Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 χαρ, χαρ, χαρ, τελικά έχουν χιούμορ οι μπάτσοι. Λυπάμαι που το λέω, αλλά καλά κάνουνε. Εδώ που οι Πακιστανοί είναι εκατοντάδες κυκλοφορούνε όλοι μεθυσμένοι ανεξαιρέτως. Βεβαίως δεν θα ήταν εκατοντάδες αν δεν είχαν να πιουν ούτε νερό. Να τον πιάσουν να τον κάνουν τι ακριβώς ρε JohnyDragon?
axaxouxas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Να τον ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ Και να δηλωσουν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ για ανικανοτητα .... Τι αλλο να κανουν ??? Τον Ανθρωπο που του κανανε ζημια χωρια την ψυχικη οδυνη ποιος του την αποζημιωνει ???
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Να τον ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ Και να δηλωσουν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ για ανικανοτητα .... Τι αλλο να κανουν ??? Τον Ανθρωπο που του κανανε ζημια χωρια την ψυχικη οδυνη ποιος του την αποζημιωνει ??? Aν έπρεπε να τηρήσουν το γράμμα του νόμου, όπως δηλαδή σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τότε θα έπρεπε να τους απελάσουν όλους. Άρα, εφόσον αυτό δεν γίνεται, καλά κάνουν, κάποια στιγμή θα υποχρεωθούμε να τους απελάσουμε χωρίς την συνδρομή της αστυνομίας που έτσι κι αλλιώς είναι άχρηστη για την περίπτωση, άσε που δεν ευθύνεται για την κατάσταση κιόλας. Ούτε ο Μανούτσο δεν μπαίνει εύκολα στο England. Εδώ μπαίνει ο κάθε άεργος, αλκοολικός και πικραμένος. Ο JohnyDragon μπορεί να πάει να ζητήσει αποζημίωση από το σπίτι του λαού.
Mithrantir Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ήταν Πακιστανός. Ηταν ξεκάθαρα μεθυσμένος....Βρομούσε κονιάκ απο μέτρα ρε παιδιά...και κάτι κυρίες που είχαν μαζευτεί εκει γύρω το λέγανε στον αστυνόμο και αυτός έκανε λες και δεν άκουγε τίποτα. Sorry αλλά δεν διαλέγω και δεν παίρνω!! Τη στιγμή που έσκασε το περιπολικό καθόμασταν σε ένα παγκάκι για πάνω απο μία ώρα. Και στον Πακιστανό δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Αυτός καθόταν μαζι με τον εργοδότη του που είχε έρθει εκεί, και εγώ καθόμουν στην πλατεία μαζί με τα παιδιά και μιλούσαμε. Είναι λόγος αυτός να τα ακούω θες να μου πεις??? Και γδαρμένος και γ@μ1μ3ν0ς θα βγω??? Sorry κιόλας αλλά απο την πρώτη στιγμή του ατυχήματος είχα όλη την καλή διάθεση να τα βρούμε αλλιώς. Αλλά ο τύπος συμβιβαζόταν μόνο με το να τον αφήσω να φύγει. Δε μου λες, εσύ το μόνο που κατάφερες να συγκρατήσεις είναι οτι πιθανόν να κάνατε κάτι στον Πακιστανό, την ώρα που έφτασαν οι αστυνομικοί? Την περίπτωση ο Πακιστανός να μην ήταν αυτός που νομίζεις δεν την έχεις σκεφτεί καθόλου? Τουλάχιστον αφού σου είπα διάλεξε και πάρε μην κάθεσαι μόνο στην μία επιλογή αλλά κοίτα και την άλλη.
Skia11 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αναφορικά με την ζημιά σου και εφόσον έχει κατάγραφεί, ρώτα τον ασφαλιστή σου αν στο συμβόλαιο έχεις κάλυψη απο ανασφάλιστα.
JohnnyDragon Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Να τον πιάσουν να τον κάνουν τι ακριβώς ρε JohnyDragon? Τι να του κάνουν? Εσένα αμα σε πιάνανε να οδηγας μεθυσμένος χωρις δίπλωμα και να κάνεις παράβαση τι θα σου κάνανε? Θα σου κόβανε το κ0λ0 σωστά? Αυτόν γιατί τον αφήσανε να φύγει και μάλιστα οδηγόντας?? Ρε παιδιά το ξαναλέω γιατι μάλλον παρεξηγίθικα. Δεν ζήτησα να του πάρουν το κεφάλι ουτε να του πάρω ότι έχει και δεν έχει. Αλλα δεν το δέχομαι να πιάνουν έναν άνθρωπο με τοσες παραβάσεις και να τον αφήνουν να γυρίσει σπίτι του σαν να μην έγινε κάτι. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: κι απο μας τι θελετε κυριε; (ΕΠΙ ΛΕΞΗ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα:lol::lol::lol: απίστευτη απάντηση!!! Μα δεν είναι για κλοτσιές τέτοιοι άνθρωποι???
livewire Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Επειδή φαίνεται ότι ξεφεύγει η κουβέντα, το πιο βασικό είναι αυτό που είπε ο frenzy στα 2 ποστ που έκανε. Κάτι ξέχασες ή ξέχασες να αναφέρεις από όλη την ιστορία. Τέλος πάντων, εδώ στο φόρουμ μπορούμε να συμπάσχουμε, να κοροϊδεύουμε τους μπάτσους και τους στρέιντζερς και να λέμε το μακρύ και το κοντό μας. Τα υπόλοιπα που σε ενδιαφέρουν, τα ξέρουν το επιτελείο δικηγόρων σου και η ασφαλιστική σου. Πες μας όμως τι ταινία πήρες.
JohnnyDragon Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν ξέχασα να πω κάτι. Τα είπα όλα.... Το lost πήρα 1ος κύκλος 2ο dvd. Και το έχω καθυστερίσει τώρα γιατί δεν έχω πως να πάω!!! χαχαχαχαχαχαχαχα (όχι στο βουνό που μένω δεν υπάρχει λεωφορείο ούτε ταξί!!)
kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 περιστατικο δικο μου.τρακαρω και κανω εναν δρομο πουτανα.μονος μου τρακαρα και σπαω τα διαχωριστικα πλαστικα και κλεινω εναν δρομο ταχειας και τα 2 ρευματα. παιρνω τηλ στο 100 δηλωνω οτι βρισκομαι στον ταδε δρομο,οτι εχω τρακαρει κι οτι ο δρομος εχει κλεισει γιατι εχει γεμισει πλαστικα απο το αμαξι και τα διαχωριστικα ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: κι απο μας τι θελετε κυριε; (ΕΠΙ ΛΕΞΗ) Μια σκούπα... best το χρειαζοταν.... πως δεν σου καρφωθηκε κ σενα κανα διαχωριστικο...το αυτοκινητο να υποθεσω ηταν κανα παλιο λαμαρινατο ford cortina κ προκαλεσε τοσο ζημια?
nikos_e34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 χωρίς να συμμερίζομαι την υστερία του απο πάνω η ιστορία μπάζει όντως... αγαπητε , κατι τετοια να τα λετε στον περιγυρο σας που ανεχεται τετοιους χαρακτηρισμους (οικογενειακο περιβαλλον,συζυγος,παιδια κλπ) ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το οφφ
TH_boy_20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εαν ο πακιστανος ηταν μεθυσμενος,τοτε η ασφαλιστικη του δεν τον καλυπτει και θα πρεπει να τα πληρωσει απο την τσέπη του. Τωρα που θα βρει 3.000 ευρο ο πακιστανος αυτο θα ηθελα να το μαθω και γω?
elis88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εαν ο πακιστανος ηταν μεθυσμενος,τοτε η ασφαλιστικη του δεν τον καλυπτει και θα πρεπει να τα πληρωσει απο την τσέπη του. Τωρα που θα βρει 3.000 ευρο ο πακιστανος αυτο θα ηθελα να το μαθω και γω? Σοβαρά; δεν τον καλύπτει; Από την άλλη όμως ο μπάτσος δεν νομίζω να σημείωσε ότι είναι μεθυσμένος αλλιως θα έπρεπε να του πάρει επί τόπυ το δίπλωμα. Άρα μάλλον θα τον καλύψει.
poscaman Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 best το χρειαζοταν....πως δεν σου καρφωθηκε κ σενα κανα διαχωριστικο...το αυτοκινητο να υποθεσω ηταν κανα παλιο λαμαρινατο ford cortina κ προκαλεσε τοσο ζημια? η αληθεια ειναι οτι πηρα 7-8 πλαστικα (απ'αυτα που τα γεμιζουν νερο-δεν ξερω πως τα λενε-τα συγκεκριμενα ηταν αδεια) οχι ειναι ενα opel corsa d 2007 και εφυγε με 75 σε στροφη που συνηθως μπαινω με πανω απο 100,κι ολα αυτα γιατι ειχε παγο... καλοοοοοο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.