Dreamina Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το συγκερκιμένο site έχει section με downloads mp3 κλπ. που ανεβάζει ο κάθε χρήστης. Μέχρι πριν μια εβδομάδα περίπου αυτό ήταν δωρεάν. Πριν καποιες μέρες επειδή υπήρχαν προβλήματα με το server τους από τι λεγάνε το κατεβάσανε ώστε να διορθώσουν το πρόβλημα. Δύο μέρες περίπου πριν ανέβηκε το section αλλά για να έχεις πρόσβαση πρέπει να στείλεις sms σε ένα 4ψήφιο αριθμό με χρέωση 1 ευρο και θα σου σταλεί με sms ο κωδικός πρόσβασης. Ο κωδικός αυτός ισχύει για 3 μέρες. Σε σχετικό topic που βάλανε φάγανε τρελό κράξιμο από το κόσμο που τους υποστήριζε και φυσικά διέγραψαν το τοπικ. Φυσικά το συγκεκριμένο site πλέον όσο και fan να ήμουν με ξενέρωσε απίστευτα και δεν ήταν η λογική μόνο της κερδοσκοπίας γιατί ναι είναι και φυσικά είναι παράνομο. όταν τα αρχεία τα έχεις για να τα μοιράζοντε οι χρήστες και τα ανεβάζουν οι χρήστες πως εσύ πας και βάζεις χρέωση σε κάτι που δεν είναι δικό σου και φυσικά ούτε λόγος για τα άτομα που ανέβαζαν songs. Και θα μου πείτε έχει τόσα πολλά θέματα εκεί μέσα εκεί κόλλησες ? Ναι εκεί κόλλησα και στις απαντήσεις του admin τύπου ε σιγά τι είναι το ένα ευρό και άμα σας αρέσει κλπ. (Για ξεκαβάλα ρε αντμιν κανά καλάμι γιατί όταν θα σου σκάνε οι μηνύμησεις από δισκογραφικές κλπ τι θα λες ρε παιδι? Ούτε καν μπορείς να δικαιολογήσεις ότι ήταν για να τα μοιράζοντε οι χρήστες .) Όταν βλέπεις να απαντάει ο αντμιν με ύφος του μαμάω και δέρνω σε άτομα που στηρίζουν το site είναι για τραγικό. Δαγκώνεις ρε φίλε το χέρι που σε ταίζει?! Φυσικά καταλαβαίνω ότι έχει έξοδα ένα τέτοιο site αλλά γι'αυτό υπάρχουν οι διαφημίσεις. Εγώ τυπάδες σαν και αυτόν ποτέ δεν θα τους δώσω ούτε 10 λεπτά.
thes1os Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Με δυο λόγια λές λοιπόν και συμφωνώ, το ίντερνετ ήταν και θα ειναι free. Υπάρχουν τόσα άλλα.... Προφανώς τα παληκάρια θα είχαν έξοδα. Καμιά γκομενίτσα, κανα έτσι - αλλιώς... Είπανε να κάνουν την αρπαχτή τους. Γ###σε τους μωρέ...Διαφήμιση τους κάνεις. Εγώ ούτε που το ήξερα πάλι αυτό το site. Κάτι τέτοια site με ονόματα filaraki, sfinaki, kolaraki, papagalaki κλπ μου φαίνεται φτιάχνονται για πιτσιρίκια. Όσο για mp3 η δισκογραφία όλου του κόσμου υπάρχει διαθέσιμη.. στο σφηνάκι θα κολήσουμε? Αστους, μέρες μετράνε...
sfinaki_gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να απαντήσω στην Κατίνα και τον Μαλάκα που έχουν γράψει σε αυτό το topic. Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν άτομα σαν εσάς και που σκέφτονται έτσι. Λυπάμαι που ζείτε στην κοσμάρα σας και πάντα εις βάρος των άλλων. Είσαστε σαν τα παράσιτα που δίχως άλλο οργανισμό, δεν μπορείτε να ζήσετε από μόνοι σας. Είσαστε οι ξερόλες και οι έξυπνοι αυτού του τόπου. Είσαστε οι σωτήρες μας! ΜΠΡΑΒΟ σας! Τα ξέρετε όλα και σας ευχαριστούμε που υπάρχετε! Δε μου λες κυρία Κατίνα; Όταν ήταν δωρεάν τα downloads και κατεβάζετε αβέρτα και ξεκολώνατε το server στο bandwidth, τότε ήταν όλα νόμιμα; Τώρα που έπεσε η χρέωση του ενός ευρώ, τώρα είναι παράνομα και θα κλείσουν τον admin στη φυλακή και θα το ευχαριστηθείς κιόλας; Έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που τα λες αυτά! Λες ότι ήσουν και φαν του sfinaki! Που ξέρεις εσύ μωρή Κατίνα ότι είναι παράνομο; Που ξέρεις τι έχει κάνει ο admin? Που ξέρεις ότι υπάρχουν διαφημίσεις και ότι ο admin τα κονομάει; Που ξέρεις τους λόγους που αναγκάστηκε να το κάνει αυτό; Εσύ Πολύξερε μαλάκα, να ξέρεις ότι το sfinaki ζει και βασιλεύει εδώ και πολλά χρόνια και θα βασιλεύει για πολλά ακόμα. Άσε λοιπόν τις μαλακίες περί sfinaki, filaki, kolaraki κλπ, που λες για να ρίξεις καμιά γκόμενα και ξεκόλλα από την οθόνη σου και δες τι γίνεται στη real life. Άντε που μόλις είδες γκόμενα να βάζει topic, αμέσως να το παίξεις κυριλέ. Παλιοκαραγκιόζη!!!!
rallistas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Και δικιο να εχεις,μολις το εχασες με την απαντηση σου.Καλο σου απογευμα.
sfinaki_gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φίλε rallistas, Το ξέρω ότι ίσως χάσω το δίκιο μου με το τρόπο που απάντησα στα παραπάνω μέλη, αλλά είμαι εκτός εαυτού αυτή τη στιγμή και δεν μπορούσα να απαντήσω διαφορετικά! Τόσα χρόνια, κάθε μήνα πληρώνω από τη τσέπη μου για να είναι online το sfinaki και ξαφνικά βλέπω στο google το topic αυτό. Δε μπορώ να βλέπω και να ακούω διάφορα για το site που με τόσο κόπο και χρήμα έχω φέρει στην κατάσταση που είναι. Δεν έχω ενδοιασμούς και δεν κρύβομαι από κανένα. Με λένε Βαγγέλη Μιχαλάκη και το κινητό μου είναι 6978555173 όποιος ή όποια θέλει να τα πούμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 aha topic που αναφέρει site το οποίο έχει παράνομα downloads (είτε είναι δωρεάν είτε ύπο πληρωμή)... καταδικασμένο να φάει λουκέτο αν όχι σβήσιμο...
soilworker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να απαντήσω στην Κατίνα και τον Μαλάκα που έχουν γράψει σε αυτό το topic.Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν άτομα σαν εσάς και που σκέφτονται έτσι. Λυπάμαι που ζείτε στην κοσμάρα σας και πάντα εις βάρος των άλλων. Είσαστε σαν τα παράσιτα που δίχως άλλο οργανισμό, δεν μπορείτε να ζήσετε από μόνοι σας. Είσαστε οι ξερόλες και οι έξυπνοι αυτού του τόπου. Είσαστε οι σωτήρες μας! ΜΠΡΑΒΟ σας! Τα ξέρετε όλα και σας ευχαριστούμε που υπάρχετε! Δε μου λες κυρία Κατίνα; Όταν ήταν δωρεάν τα downloads και κατεβάζετε αβέρτα και ξεκολώνατε το server στο bandwidth, τότε ήταν όλα νόμιμα; Τώρα που έπεσε η χρέωση του ενός ευρώ, τώρα είναι παράνομα και θα κλείσουν τον admin στη φυλακή και θα το ευχαριστηθείς κιόλας; Έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που τα λες αυτά! Λες ότι ήσουν και φαν του sfinaki! Που ξέρεις εσύ μωρή Κατίνα ότι είναι παράνομο; Που ξέρεις τι έχει κάνει ο admin? Που ξέρεις ότι υπάρχουν διαφημίσεις και ότι ο admin τα κονομάει; Που ξέρεις τους λόγους που αναγκάστηκε να το κάνει αυτό; Εσύ Πολύξερε μαλάκα, να ξέρεις ότι το sfinaki ζει και βασιλεύει εδώ και πολλά χρόνια και θα βασιλεύει για πολλά ακόμα. Άσε λοιπόν τις μαλακίες περί sfinaki, filaki, kolaraki κλπ, που λες για να ρίξεις καμιά γκόμενα και ξεκόλλα από την οθόνη σου και δες τι γίνεται στη real life. Άντε που μόλις είδες γκόμενα να βάζει topic, αμέσως να το παίξεις κυριλέ. Παλιοκαραγκιόζη!!!! Και τι ηθελες ρε φιλε να σου πουνε και μπραβο που τους βαζεις να πληρωσουν για να κατεβασουν τραγουδια παρανομα που μαλιστα τα εχουν ανεβασει εθελοντικα αλλοι χρηστες? Και δεν ξερω πως μιλατε στο στο sfinaki αλλα το insomnia ειναι σοβαρο forum, εχει ενα επιπεδο και για αυτο δεν χρησημοποιουμε τετοιους χαρακτηρισμους και μαλιστα προς αλλα μελη.
sfinaki_gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φίλε soilworker, και εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς. Τα μέλη που έχουν ανεβάσει τα τραγούδια ή τα διάφορα αρχεία, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να μπει χρέωση στα downloads. Τα περισσότερα από αυτά τα μέλη μου το πρότειναν κιόλας. Είναι τα μέλη που πραγματικά αγαπούν το sfinaki και δεν "ζουν" εις βάρος του. Τα μέλη που πειράχτηκαν και θίχτηκαν είναι αυτά που δεν υπολογίζουν τίποτα παρά μόνο τον εαυτό τους και το συμφέρον τους. Και ναι φίλε μου το sfinaki είναι σοβαρό site και τα μέλη σέβονται το ένα το άλλο. Το αν μίλησα άσχημα εγώ, είναι γιατί με πνίγει το δίκιο και γιατί είναι σαν να με δικάζουν ερήμην! Δε τα γουστάρω αυτά τα κρυφά εγώ, μου αρέσει να μιλάω και να μου μιλάνε ανοιχτά.
soilworker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εγω παντως θεωρω οτι ειναι εκμεταλευση των μελων του site και γινεται μονο και μονο για την κονομα του καθε admin.Το παρανομο file sharing εχει και μια ιδεολογια και δεν μπορει ο κεθενας να εκμεταλευεται αλλα μελη για προσωπικο του οφελος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Απαντήσεις με χαρακτηρισμούς "Μαλάκα", "μωρή" και άλλα ωραία και ηχηρά δεν γίνονται δεκτές εδώ. Όταν εκθέτουμε δημόσια είτε τον εαυτό μας είτε τη δουλειά μας είτε την ιστοσελίδα μας, είμαστε ανοιχτοί σε κριτική - καλόπιστη και κακόπιστη. Δεν απαντάμε με βρισιές και προσβολές. Το μέλος sfinaki_gr απώλεσε το δικαίωμα συμμετοχής στην κοινότητά μας - το οποίο άλλωστε ποτέ δεν είχε, γράφτηκε μόνο και μόνο για να επιτεθεί λεκτικά στους επικριτές του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.