Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δηλαδη ρε φιλε για να παρω το evo εγω πρεπει να πληρωσω?Μα ολα τα αμαξια θελουν points και ολα τα πειραγματα των αμαξιων δεν υπαρχει αλλος τροπος να μαζεψεις αυτους τους ποντους?
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 A μολις ειδα οτι μπορω να δωσω η RP η AP ποντους νομιζα οτι ηθελα και τα δυο.Ομως και παλι το evo δεν μπορω να το αποκτησω να παρει
aliakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ε ναι μερικα cars τα αγοραζεις μονο με reall money καπως πρεπει και η εταιρια να βγαλει τα εξωδα της αλλα υπαρχουν εξισου καλα αυτοκινητα τζαπα οποτε εχουμε επιλογη
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 E ξενερωσα δεν μπορω να παρω κανενα γνωστο αμαξι.
Syrus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Βασικά και τα non-official αυτοκίνητα, που αγοράζει κανείς με RP στο παιχνίδι, είναι αντίγραφα από πραγματικά, μόνο το όνομα άλλαξαν, για να μην αγοράσουν την άδεια χρήσης του από την εταιρία. Η ίδια η Aeria Games κάνει κατά καιρούς διάφορες δραστηριότητες μέσα από το forum της και όσοι συμμετέχουν παίρνουν, εύκολα αλλά σε μικρά ποσά. Λίγα-λίγα μαζεύονται τα AP. Εγώ τώρα ετοιμάζομαι να πάρω το πρώτο μου (το RX-8). Επίσης γίνονται και τουρνουά και μπορείς να κερδίσει έτσι official αμάξι, αλλά είναι πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός. Εγώ ακόμα να ξεκολλήσω!
S2Katana Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 To έχω δοκιμάσει και δε με τρέλανε... LFS @ GVRt Ftw!
throzen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 το παιζω εδω και 5 μινες εχω ολλα τα kala cars:mrgreen:
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το κατεβαζω και σας λεω γνωμες,παντως οπως το ειδα ωραιο πρεπει να ειναι.
kostacurtas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι κατι το εξαιρετικο αλλα παρουσιαζει καποιο ενδιαφερον.
imr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Να ρωτησω , σε συστημα με amd 2000+ ,1gb ram kai ati9550 ge θα παιζει αξιολογα, η να μην μπω στον κοπο να κανω dl?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το έβαλα να το τεστάρω.. Μπορώ να πω ωραίο μ άρεσε!!Έχει τν φάση του. ΑΑααα,αν σας τύχει κάποιος cobley2008 μν παίξετε μαζί του,ο μλκς..7 άτομα περιμέναμε αυτόν να φορτώσει κανα 10λεπτο κ στο τέλος ή έφευγε ή είχαν φύγει όλοι κ δν τρέχαμε..
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Καλο μου φανηκε. Αν και λιγο εγω χοντροκολησει στην 5η αποστολη,αλλα οκ κατα τα αλλα. Σε ποιον server πεζεται?Γιατι σε αυτον που επεξα λιγο(phoebus ή κατι ττοιο)ητανε ολοι Ρωσοι κλπ.
imr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το δοκιμασα και εγω αλλα δεν τρελαθηκα. Συμπαθητικο παιχνιδακι, αλλα απλα δεν με τρελανε.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Με τί όνομα είστε μέσα;Κάντε με μια προσθήκη, xtrmsnpr ,να πάμε να τρέχουμε μαζί! Ναι στον phoebus παίζω κ γω.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες,τα αμάξια που έχεις,πχ αυτό που πήρες στην αρχή και τ τζιπ που σ δίνει μετά το 1ο δίπλωμα,μπορείς να τ πουλήσεις;Άθλος να πιάσω 34k για να πάρω άλλο αμαξάκι που έχω κοζάρει.. Capture the flag,thunter alley και explorer είναι πολύ καλά,κ για τρέξιμο αλλά κ για συλλογή πόντων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.