Προς το περιεχόμενο

Επιλογή 8800GT - δίλημμα!

pavloan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω έναν Core2Duo Ε6400 πάνω σε μητρική Intel P965 με 2GB μνήμης στα 667ΜΗz και μια Νvidia 8500GT. Η max ανάλυση που χρησιμοποιώ είναι 1280*1024. Αποφάσισα να αλλάξω την κάρτα γραφικών με μια 8800GT και είμαι τελικά μεταξύ των παρακάτω:

Mushkin 8800GT OC V2

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1080962

ECS 8800GT

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1039806

Έχουν και οι δύο αλλαγμένο cooler και είναι στα 140-150Ε

Έχει κανείς καμμιά γνώμη όσον αφορά αυτές ή να προτείνει κάτι αντίστοιχο σε αυτές τις τιμές? Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

ετσι απο περιεργεια, εξηγηστε μου γιατι την ecs? αν κοιταξουμε αριθμους, η moushkin ειναι ταχυτερη...

• Super Moderators
Δημοσ.

τα clocks που έχει η Mushkin τα πιάνει πανεύκολα η ECS (και μεγαλύτερα) και με καλύτερες θερμοκρασίες λόγο της ογκώδους ψύκτρας...

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια Sparkle 8800GT από Πλαίσιο με μια VF1000 και ενώ από θερμοκρασίες καλύτερα δεν πάει για αέρα (32 Idle και 44 full load) δεν μπορώ να την ανεβάσω πολύ...

Ο πυρήνας φτάνει από τα 600 στα 675 maximum με τις μνήμες στα default...

Έχω πέσει σε τόσο μπανάνα κομμάτι ή κάτι δεν κάνω καλά;

Παρόλ' αυτά η κάρτα σπέρνει, δεν το συζητώ, δεν παίρνει χαμπάρι...

Δημοσ.
τα clocks που έχει η Mushkin τα πιάνει πανεύκολα η ECS (και μεγαλύτερα) και με καλύτερες θερμοκρασίες λόγο της ογκώδους ψύκτρας...

αυτα ομως κυριε thresh τα πιανει? αμ δε τα πιανει...:P

Μαζί με την κάρτα αποκτήστε ένα T-Shirt με το logo της Mushkin και ένα USB Stick χωρητικότητας 1GB!

Δημοσ.

Για εμένα που δεν με ενδιαφέρει να κάνω OC(προς το παρόν ίσως...), ποιά θα ήταν καλύτερη έκδοση ανάμεσα στις 3?(εννοώ Sparkle, Mushkin και ECS).Ή αν προτείνετε κάποια άλλη σε αυτά τα λεφτά...

Βέβαια η τούμπανη ψύκτρα της ECS με έχει τρελάνει...

Δημοσ.
για SLI με την ECS δεν το συζητάμε καν βέβαια έτσι;

απο όσο θυμάμαι με τις 8800 για να κάνεις sli δε χρειάζεται οι κάρτες να είναι της ίδιας εταιρίας μόνο το ίδιο μοντέλο..οπότε παίρνεις την ecs και μετά για χώρο βάζεις μια άλλη 8800gt..αν και βέβαια μια διάταξη σε sli δεν συμφέρει για πολλούς και διάφορους λόγους που θα τους βρεις εδώ μέσα κάνοντας ένα search

Δημοσ.

το αν συμφέρει ή όχι είναι άλλο θέμα, αν και τα καινούρια παιχνίδια/drivers κάνουν καλύτερη χρήση του SLI. το πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα είναι οτί αφού η ψύχτρα ξεπερνάει σε ύψος το PCB πώς θα βάλεις το συνδετηράκι; επίσης αν βάλεις και τα ανεμηστηράκια η κάρτα πιάνει 3 slots!!

για την mushkin με βλέπω πάντως. το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει fan control οπότε γυρνάει συνέχεια στο 100%

Δημοσ.

Εγώ πάντως, απ' τα όσα έχω ακούσει, τη Mushkin θα πρότεινα. Την ECS έχω, αλλά δεν είναι και τόσο καλή. Πρώτον, θες ΠΟΛΥ χώρο. Δεν είναι μόνο να μπει στο κουτί, είναι να σου αφήσει περιθώριο να δουλέψεις. Την έχω χώσει σε ένα Lian Li PC7 και όταν θέλω να κάνω το παραμικρό μέσα στο κουτί, πρέπει να τη βγάλω τελείως.

Και εκτός αυτού, τα κλιπσάκια και της ψύκτρας και των auxilary fans είναι μούφες τελείως. Ήδη το πρώτο έχει χαλαρώσει και φοβάμαι πως θα πέσει η ψύκτρα και σ' αυτό φταίει ο τρόπος που κολλάνε επάνω οι aux fans. Κι όλα αυτά χωρίς να έχω δει θεαματικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Αν έχεις χώρο, θα σου κάτσει καλύτερα, αλλά ακόμη θεωρώ τη Mushkin καλύτερη λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...