ApSiMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 thanx mandal να σαι καλά. Θα το δοκιμάσω μετά και αν μου λέιπει τπτ θα σου πω να το κοιτάξεις!!!
CROM271 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια εγω εχω συνδεση vodafone. Επειδη φοβαμαι μη γινει καμια μ@λ@κι@ και χρεωθω γινεται να βαλω μια vodafone a la carte π.χ. και να μπορω να συνδεθω στο internet? Με καρτοκινητη λογικα δεν υπαρχει περιπτωση να υπερχρεωθεις ετσι δεν ειναι?
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 cu βαλε σου δινει με 20ρα καρτα 100mb για ενα μηνα/1200 λεπτα ομηλιας και sms προς cu....και με 10ρα παλι τα ιδια αλλα για 15 μερες tested απο εμενα *δουλευει και με opera
BILL5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 να ροτισω κατι εγω που εχω την q-telecom που ειναι στην wind μπορω να βαλω τον opera στο k810! και να μπενω internet?
johnykim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Παιδιά της Wind με τα 3.49 ευρώ δουλεύει ακόμα? Γίνεται τίποτα με σύνδεση Vodafone? Και κάτι ακόμα,στο παλιό topic είχα δει για σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή.Γίνεται κάτι τέτοιο, να έχω ιντερνετ απο το κινητό στο PC?
vintage's_lover Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Παιδια εχω cu.Εστειλα msg για την υπηρεσια surf & email me 3,5 euros κ μου ειπαν πως ενεργοποιηθηκε αλλα τπτ.Δεν μπορω να συνδεθω στο net. Υπαρχει ενα section που λεγεται Network APN. Μηπως γνωριζει κανεις τι πρεπει να βαλω εκει?? Μου ζητα τα εξης: Apn: Username: Password:
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο να σου στειλουν τις ρυθμησεις του brownser....και μιας και θα παρεις πες τους να σου πουν και τον proxy server...
alexjm Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εγώ να ρωτήσω κάτι λίγο διαφορετικό. Έχω το sony ericsson w890i και θέλω να έχω ιντερνετ όταν είμαι μέσα στο σπίτι, ασύρματα μέσω του ρούτερ μου και της forthnet. Χωρίς να χρεώνομαι στην vodafone όπου ανήκω. Γίνεται αυτό??
johnykim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγώ να ρωτήσω κάτι λίγο διαφορετικό. Έχω το sony ericsson w890i και θέλω να έχω ιντερνετ όταν είμαι μέσα στο σπίτι, ασύρματα μέσω του ρούτερ μου και της forthnet. Χωρίς να χρεώνομαι στην vodafone όπου ανήκω. Γίνεται αυτό?? Θα πρέπει το κινητό σου να έχει Wlan.Δεν νομίζω να γίνεται διαφορετικά.
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 πρεπει να εχεις wlan που δεν εχει το κινητο σου....και δεν γινετε να βαλεις....οποτε μον ο μεσο vodafone...
Ammon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 παιδες μια ερωτηση.εχω το sony G900 και ενω το δικτυο για το wifi μου παρουσιαζεται ως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ συνεχως αποτυγχανει να συνδεθει και ενω η συνδεση δεν απαιτει password.Επειτα εστω οτι συνδεθηκε.Εγω απλα ανοιγω τον οπερα browser και σερφαρω?Μην μπαινω στο νετ μεσω της τηλεφωνικης εταιριας και μου'ρθει κανενας λογαριασμος τρελλος!!!!Πως θα ξερω οτι η προσβαση που εχω στο νετ ειναι σιγουρα μεσω του wifi και οχι μεσω cosmote?
spiros_ser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ενδιαφερομαι για ιντερνετ στο κινητο, ειμαι συνδρομητης vodafone k 8ελω πληροφοριες για το surf&mail 30. λεει οτι εχω δωρεαν για πλοηγηση στο ιντερνετ 30mb με 3,5 ευρω τον μηνα. Δηλαδη μπορω να κατεβασω 30 mb και μετα χρεωνομαι?? αν δεν εχω σκοπο να κατεβαζω, υπαρχει περιπτωση να τελειωσουν αυτα τα 30mb και να αρχισει η ογκοχρεωση?? sorry αν ρωταω βλακειες...
ApSiMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να επαναφέρω το θέμα για όσους ασχολούνται ακόμα.... Πρόσφατα με ενημέρωσε η φίλτατη Wind ότι από 1/1/2009 η πλοήγηση εκτός του Plus θα χρεώνεται κανονικά.... Κοινώς το κολπάκι με το Wind Plus + Internet (αν κ σε πολύ αργές ταχύτητες) τέλος... Καλά ήταν όσο κράτησε.... Ένα μεγάλο μπράβο κ ευχαριστώ στον savvvas που βοήθησε πολύ στο συγκεκριμένο θέμα..... Take care everybody
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Να επαναφέρω το θέμα για όσους ασχολούνται ακόμα....Πρόσφατα με ενημέρωσε η φίλτατη Wind ότι από 1/1/2009 η πλοήγηση εκτός του Plus θα χρεώνεται κανονικά.... Κοινώς το κολπάκι με το Wind Plus + Internet (αν κ σε πολύ αργές ταχύτητες) τέλος... Καλά ήταν όσο κράτησε.... Ένα μεγάλο μπράβο κ ευχαριστώ στον savvvas που βοήθησε πολύ στο συγκεκριμένο θέμα..... Take care everybody και για τους άσχετους (χρήστες q card) τι σημαίνει αυτό? πχ εγω έχω ενα lg gt505 και θέλω να βάλω ίντερνετ στο κινητό να δίνω 20ευρώ το μήνα και να έχω μια σχετικά καλή πλοήγηση. πως μπορεί να γίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.