Προς το περιεχόμενο

Το DVD Shrink εγκαθίσταται σε Vista;

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το DvdShring εγκαθιστατε σε vista ?το site λεει πως δεν βγαινει για vista

μηπως ξερει κανεις κατι ?

Δημοσ.

μαλλον σκουρα τα πραγματα.

καποια αλλη καλη προταση για να κανεις την ιδια δουλεια με αλλο προγραμμα ?

Δημοσ.

Χμμμ, για δωρεάν δεν έχω υπόψη μου κάτι. Υπάρχουν κάποια, αλλά κάνουν πλήρες reencoding και όχι transcoding όπως το DVD Shrink. Θα πρέπει να κοιτάξεις εμπορικά, όπως Nero Recode, DVDFab κλπ...

Δημοσ.

Το DVDShrink πάντα έτρεχε (τουλάχιστον σε μένα) στα Vista.

Έχει βγει και μια remake έκδοση του DVDShrink που την έχουν ονομάσει DVDShrink 2008.

Δημοσ.

δηλαδη η αναφορα που ειχε ο αλλος απο το link που εδωσε ο parsifal ειναι κατι που εγινε τυχαια σε αυτον ?

να δοκιμασω να το τρεξω δηλαδη ?

Δημοσ.

εμένα πάντως το DVDShrink μου τρέχει άψογα στα Vista από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους. ακόμα και τώρα που έχω το SP1 το Shrink παίζει απροβλημάτιστα και ταχύτατα.

Δημοσ.
δηλαδη η αναφορα που ειχε ο αλλος απο το link που εδωσε ο parsifal ειναι κατι που εγινε τυχαια σε αυτον ?

να δοκιμασω να το τρεξω δηλαδη ?

Το συμπέρασμα που βγαίνει από το link που παρέθεσα είναι ότι τα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες σχετικά με DVD Shrink + Vista έχουν να κάνουν με τη διαδικασία εγγραφής στο δισκάκι (όταν το έχεις ρυθμίσει να χρησιμοποιεί το Nero Burning ROM, δηλαδή είναι θέμα Nero + Vista) και όχι με τη μηχανή του transcoding, δηλαδή την καρδιά του DVD Shrink. Εξάλλου, δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ντε και καλά εγγραφή από το DVD Shrink. Μπορείς να πάρεις τον κατάλογο VIDEO_TS που προέκυψε στο σκληρό δίσκο και να τον χρησιμοποιήσεις σε ένα DVD-Video project στο αγαπημένο σου disc burning πρόγραμμα...

Δημοσ.

DVD shrink 3.2 στα vista premium 32bit (μιας και αυτη η εκδοση δουλευει, ειπα να την ανεβασω καπου, freeware ειναι):

-Εγκαθισταται αψογα.

-Ανοιγει αψογα.

-Επανακωδικοποιει αψογα.

-Δεν εχω δοκιμασει την απευθειας εγγραφη σε διασκακι (δεν εχω nero). Τα κανω image (iso) και τα γραφω με το dvd decrypter (δουλευει αψογα στα vista, και εγγραφη και αντιγραφη από διασκακι). Οπότε σε αυτο δεν μπορώ να απαντησω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...