200/3000

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907957

acer 5715z 3a1..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907981

acer 5520 7a2..

ποιο απο τα τρια θεωρειτε καλυτερη επιλογη?δεδομενου οτι δεν ανεβαινουμε σε τιμη ουτε ευρω παραπανω...υπαρχει σε τετοια τιμη κι ενας hp τον οποιο αποκλειω..

Δημοσ.

+1 για το Lenovo. Αν ο ΗΡ που γράφεις είναι ο Compaq 530 με την 3ετή εγγύηση κακώς τον αποκλείεις. Περί ορέξεως βέβαια...κολοκυθόπιτα αλλά το αναφέρω.

Δημοσ.

ωχχχ τοσο χαλια η acer??κι εγω προς το λενοβο κλεινω...βεβαια σαν μαρκα δεν τον ηξερα αλλα ακουσα οτι ειναι σε συνεργασια με την ibm..γενικως πως τον βλεπετε τον λενοβο?εχει κι ενα χρονο εγγυηση..εγω τον θελω κυριως για σερφαρισμα ,για γραψιμο και καμια ταινιουλα..

Δημοσ.
γενικως πως τον βλεπετε τον λενοβο?εχει κι ενα χρονο εγγυηση..εγω τον θελω κυριως για σερφαρισμα ,για γραψιμο και καμια ταινιουλα..

Eίναι από την κινεζική Lenovo η οποία προ ολίγων ετών εξαγόρασε μερος της IBM και φυσικά την πολύτιμη τεχνογνωσία στην κατασκευή φορητών και όχι μόνο.

Για τη χρήση που αναφέρεις είναι σούπερ. Αν όμως γράφεις πολύ τότε κοίτα και το Lenovo ThinkPad R61i που έχει ματ οθόνη (πιο ξεκούραστη) και γενικά έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Από επιδόσεις είναι στο ίδιο επίπεδο.

Δημοσ.

πολυ καλος ο λενοβο που αναφερεις...μαλλον σε αυτον παω..επισης κοιταξα και τον hp -που ανεφερα πως απεριψα στην αρχη- κυριως λογω 3ετους εγγυησης και ομολογω πως αν δεν μου εδειχνες τον λενοβο αυτον, θα κατεληγα στον hp..τι λετε τελικα λενοβο thikpad r61i η hp 530 compaq??απο ποιοτητα τι λενε?εχω ακουσει προβληματα με τους hp..απο ταχυτητα?εσεις ποιον θα διαλεγατε?

Δημοσ.
thikpad r61i η hp 530 compaq??απο ποιοτητα τι λενε?εχω ακουσει προβληματα με τους hp..απο ταχυτητα?εσεις ποιον θα διαλεγατε?

Τα συγκεκριμένα είναι τα 2 από τα 5 καλύτερα laptop που υπάρχουν στην κατηγορία με τιμή ~600 ευρώ. (Δεν αναφέρω να υπόλοιπα γιατί πιστεύω δε σε αφορούν, αν θέλεις όμως κοίτα εδώ).

Από άποψη ταχύτητας ο ΗΡ είναι αρκετά μπροστά και από τα 5. Επίσης έχει το πλεονέκτημα της 3ετούς εγγύησης. Είναι καλοκατασκευασμένο, λεπτό, αθόρυβο, υπάρχει υποστήριξη για ΧΡ γενικά είναι ικανότατο. Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα είναι ότι ;έχει παλαιό επεξεργαστή (2πύρινο βέβαια) η μπαταρία διαρκεί σχετικά λίγο.

Από την άλλη πλευρά το Thinkpad είναι Thinkpad. Ποιότητα, αξιοπιστία, φοβερό πληκτρολόγιο, καλή αυτονομία ελέω T5250, ενώ από επιδόσεις είναι παραπάνω από επαρκές για office-net-ταινείες και φυσικά έχει ματ οθόνη για να μη βγάζουμε τα μάτια μας. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο 1 έτος εγγύησης. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο? Αν είναι εγγύηση και επιδόσεις πας για το ΗΡ. Αν είναι η εργονομία (οθόνη/πληκτρολογίο) και θέλεις καλύτερη φορητότητα-αυτονομία τότε πας για το Thinkpad. Και τα δύο αξίζουν 100% τα χρήματά τους. Είναι απο τις πιο value for money προτάσεις οπότε ότι και να πάρεις δεν θα το μετανιώσεις. Κρίνε βάση των αναγκών σου πιο σου ταιράζει καλύτερα.

Δημοσ.

αχαα..μαλλον για τον hp με βλεπω τελικα..βασικο πλεονεκτημα η 3ετης εγγυηση...κι με βαση αυτα που ειπες μου ταιριαζει καλυτερα ο hp(τον βρισκω και πιο ομορφο)σ'ευχαριστω!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...