Προς το περιεχόμενο

Μεταλλικό ή Δερμάτινο Μπρασελέ

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θεωρείτε πιο ωραίο σε ένα ρολόι; Να έχει μεταλλικό ή δερμάτινο μπρασελέ;

Ξέρω, βαθυστόχαστο το ερώτημα, αλλά έχω κολλήσει αυτές τις ημέρες ψάχνοντας για ρολόι.:-D

Δημοσ.
ε με το ρολοι πηγαινει αυτο

εμενα εχει μεταλλικο.

Χμμμ, υπάρχουν ρολογάκια που θα τους ταίριαζε τόσο το ένα όσο και το άλλο.

Αλλά επειδή εν τέλει ο Freakster φαίνεται να ρωτάει για την προσωπική προτίμηση του καθενός, θα απαντήσω: «Μεταλλικό»...

Δημοσ.

πλαστικό :P lol, πέρα απο πλάκα, πιστεύω οτι είναι ανάλογα την ηλικία, δλδ μ κάθεται πολύ κουλό το μεταλικό σε 13χρονο... απο κάποια ηλικία κ πάνω, όπου υπάρχουν κάποια στοιχεία lifestyle κ ωριμότητας το μεταλλικό πηγαίνει σε όλους.

my opinion: leather ftw! :P

Δημοσ.

3-1 κερδίζει το μεταλλικό ως τώρα.. :-)

Απλά έχω βρει διάφορα ρολόγια που μου αρέσουν το ίδιο και πρέπει απο κάπου να αρχίσω να φιλτράρω τα αποτελέσματα. Οπότε πιάστηκα με το μπρασελέ τους.

Βρίσκω πιο βολικό το δερμάτινο μπρασελέ, αλλά έχω την εντύπωση πως το μεταλλικό είναι πιο ... μεγαλίστικο, πιο macho να το πω; ;-) Εξού και το δίλημμα :P

Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα μεταλλικό μόνο αν η κάσα του ρολογιού φαινόταν υπερβολικά μεγάλη στον καρπό μου.Δεν ξέρω και κατά πόσο συνηθίζεται το μεταλλικό σαν αίσθηση ρε παιδιά, αν είναι να το φοράς και συνέχεια.

Δημοσ.
Τι θεωρείτε πιο ωραίο σε ένα ρολόι; Να έχει μεταλλικό ή δερμάτινο μπρασελέ;

Ξέρω, βαθυστόχαστο το ερώτημα, αλλά έχω κολλήσει αυτές τις ημέρες ψάχνοντας για ρολόι.:-D

Συνάδερφε συμπάσχω με εσέ στον βαθύ προβληματισμό σου :P και σου παραθέτω τις απόψεις μου:

Στο αισθητικό μέρος του πράγματος, το θέμα είναι υποκειμενικό. Προσωπικά θεωρώ το δερμάτινο μακράν πιο όμορφο από το μεταλλικό. Γι αυτό άλλωστε και φοράω εδώ και χρόνια ένα camel με δερμάτινο λουράκι που μου αρέσει πολύ.

Στο πρακτικό τώρα του θέματος, το δερμάτινο χάνει με νοκ άουτ: λόγω δουλειάς (την ίδια που κάνεις κι εσύ) πλένω τα χέρια μου 5 φορές την ώρα. Επίσης συχνά τα χέρια ιδρώνουν, κυρίως το καλοκαίρι. Έτσι το λουράκι φθείρεται σύντομα. Δεν θυμάμαι καν πόσα λουράκια έχω αλλάξει, στο σύνολό τους ίσως είναι πιό ακριβά από ένα καινούριο ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ. Κάθε φορά που πάω να αλλάξω λουράκι, λέω σιχτίρ, θα πάρω ένα μεταλλικό, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιο που να μου αρέσει. Και τελικά αλλάζω λουράκι...

Επιπλέον, το δερμάτινο το βγάζεις στην θάλασσα, ενώ ένα καλό μεταλικό όχι. Αν κάνεις πολλά μπάνια, είναι λίγο μπελάς.

Οπότε, σκέψου και αποφάσισε. Και μην ξεχνάς: εσύ αποφασίζεις :lol:

Δημοσ.

Ολα εχουν τα αρνητικα τους και τα θετικα τους :

Το λουρι φθειρεται ευκολα αλλα απο την αλλη μπορεις να το αλλαζεις τακτικα λογω κοστους και ετσι να μη βαριεσαι το ρολοι σου. Επισης το Λουρι κανει συνηθως το ρολοι πιο κυριλε ενω ο μπρασελες αναλογα με το σχεδιο μπορει να το κανει πολυ σπορ.

Προσωπικα εχω με μπρασελε αλλα για εναλλακτικα σκεφτομαι και για ενα με λουρακι....Αναλογα την περιπτωση και το αναλογο ρολοι ;).

Δημοσ.

Γίνεται και αλλιώς; Στις 9 να είσαι στη σχολή, να έχεις φύγει από το σπίτι στις 8, να ανησυχείς μήπως άργησες και έχουν κλείσει την πόρτα, στις 8 για καφέ, το Σάββατο στις 7 για δουλειά.. Προσπάθησα να απ εξαρτηθώ από το ρολόι αλλά δεν γίνεται..

Τελικά διάλεξα μεταλλικό, όπως γράψατε, βολεύει σε περισσότερες περιστάσεις, και στα σπορ και σε κάτι επίσημο και σαν καζουαλ, ταιριάζει γενικά σε πιο πολλές καταστάσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια fellas :D

p.s. λες και φοράω χειροπέδες νιώθω, λοολ, τεσπα, θέμα συνήθειας.

Δημοσ.

3760.jpg\

το δικο μου.

βγαινει και σε δερματινο λουρακι σε μαυρο και πορτοκαλι.

lucy και εγω μονο οταν βγαίνω εξω το εχω :P

Δημοσ.
Γίνεται και αλλιώς; Στις 9 να είσαι στη σχολή, να έχεις φύγει από το σπίτι στις 8, να ανησυχείς μήπως άργησες και έχουν κλείσει την πόρτα, στις 8 για καφέ, το Σάββατο στις 7 για δουλειά.. Προσπάθησα να απ εξαρτηθώ από το ρολόι αλλά δεν γίνεται..

Τελικά διάλεξα μεταλλικό, όπως γράψατε, βολεύει σε περισσότερες περιστάσεις, και στα σπορ και σε κάτι επίσημο και σαν καζουαλ, ταιριάζει γενικά σε πιο πολλές καταστάσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια fellas :D

p.s. λες και φοράω χειροπέδες νιώθω, λοολ, τεσπα, θέμα συνήθειας.

κινητό και δικαιολογίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...