filtrohouana Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Όλα ήταν ετοιμα... είχα πορωθει, ήθελα σαν τρελός να παίξω και αφού έβαλα το alcohol(το παιχνίδι το έχω σε image), έκανα εγκατάσταση... Εκεί λοιπόν που έγινε και ήμουν έτοιμος να χαθώ στο manager σκάει το πρόβλημα... Τα πάντα στο μενού άσπρα..! Φαινόταν μοοοονο το load last game και το options..! πάτησα το options μπας και μπορέσω να αλλάξω κάτι αλλα τίποτα.... Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει το java(το είδα στην εγκατάσταση) και έκανα update χωρίς όμως αποτέλεσμα... Στο ίδιο pc το έχω βάλει παλαιότερα πάλι μέσω του image.. Τι φταααααααίει???:fear: Τι μπορώ να κάνω??? :eek::cry: ...Όποια άποψη καλοδεχουμενη..
padelis71992 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Φιλε αυτα που σκεφτηκα ειναι : 1>Αν καταφερεις στα options και εντοπισεις στα αριστερα το display and sound μετα ψαξε και κανε τικ στο show background pictures. 2>Μπες στο sortitoutsi.net και κατεβασε κανα αλλο σκιν.Μετα αφου το βαλεις στα εγγραφα του φμ πηγαινε στα options μετα display and sound και πανω δεξια τικαρε το always reload skin to confirm και ξετικαρε το use skin cache (αν μπορεισ να τα δεις) Εγω αυτα εχω στα υποψη μου τωρα ισως να κανω και λαθος
filtrohouana Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 τελικά κάτι έφταιγε με τον φάκελο στο my documents... είχα ξανακάνει εγκατάσταση αλλά αυτή τη φορά έσβησα και τον φάκελο.. thanks για την βοήθεια..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.