Syrus Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τελευταία έχω κολλήσει πολύ με το Project Torque MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), και επειδή παρατήρησα ότι κανείς δεν έχει ακόμα αναφερθεί σε αυτό το παιχνίδι αποφάσισα να σας το παρουσιάσω γιατί θα δείτε και εσείς πως αξίζει τον κόπο! Πρόκειται για ένα on-line παιχνίδι ράλι το οποίο παρέχεται δωρεάν για εγκατάσταση και χωρίς κανένα κόστος εγγραφής και συνδρομής, από την Aeria Games. Λειτουργεί κοντά ένα χρόνο τώρα και εξελίσσεται συνεχώς με νέα αυτοκίνητα, πίστες και τουρνουά. Τα γραφικά του είναι εντυπωσιακά και η φυσική προσομοίωση του η καλύτερη από όσα racing games έχω παίξει ως τώρα. Μπορείς να τρέξεις με αμάξια από μια μεγάλη συλλογή διαφόρων κατηγοριών και επιδόσεων, πολλά από τα οποία έχουν αποκτηθεί σε συνεργασία με μεγάλες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως είναι η Toyota, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Chevrolet και άλλες. Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 40 πίστες, διαμορφωμένες με διαφορετικό στιλ για να ικανοποιούν κάθε είδος αγώνων που υπάρχει σήμερα. Συμπεριλαμβάνονται πίστες σε δρόμους μεγαλούπολης, επαρχιακούς δρόμους, χώμα, νυχτερινής οδήγησης, πίστα της F-1 ακόμα και η πίστα των αγώνων Nascar. Υπάρχει δυνατότητα να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο σου όσον αφορά τις επιδόσεις του, να ρυθμίσεις τη συμπεριφορά του στο δρόμο, καθώς και να εμπλουτίσεις την εξωτερική του εμφάνιση. Στο τέλος κάθε αγώνα κερδίζεις πόντους ανάλογα με την επίδοση σου, τους οποίους εξαργυρώνεις σε αναβαθμίσεις ή και νέα αυτοκίνητα μέσα στο παιχνίδι. Απαραίτητη είναι η παροχή μιας έστω και μικρής γραμμής ADSL, ακόμα και μικρότερη από 1mbps. Τα γραφικά του παιχνιδιού μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις δυνατότητες του υπολογιστή σας. Για όσους λατρεύουν τα παιχνίδια με αγώνες αυτοκινήτων προτείνω αυτό το παιχνίδι ανεπιφύλακτα γιατί συνδυάζει την καλύτερη προσομοίωση του είδους, με το on-line gaming και το αποτέλεσμα είναι απερίγραπτο. Για όσους αποφασίσουν να συνδεθούν θα βρουν το παιχνίδι, καθώς και τις οδηγίες για την εγγραφή στην ιστοσελίδα της Aeria Games: http://project-torque.aeriagames.com Video από την επίσημη ιστοσελίδα Εικόνες από αγώνες
kostacurtas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ενδιαφερον... Το κατεβαζω και θα γραψω εντυπωσεις οταν ασχοληθω λιγο. Πολυ καλο post Syrus.
panosvlass Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλο φαινετε, Μετα την δουλεια θα το δοκιμασω. Μαζευει κοσμο??Η τους ψαχνεις να τους βρεις με τον μεγενθυτικο φακο?
panosvlass Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το έβαλε κανείς?? Το κατεβασα , το εκανα install και οταν το τρεχω μου λεει για update κτλ αλλα δεν εχω καμια επιλογη μονο Cancel!!!
Coma_Black Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Εκανα register στο Aeria games αλλα όταν κάνω login στο παιχνίδι μου λέει λάθος κωδικός (αυτον που έκανα στο Aeria games ) κάνω κατι λάθος?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Και τι λέει; Simulation, Arcade, fun;
Galis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ειναι μεταξυ arcade και simulation.Για να καταλαβεις πιο simulation απο το Grid.Θελει πολυ φρενο στις στροφες.Παντως ειναι πολυ εθιστικο γιατι εχει experience points μετα απο καθε αγωνα και ετσι κανεις upgrade το car σου ή περνεις αλλο.εχει ωραια γραφικα και πολυ κοσμο.Καθολου lag.Το κορυφαιο ειναι να περνας καποιον και να του κορναρεις.Χτικιαζουν ολοι!!! ΧΑΧΑΧΑ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Το κορυφαιο ειναι να περνας καποιον και να του κορναρεις.Χτικιαζουν ολοι!!! ΧΑΧΑΧΑ Κόρνα for the win!
aliakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 το δοκιμασα και γω και μου αρεσε πολυ το game ιδικα που ειναι και free ο αγαπημενος μου τυπος παιχνιδιου ειναι το Thunder Alley αλλα δεν ειναι προσβασιμο απο την αρχη χριαζεται το Ε license να θυμαμαι καλα τεσπα εγω με 34 χιλιαρικακια τσιμπισα το Quadro SF-6 ειμαι νεος σχετικα στο D1 level μια ερωτηση οποιος ξερει το C-Racer 4x4 (2003) που μου εδωσε οταν πηρα το Ε διπλωμα που χρησιμοποιητε ?
aliakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τα πορτοκαλο points πως τα μαζευουμε ρε παιδια? τα πορτοκαλι points τα αγοραζεις αν δεν θες να καεις για ενα car προσωπικα δεν αγοραζω ΑΡ points
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.