Προς το περιεχόμενο

Project Torque - MMORG

Syrus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(Για οσους γνωριζουν μονο)

Πριν απο λιγες μερες εκαναν update στο build του PT με αποτελεσμα να ειναι 100% ιδιο με το απαραδεκτο Level-R

Δεν εφτανε δηλαδη που πληρωνα για VPN ετσι ωστε να φαινομαι με Αμερικανικο IP λογω του IP BAN(ip ban for non us ip address), πλεον το αψογο μεχρι πριν FREE παιχνιδακι, εχει γινει για τα μπαζα

Το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχτων εχει ηδη φυγει, και ψαχνει για καποιο νεο on line racing game

Εχετε καποιο υπ'οψιν σας?

Το BLUR φαινεται τελειως arcade(βλακωδεις power ups κτλ)

Το Need for speed World αναμενεται και αυτο arcade

Το R-factor και το LFS παραειναι simulation. Ειδικα αυτα με F1 και μονο πιστα, τα σιχαινομαι

Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας μηπως και υπαρχει κατι παρομοιο με το PT και δεν τον γνωριζω, εστω και με πληρωμη

Ευχαριστω

Δημοσ.
(Για οσους γνωριζουν μονο)

Πριν απο λιγες μερες εκαναν update στο build του PT με αποτελεσμα να ειναι 100% ιδιο με το απαραδεκτο Level-R

Δεν εφτανε δηλαδη που πληρωνα για VPN ετσι ωστε να φαινομαι με Αμερικανικο IP λογω του IP BAN(ip ban for non us ip address), πλεον το αψογο μεχρι πριν FREE παιχνιδακι, εχει γινει για τα μπαζα

Το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχτων εχει ηδη φυγει, και ψαχνει για καποιο νεο on line racing game

Εχετε καποιο υπ'οψιν σας?

Το BLUR φαινεται τελειως arcade(βλακωδεις power ups κτλ)

Το Need for speed World αναμενεται και αυτο arcade

Το R-factor και το LFS παραειναι simulation. Ειδικα αυτα με F1 και μονο πιστα, τα σιχαινομαι

Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας μηπως και υπαρχει κατι παρομοιο με το PT και δεν τον γνωριζω, εστω και με πληρωμη

Ευχαριστω

Γιαυτό δεν μπορώ να παίξω;;Το έβαλα ξανά πριν λίγες μέρες,μετά από φορμάτ κιολας...και μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί από την ip μου..Τί παίζει;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

:-D:-D:-D

xtrmsnpr εχουν κλειδωσει ολα τα ip εκτος βορειας αμερικης

Αν δεν εχεις κανεναν ανεβασμενο λογαριασμο, παιξε το levelr

Εγω εχω φτασει επιπεδο 71 στο Project torque και εχω ενα σωρο αμαξια, δεν λεει να πεταξω τον λογαριασμο, και παιζω με vpn που σου αλλαζει την ip

Δημοσ.
:-D:-D:-D

xtrmsnpr εχουν κλειδωσει ολα τα ip εκτος βορειας αμερικης

Αν δεν εχεις κανεναν ανεβασμενο λογαριασμο, παιξε το levelr

Εγω εχω φτασει επιπεδο 71 στο Project torque και εχω ενα σωρο αμαξια, δεν λεει να πεταξω τον λογαριασμο, και παιζω με vpn που σου αλλαζει την ip

για εξήγα..γιατί είχα κάποιο lvl αν θυμάμαι 28 ή 29,αλλά είχα αγοράσει αμάξι με real money !

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορούμε να παίξουμε πάλι το παιχνίδι ή υπάρχει μπλοκ ;;; :cry:

Βασικά έκλεισα...Τί ωραίο παιχνίδι...Γιατί να γίνει αυτό;

Το πήρε άλλη εταιρία.

http://www.projecttorque.com/

Άλλαξε το όνομα,σε Heat Online

http://patch.heatonl...-downloader.exe

It is a North American service and is only available for North American players, because Innologin only has a license for the North American territory.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...