emi_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια, φτιάχνω ένα project σε java και θέλω να μεταφέρθώαπό το netbeans στο eclipse επειδή απο ότι κατάλαβα το netbeans είναι πολύ βαρύ και μου έκανε πιο αργό τον υπολογιστή. Έχω λοιπόν 2 θέματα στα οποία ψάχνω απάντηση: 1. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω αυτό χωρίς να πρέπει να διμιοθργό απο την αρχή νέο project και να κάνω 1-1 τιςκλάσεις copy paste? 2.Θα χρειαστώ κάποια στιγμή ναφτιάξω GUI και το netbeans είχε ένα πολύ ωραίο τρόπο να μου δίνει γραφικό περιβάλλον με τοπάτημα ενόςκουμπιού.Μήπως ξέρει καποιος ποια έκδοση του eclipse να κατεβάσω που να έχει αυτό τοεργαλείο ? Υ.Γ Συγγνωμη για την ορθογραφία μου
dark_banishing Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Για το eclipse ξέρω το JVider και το Jigloo. Είναι plugins για gui.. Επίσης από ότι θυμάμαι υπάρχει λειτουργία να κάνεις import netbeans project απευθείας στο eclipse. Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω όμως πως ακριβώς, φαντάζομαι θα είναι εύκολο. Νομίζω το netbeans 5.5 είναι κάπως πιο ελαφρύ.. Το 6 μου φάνηκε κ μένα κατά την μετάβαση πολύ πιο αργό.. Επίσης ελπίζω να κατεβάζεις μόνο την έκδοση για java χωρίς τα επιπλέον packs (c++ ,ruby κλπ..)
emi_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση dark_banishing Πράγματι υπήρχε και αυτή η έκδοση αλλά κατέβασα την απλή, classic την εγραφε νομίζω. Το βρηκα αυτό που κάνει import αλλα με μπέρδεψε η δομή με την οποία άνοιξε. Οσο για τα plug in που μου προτείνεις μπορείς μήπως να μου πεισ αν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μέσα από το ίδιο το eclipse. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με plug ins....
ippo00 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το eclipse θέλει plugin για GUI builder... Πάντως το netbeans σε gnu/linux πάει "σφαίρα" σε σχέση με windows. Τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα.
dark_banishing Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ναι θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσα από το eclipse όπως και με το netbeans. Βέβαια το netbeans είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα.
emi_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Καταλαβα, θα προσπαθήσωπάντως να δουλεψω λίγο σε eclipse επειδή θέλω να δω αν ειναι όσο καλό λένε. Ippo00 θα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό που λες αλλά δυστηχώς δεν έχω linux ούτε και χρόνογια να τα εγκαταστήσω.... Ευχαριστώ παιδιά..
Γηρυόνης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Έχω λοιπόν 2 θέματα στα οποία ψάχνω απάντηση: 1. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω αυτό χωρίς να πρέπει να διμιοθργό απο την αρχή νέο project και να κάνω 1-1 τιςκλάσεις copy paste? Όταν δημιουργήσεις το νέο project επέλεξε "Create project from existing source" και δώσε του το path στον κώδικα που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.