kalmik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Aνεξάρτητα από το τι πραγματικά συνέβη στην ιστορία αυτού post , αρκετοί και πολλοί θάλεγα, έχουν παρόμοιες ιστορίες για αγρίους που τους συνέβησαν. Μου καρφώθηκε λοιπόν, στο μόλις παρκαρισμένο νομιμότατα αμάξι μου, Αλβανός που έκανε κωλιές με BMW του '80. Μέρα μεσημέρι. Δίπλωμα άκυρο από Αλβανία, ασφάλεια ληγμένη. "Να σου δώσω εγώ φιλάρα να το φτιάξεις, μην πάρεις αστυνομία κλπ". Τελικά και το περιπολικό ήλθε, και τίποτε δεν τουκανε, μόνον γράψανε το βιβλίο αυμβάντων και του δώσανε κλήση για "αυτοσχέδους αγώνες επί της οδού" και αυτός χαμογελούσε. Ηθικό δίδαγμα: το Φιατάκι μου αποσύρθηκε βίαια γιατί δεν συνέφερε η επισκευή (μοντέλο ΄90) και φράγκο δεν πήρα από το παλληκάρι που ήλθε με τη μαγκιά του και χωρίς να τον προσκαλέσει κανείς στο Ελλαδιστάν. Ελλάδα = η χώρα μπορντέλο που αδιαφορεί για τους πολίτες της και χαϊδεύει τους τυχοδιώκτες όλου του κόσμου. Η ολοκληρωτική κατάλυση απέχει μερικά χρόνια. Τώρα ποιός φταίει, ας σκεφθεί ο καθένας μας.
Fan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε; Ποιά ασφαλιστική δεν σε καλύπτει από ζημιά από ανασφάλιστο; Είναι από τις πιο βασικές καλύψεις. Πάντως είναι να μην σου τύχει.
DarkOrion Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε; Ποιά ασφαλιστική δεν σε καλύπτει από ζημιά από ανασφάλιστο; Είναι από τις πιο βασικές καλύψεις. Πάντως είναι να μην σου τύχει. Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω και θα ήθελα να το μάθω, αλλά κακά τα ψέματα. Έχεις δει πολλές ασφαλιστικές να πληρώνουν με το χαμόγελο στα χείλη? Ένα σωρό παπαρο-δικαιολογίες και νομικίστικα παραθυράκια θα βρουν για να το γλυτώσουν. Δηλαδή αυτό γιατί να μην το αποφύγουν???
JohnnyDragon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Λοιπόν....τα γεγονότα ήταν 10000% αληθινά. Ο λόγος που ξαναγράφω σήμερα εδώ είναι για να σας πω ότι το αμάξι μου είναι ακόμα στο συνεργείο,΄και θα μείνει για πολύ ακομα εκεί διότι : το αμάξι ετοιμάστικε εχτές. Όμως στοιχίζει 2,750 ευρώ τα οποία πρέπει να πληρώσω εγώ και η ασφάλεια θα μου τα δώσει σε 40 με 50 ημέρες. Να τα βρω που??? λες και έχω κανένα απόθεμα!!! Με βλέπω για δάνειο.... το αποτέλεσμα πάντως έιναι ότι ο πάκι την έβγαλε λάδι και εγώ ακόμα τρέχω και δεν φτάνω. Να μην μιλήσω για το τι έχω τραβήξει τόσες μέρες που οδηγάω το άλλο μου αμάξι.... Ένα υπέροχο opel manta B-400 Ναι ναι δεν λέω υπέροχο αμάξι αλλά το εχω μόνο για τις Κυριακές.... Τόσες μέρες όμως που κάνω τις δουλειές μου με αυτό έχω κάψει 3 μηνιάτικα σε βενζίνη.... Με την μια η με την άλλη τελικά, άμα τρακάρεις και δεν φταις, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
kalmik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Λοιπόν.... ο πάκι την έβγαλε λάδι άμα τρακάρεις και δεν φταις, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. Mε τις υγείες σου φίλε μου. Απλά αναρωτιέμαι σε ποιά άλλη από τις 24 χώρες της `ΕΕ θα γινόταν το ίδιο σενάριο και δεν θα έκαναν τίποτε στον (παράνομο) αλλοδαπό.
Fan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν του έκανες μήνυση; Εάν ήθελες να τον κυνηγήσεις για την ταλαιπωρία που σου προκάλεσε μόνο έτσι θα μπορούσες. Δεν ξέρω πολλά από νομικά αλλά νομίζω ότι θα τον κρατούσαν στο αυτόφωρο.
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τι λετε ρε.... περιστατικο δικο μου.τρακαρω και κανω εναν δρομο πουτανα.μονος μου τρακαρα και σπαω τα διαχωριστικα πλαστικα και κλεινω εναν δρομο ταχειας και τα 2 ρευματα. παιρνω τηλ στο 100 δηλωνω οτι βρισκομαι στον ταδε δρομο,οτι εχω τρακαρει κι οτι ο δρομος εχει κλεισει γιατι εχει γεμισει πλαστικα απο το αμαξι και τα διαχωριστικα ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: κι απο μας τι θελετε κυριε; (ΕΠΙ ΛΕΞΗ) ( απάλευτος ο μπατσμαν...Είναι να το θυμάσαι όταν καμμιά φορά επιχειρηματολογούν στο στυλ "...τη δουλειά μας θα μας μάθεις ; " ) ("...μια πίτσα και οχτώ μπύρες - σε πόση ώρα ;" , θα έπρεπε να είναι η απάντηση, και ούτε μήνυση θα σου έκανε, και το άχτι σου θα έβγαζες, και ίσως τον έκανες στο τέλος να ξανασκεφτεί το πόσο μαλάκας έχει καταντήσει...λέμε τώρα. ) Μια σκούπα... (...απάλευτος ο Neurotic_Fest ...έστω και γι' άλλο λόγο ) ...Τελικά, ΕΣΥ, του ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ κάτι, poscaman ; ! (...ή έμεινες με το κινητό στο αυτί μέχρι να πέσει η μπαταρία, και να σε συνεφέρει ο ήχος ; ) μηπως ο μπατσος ηταν μεθυσμενος? ...λοιπόν όχι : Το βρήκα τί έπαιζε : Μόνο ο ίδιος και η μάνα του ήξεραν για τη σχέση που είχε κάποτε με κάποιον από το μακρυνό Πακιστάν. Σύντομη (γιατί ο σύζυγος την είχε στην ανάκριση ), αλλά φλογερή (έμεινε αμέσως σ' ενδιαφέρουσα) και ουσιαστική (εκτός από ανακριτικός, ο άλλος δεν ήταν καλός άνθρωπος ). [...λες και δεν υπάρχουν λογιώ-λογιώ μπάτσοι : Οι "ήσυχοι", τα ψώνια, οι κουλοχέρηδες, οι τρόμπες, τα κομπλέξια, τα ρεμάλια, οι χέστες, αυτοί που θα τον στείλουν τον άλλον ΠΕΡΑ από το Πακιστάν, αυτοί που θα γαυγίσουν στον ΚΑΘΕ JohnnyDragon γιατί είναι ΠΙΟ εύκολο κ.τ.λ...] Και πάνω απ' όλα με διασκέδασαν αυτοί που δεν τους βγήκε το σενάριο . ( JohnnyDragon , τί κομπλέξα που είσαι ρε μαν να ποστάρεις ό,τι σου περάσει απ' το μυαλό σου...) (...δεν έχετε τπτ καλύτερο να κάνετε στο βουνό για να περνάει η ώρα ; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.