chojiro Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Λοιπον εχω κανει ενα site στο pc μου με joomla και αντιμετοπιζω ενα προβλημα.Απο τ pc μου συνδεομαι κανονικα στο site αλλα δεν μπορω να συνδεθω απο αλλο pc.Ξερει καποιος να μ πει τι πρεπει να κανω?Για να μπω στο site απο αλλο pc βαζω μονο την i.p. του pc μ η και τιποτα αλλο?? Thanks προκαταβολικα
sotirakis.net Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αφού λες ότι το site το έφτιαξες τοπικά, τότε η διεύθυνση που πληκτρολογείς για να το δεις είναι λογικά 127.0.0.1/kapoio-onoma-fakeloy-mesa-sto-htdocs. Αφού το site αυτό είναι στημένο τοπικά, σημαίνει ότι έχεις μόνο από το μηχάνημα στο οποίο τρέχει πρόσβαση. Για να μπορέσεις να το δεις και από κάποιο άλλο site, θα πρέπει να το ανεβάσεις σε κάποιον server (τα αρχεία του και τη βάση που έχει από πίσω). Βέβαια, πιθανώς να υπάρχει και κάποια λύση αν χρησιμοποιήσεις την external IP του μηχανήματος, αλλά τότε προκύπτουν θέματα ασφάλειας του PCιού σου.
chojiro Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 οκ αυτο το καταλαβα και ευχαριστω.Μπορω να εχω το δικο μ pc σαν server?Εχω στο pc static i.p.Και αν δεν γινετε πως μπορω να το κανω?Κ αν δεν γινετε απο που μπορω να βρω εναν server για να ανεβασω το site μου?(αν γινετε free:p)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.