Προς το περιεχόμενο

Επιλογή 8800GT - δίλημμα!

pavloan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντως, απ' τα όσα έχω ακούσει, τη Mushkin θα πρότεινα. Την ECS έχω, αλλά δεν είναι και τόσο καλή. Πρώτον, θες ΠΟΛΥ χώρο. Δεν είναι μόνο να μπει στο κουτί, είναι να σου αφήσει περιθώριο να δουλέψεις. Την έχω χώσει σε ένα Lian Li PC7 και όταν θέλω να κάνω το παραμικρό μέσα στο κουτί, πρέπει να τη βγάλω τελείως.

Και εκτός αυτού, τα κλιπσάκια και της ψύκτρας και των auxilary fans είναι μούφες τελείως. Ήδη το πρώτο έχει χαλαρώσει και φοβάμαι πως θα πέσει η ψύκτρα και σ' αυτό φταίει ο τρόπος που κολλάνε επάνω οι aux fans. Κι όλα αυτά χωρίς να έχω δει θεαματικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Αν έχεις χώρο, θα σου κάτσει καλύτερα, αλλά ακόμη θεωρώ τη Mushkin καλύτερη λύση.

Σε τί δεν σε ικανοποίησε η ECS αν επιτρέπεται??? :rolleyes:

Δημοσ.
Το γράφω στο post που quotαρες.

Μα σε αυτό που quotάρω αυτά που αναφέρεις είναι για θέμα χώρου στο κουτί και για την ποιότητα που έχουν τα κλιπσάκια και αν κατεβάζει αρκετά την θερμοκρασία της κάρτας η ψύκτρα...

Εγώ νόμιζα πως δεν είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή της σε παιχνίδια...:rolleyes:

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω μια Sparkle 8800GT από Πλαίσιο με μια VF1000 και ενώ από θερμοκρασίες καλύτερα δεν πάει για αέρα (32 Idle και 44 full load) δεν μπορώ να την ανεβάσω πολύ...

Ο πυρήνας φτάνει από τα 600 στα 675 maximum με τις μνήμες στα default...

Έχω πέσει σε τόσο μπανάνα κομμάτι ή κάτι δεν κάνω καλά;

Παρόλ' αυτά η κάρτα σπέρνει, δεν το συζητώ, δεν παίρνει χαμπάρι...

δεν εχεις πέσει σε μπανανα και αυτή που είχα εγω πριν τα ίδια έκανε 650/1625/1000 στο μαξιμουμ.Ηταν όμως φοβερή καρτούλα για τα λεφτά της απο της καλύτερες μιας και τ΄ωρα h ecs νομίζω οτι υπερέχη

Δημοσ.
Μα σε αυτό που quotάρω αυτά που αναφέρεις είναι για θέμα χώρου στο κουτί και για την ποιότητα που έχουν τα κλιπσάκια και αν κατεβάζει αρκετά την θερμοκρασία της κάρτας η ψύκτρα...

Εγώ νόμιζα πως δεν είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή της σε παιχνίδια...:rolleyes:

Όχι, όχι, η απόδοσή της είναι αντάξια του chipset της, δεν έχω παράπονα εκεί. Αλλά αν είναι να κάνεις ακροβατικά μέσα στο κουτί για να κάνεις μια απλή δουλίτσα, αρχίζεις να ξενερώνεις.

Δημοσ.
Όχι, όχι, η απόδοσή της είναι αντάξια του chipset της, δεν έχω παράπονα εκεί. Αλλά αν είναι να κάνεις ακροβατικά μέσα στο κουτί για να κάνεις μια απλή δουλίτσα, αρχίζεις να ξενερώνεις.

OK! Με κάλυψες-έπεισες...

Έχω αρκετό χώρο έτσι κι αλλιώς στο κουτί, οπότε δεν θα τον τσιγγουνευτώ..:P

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!!:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Έχω έναν Core2Duo Ε6400 πάνω σε μητρική Intel P965 με 2GB μνήμης στα 667ΜΗz και μια Νvidia 8500GT. Η max ανάλυση που χρησιμοποιώ είναι 1280*1024. Αποφάσισα να αλλάξω την κάρτα γραφικών με μια 8800GT και είμαι τελικά μεταξύ των παρακάτω:

Mushkin 8800GT OC V2

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1080962

ECS 8800GT

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1039806

Έχουν και οι δύο αλλαγμένο cooler και είναι στα 140-150Ε

Έχει κανείς καμμιά γνώμη όσον αφορά αυτές ή να προτείνει κάτι αντίστοιχο σε αυτές τις τιμές? Ευχαριστώ! :-)

Εν τω μεταξύ παιδιά, οι τιμές στις 8800GT συνεχίζουν να πέφτουν μέρα με τη μέρα. Σήμερα που τσέκαρα το Πλαίσιο έχει την Twintech στα 130Ε και τη Sparkle στα 135Ε, ενώ και το e-shop έχει απ'ότι είδα την Sparkle coolpipe στα 138Ε. Πάντως τελικά μάλλον καταλήγω στην overclocked Gigabyte με το cooler από Zalman η οποία πιστεύω πως είναι και ποιοτικότερη αλλά και πλέον σε καλή τιμή! :-)

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ παιδιά, οι τιμές στις 8800GT συνεχίζουν να πέφτουν μέρα με τη μέρα. Σήμερα που τσέκαρα το Πλαίσιο έχει την Twintech στα 130Ε και τη Sparkle στα 135Ε, ενώ και το e-shop έχει απ'ότι είδα την Sparkle coolpipe στα 138Ε. Πάντως τελικά μάλλον καταλήγω στην overclocked Gigabyte με το cooler από Zalman η οποία πιστεύω πως είναι και ποιοτικότερη αλλά και πλέον σε καλή τιμή! :-)

η συγκεκριμένη είναι overclocked από το εργοστάσιο? h gigabyte?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...