Προς το περιεχόμενο

Conn-x πρόβλημα:Δεν ανάβει το φωτάκι του router για την dsl.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έκανα μια σύνδεση conn-x στα 2 mbits πριν κάποιο καιρό, και χθες μαθαίνω πως ενεργοποιήθηκε.(Πήρα αργότερα και για επιβεβαίωση)Κάνω τη συνδεσμολογία κανονικά στα τηλέφωνα κτλ με φίλτρα και splitters και πάω λοιπόν να φτιάξω τον λογαριασμό μου και τις ρυθμίσεις του router (philips CGA5722N) και βλέπω πως δεν τις δεχόταν. Κοιτάω το router λοιπόν, και βλέπω αναμένα μόνο τα λαμπάκια για το power και το wi-fi. Το λαμπάκι για την dsl ούτε καν αναβόσβηνε, ήταν απλό σβηστό.

Τι μπορεί να παίζει ρε guys?? Το κόβετε για χαλασμένο router???

Δημοσ.

Ή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, οπότε πρέπει να ρωτήσεις ξανά και να τους ενημερώσεις οτι δεν βλέπεις να συγχρονίζει η γραμμή καθόλου.

Ή έχεις συνδέσει κάτι λάθος και πρέπει να ελέγξεις τις συνδέσεις ξανά.

Δημοσ.

Οι συνδέσεις είναι 100% ok, έχω ξαναβάλει dsl, απλά όχι router.Πήρα και τρίτη φορά τηλ, και μου είπαν πως όλα είναι κανονικά, και πως η γραμμή φαίνεται απολύτως οκ, και ενεργοποιημένη.Θα χρησιμοποιήσω αύριο ένα παλιό modem και θα επιστρέψω με νέα.

Δημοσ.

κατα 99% δεν εχουν ενεργοποιησει ακομα την γραμμη (σπανιο να μην μπορει να συγχρονισει το router ... εκτος βεβαια αν στις ρυθμισεις του ειναι επιλεγμενο το modulation για adsl2+ και η γραμμη σου ειναι adsl1, η και αντιστροφως)

Δημοσ.
κατα 99% δεν εχουν ενεργοποιησει ακομα την γραμμη (σπανιο να μην μπορει να συγχρονισει το router ... εκτος βεβαια αν στις ρυθμισεις του ειναι επιλεγμενο το modulation για adsl2+ και η γραμμη σου ειναι adsl1, η και αντιστροφως)

Το ιδιο αντιμετωπιζει και ενα φιλαρακι στην Κερκυρα. Του ειπαν οτι τον ενεργοποιησαν απο τις 8 του μηνα, πηρε το ρουτερ σημερα (το phillips που λες) και δεν αναβει το πρασινο φωτακι της dsl. Πηρε στο help desk και του ειπαν να δηλωσει ασυμβατοτητα router. Δεν ξερω αν στεκει αυτο, τι ειδους ασυμβατοτητα? Δοκιμασαμε και δευτερο router που υπηρχε απο παλιοτερη συνδεση. Και τα δυο annex a και η γραμμη του φυσικα pstn.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα εκτιμούσα και την παραμικρή βοήθεια για το πρόβλημά μου, καθώς παιδεύομαι μια εβδομάδα, και ακόμα internet δεν έχω δει.Έχω το router philips cga5722n, το φωτάκι dsl είναι πιά συγρονισμένο, και η συνδεσμολογία των φίλτρων είναι σωστή.

Μπαίνω στο router, αλλά όταν βάζω τo username και τo password για να μπορέσω να μπω στο my.otenet.gr, Mου βγάζει μια εικόνα, πως ή δεν έχω dsl, ή είναι λάθος οι κωδικοί. Εν τω μεταξύ, πήρα τις βλάβες και είπαν να αλλάξω τα isp settings, το θέμα όμως είναι πως αυτά, δεν τα εμφανίζει καν στην αριστερή λίστα του interface του router.Τι μπορώ να κάνω παιδιά, έχετε καμία ιδέα. Ό,τι και να έχετε να προτείνετε θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

Nα συμπληρώσω πως ο υπολογιστής ΔΕΝ βλέπει το router μέσα από τις συνδέσεις δικτύου, ενώ μπορώ να μπω κανονικά στο Interface. Τι να κάνω ρε παιδιά???

Δημοσ.

Για να μπείς στο my.otenet.gr και να ενεργοποιήσεις την σύνδεση σου δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτε στο modem-router. Αφού κάνεις ενεργοποίηση του λογαριασμού και δηλώσεις και username - password πας και τα βάζεις στο router. Στο username θέλει και το @otenet.gr.

Δημοσ.

Ναι το βάζω κανονικά. Μου λέει saving settings, και μετά μου πετάει το μήνυμα πως είτε δεν έχω dsl συνδεδεμένη, είτε είναι λάθος οι κωδικοί.

username: [email protected]

password: otenet

Δημοσ.

'κατι' παιζει σχετικα με το registration σου, το οποιο μπορουν να σου το λυσουν απο την τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη του conn-x (αρκει μονο να πεσεις πανω σε εναν καπως εμπειρο agent) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...