outlaw star Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καλησπέρα φίλτατοι αγόρασα γνήσιο το gears of war απο αμέρικα για να παίζω online ο ηλίθιος αλλά δε μπορώ να παίξω με τίποτα στο net:mad:κάθε φορά μου λέει ότι πρέπει να έχω κάνει sign up στο live όμως αυτό το έχω ήδη κάνει!!τι γίνεται??επίσης να αναφέρω ότι φυσικά βγάζει και το κλασσικό πρόβλημα όταν παίζω single player ότι gears of war live exe has encounter a problem κτλ αλλά αυτό κάπως αντιμετωπίζεται..ευχαριστώ και να καεί η microsoft:p
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ποτέ δν κατάφερα να παίξω ον λάιν τ παιχνίδι..Έτσι έμεινε στο ράφι μετά τν τερματισμό του..Όσο ασχολιόμουν τόσο πιο πολύ νευρίαζα..
outlaw star Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 α ωραία...αυτό που σκέφτομαι μάλλον ότι παίζει είναι ότι δεν υποστηρίζεται online ακόμη στο unan....μαμημένη microsoft
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 α ωραία...αυτό που σκέφτομαι μάλλον ότι παίζει είναι ότι δεν υποστηρίζεται online ακόμη στο unan....μαμημένη microsoft Ποιό γουνάν,εδώ σε Αγγλία είμαι κ δν παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.