mokas1234567 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Kαλησπερα παιδες,εχει παιξει κανεις το παραπανω να μου πει αν αξιζει?
after Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 (Για οσους γνωριζουν μονο) Πριν απο λιγες μερες εκαναν update στο build του PT με αποτελεσμα να ειναι 100% ιδιο με το απαραδεκτο Level-R Δεν εφτανε δηλαδη που πληρωνα για VPN ετσι ωστε να φαινομαι με Αμερικανικο IP λογω του IP BAN(ip ban for non us ip address), πλεον το αψογο μεχρι πριν FREE παιχνιδακι, εχει γινει για τα μπαζα Το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχτων εχει ηδη φυγει, και ψαχνει για καποιο νεο on line racing game Εχετε καποιο υπ'οψιν σας? Το BLUR φαινεται τελειως arcade(βλακωδεις power ups κτλ) Το Need for speed World αναμενεται και αυτο arcade Το R-factor και το LFS παραειναι simulation. Ειδικα αυτα με F1 και μονο πιστα, τα σιχαινομαι Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας μηπως και υπαρχει κατι παρομοιο με το PT και δεν τον γνωριζω, εστω και με πληρωμη Ευχαριστω
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 (Για οσους γνωριζουν μονο) Πριν απο λιγες μερες εκαναν update στο build του PT με αποτελεσμα να ειναι 100% ιδιο με το απαραδεκτο Level-R Δεν εφτανε δηλαδη που πληρωνα για VPN ετσι ωστε να φαινομαι με Αμερικανικο IP λογω του IP BAN(ip ban for non us ip address), πλεον το αψογο μεχρι πριν FREE παιχνιδακι, εχει γινει για τα μπαζα Το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχτων εχει ηδη φυγει, και ψαχνει για καποιο νεο on line racing game Εχετε καποιο υπ'οψιν σας? Το BLUR φαινεται τελειως arcade(βλακωδεις power ups κτλ) Το Need for speed World αναμενεται και αυτο arcade Το R-factor και το LFS παραειναι simulation. Ειδικα αυτα με F1 και μονο πιστα, τα σιχαινομαι Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας μηπως και υπαρχει κατι παρομοιο με το PT και δεν τον γνωριζω, εστω και με πληρωμη Ευχαριστω Γιαυτό δεν μπορώ να παίξω;;Το έβαλα ξανά πριν λίγες μέρες,μετά από φορμάτ κιολας...και μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί από την ip μου..Τί παίζει;;
after Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 http://www.trackmania.com/ :-D:-D xtrmsnpr εχουν κλειδωσει ολα τα ip εκτος βορειας αμερικης Αν δεν εχεις κανεναν ανεβασμενο λογαριασμο, παιξε το levelr Εγω εχω φτασει επιπεδο 71 στο Project torque και εχω ενα σωρο αμαξια, δεν λεει να πεταξω τον λογαριασμο, και παιζω με vpn που σου αλλαζει την ip
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 :-D:-D xtrmsnpr εχουν κλειδωσει ολα τα ip εκτος βορειας αμερικης Αν δεν εχεις κανεναν ανεβασμενο λογαριασμο, παιξε το levelr Εγω εχω φτασει επιπεδο 71 στο Project torque και εχω ενα σωρο αμαξια, δεν λεει να πεταξω τον λογαριασμο, και παιζω με vpn που σου αλλαζει την ip για εξήγα..γιατί είχα κάποιο lvl αν θυμάμαι 28 ή 29,αλλά είχα αγοράσει αμάξι με real money !
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μπορούμε να παίξουμε πάλι το παιχνίδι ή υπάρχει μπλοκ ;;; Βασικά έκλεισα...Τί ωραίο παιχνίδι...Γιατί να γίνει αυτό; Το πήρε άλλη εταιρία. http://www.projecttorque.com/ Άλλαξε το όνομα,σε Heat Online http://patch.heatonl...-downloader.exe It is a North American service and is only available for North American players, because Innologin only has a license for the North American territory.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.