savvvas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Οπως ξερετε οι πιο πολλοι, ειχα επισημο θεμα για το ιντερνετ στο κινητο.Καποιον καιρο, ειχε γινει και sticky κιολας.Ομως καποιοι εξυπνοι, φροντισαν να διαγραφει!!!!(μαλλον επειδη η περιοδος σε ημερες, για την διαγραφη ενος θεματος χωρις απαντηση, ειναι πολυ μικρη, αλλα και παλι υπαρχουν θεματα που ειναι παρα πιο πολυ καιρο χωρις απαντηση, και ακομη ειναι ενεργα!). Και αντι να μενουν ενεργα κατι τετοια χρησιμα θεματα, εχουν ακομη σαν sticky, για το παμπαλαιο Κ700!!! Ειναι sticky απο την ημερα που γραφτηκα!!! Για να φανταστητε, η τελευται απαντηση, ειναι απο τις 28-08-07!!!! Δεν νομιζω να ειναι και τοσο σημαντικο αυτην την εποχη το κ700, καθως δεν βλεπω και πολυ κοσμο να το εχει!! Αν το διαβασει κανενας Moderator, τουλαχιστον να μου πει γιατι διαγραφηκε. Θα μου απαντησει κανενας Moderator, η θα αναγκαστω να ανοιξω παλι το γνωστο θεμα: "X-files στο insomnia PART 3" ????
cone Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτό το θέμα με το κινητό και τα 3.5 ευρώ το έψαχνα κ εγω. Ρώτησα με πμ έναν mod πού πήγε το θέμα ή γιατί σβήστηκε αλλά ακόμα περιμένω απάντηση. Anyway. Τουλάχιστον ξέρω τώρα ότι δεν το ψάχνω μόνο εγω. Thanxxx
Hamurabi Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ναι παιδια, επειδη και εγω εχω συμβολαιο κοσμοτε θα ηθελα να μου πειτε αν εχει κατι τεοτιο η κοσμοτε.
KnightRider Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 είτε έχεις καρτοκινητή είτε συμβόλαιο το ίδιο κάνει. θα σου κοστίσει μόνο 3,5ε το μήνα. αυτή τη συνδρομή θα πρέπει να την ανανεώνεις εσύ κάθε 30 μέρες, δεν ανανεώνεται αυτόματα. κοίταξε μόνο όταν στείλεις μήνυμα και σου έρθουν οι ρυθμίσεις να χρησιμοποιείς το προφίλ wind plus Το κινητό μου είναι το sony ericsson w810, τι internet ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μπορέσω να στείλω το μύνημα ?
hristos 22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εμενα παιδια μπορει να μου απαντηση κανεις πως συνδεθηκα στο ιντερνετ της vodafone αφου ειμαι συνδρομητης στην cosmote? Ξαφνικα εκει που εψαχνα ασυρματη συνδεση με το wifiτου κινητου μου ξαφνικα μου λεει και ενω ειμαι cosmote συνδεση με gprsμεσω της vodofone....και για κανε μισαωρο σερφαρα με το gprs....χρεωθηκα πολυ?και πως....αφου δεν ειχα καμια ρυθμηση τους.
1nsom-n1k Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 από cosmote το μόνο που βρήκα είναι αυτό http://tinyurl.com/3h8ba7 και μόνο για όσους έχουν συμβόλαιο. για περισσότερες πληροφορίες πάρτε τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της cosmote.
1nsom-n1k Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 @ knightrider θα στείλεις ένα κενό sms στο 234 για να σου σταλούν οι ρυθμίσεις, εναλλακτικά μπορείς να τις βρείς και εδώ http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=204&tablePageID=176&rec=509 γι αυτό που λέει η σελίδα της wind με μήνυμα e στο 123 δεν ξέρω αν ισχύει εσύ στείλε μήνυμα στο 234 που σου είπα πρίν. επίσης εκεί που λέει διεύθυνση (κάτω κάτω) εγώ έχω το http://portal.wind.com.gr χωρίς το wap μπροστά. ακόμη μπορείς να βρείς τις ρυθμίσεις κι εδώ http://www.sonyericsson.com/cws/support/phonesetup?cc=gr&lc=el αφού αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις θα στείλεις sms γράφωντας PLUS στο 19349 για να ενεργοποιηθεί και η συνδρομή σου. Καλό σερφάρισμα!
Hamurabi Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ρε παιδια τι διαφορα εχει η υπηρεσια wireless internet, με το internet on the go της κοσμοτε (και τα 2);
CyberCr33p Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Το ένα δουλεύει με την κάρτα που έχεις στο κινητό σου. Το δεύτερο δουλεύει με μια κάρτα που σου δίνουν επιπλέον και τη συνδέεις με το pc σου.
KnightRider Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Eμενα είναι κανονικο sony ericsson και ειδα οτι θελουν να κάνουν διαμορφωση το κινητό. Μήπως θα μου διαμορφώσουν το firmwire ?
bastian Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 καλησπερα παιδια!!!! σκεφτομαι να παρω το sony ericsson P1 το οποιο εχει και wi-fi.θελω να ρωτησω, αυτο το πακετο της Wind με τα 3,50 ευρω σου επιτρεπει να σερφαρεις απεριοριστα στο ιντερνετ αλλα οχι να κατεβαζεις(downloading)????και κατι τελευταιο θα μπορω να δω videos στο you tube ή θα χρεωνομαι, ή εστω να στελνω e-mails και να κανω χρηματικες συναλλαγες αν τυχει και αγορασω κατι??? για ολα αυτα θα υπαρχει επιπλεον χρεωση ή τα καλυπτει το συγκεκριμενο πακετο???? ευχαριστω.
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Οπως ξερετε οι πιο πολλοι, ειχα επισημο θεμα για το ιντερνετ στο κινητο.Καποιον καιρο, ειχε γινει και sticky κιολας.Ομως καποιοι εξυπνοι, φροντισαν να διαγραφει!!!!(μαλλον επειδη η περιοδος σε ημερες, για την διαγραφη ενος θεματος χωρις απαντηση, ειναι πολυ μικρη, αλλα και παλι υπαρχουν θεματα που ειναι παρα πιο πολυ καιρο χωρις απαντηση, και ακομη ειναι ενεργα!). Και αντι να μενουν ενεργα κατι τετοια χρησιμα θεματα, εχουν ακομη σαν sticky, για το παμπαλαιο Κ700!!! Ειναι sticky απο την ημερα που γραφτηκα!!! Για να φανταστητε, η τελευται απαντηση, ειναι απο τις 28-08-07!!!! Δεν νομιζω να ειναι και τοσο σημαντικο αυτην την εποχη το κ700, καθως δεν βλεπω και πολυ κοσμο να το εχει!! Αν το διαβασει κανενας Moderator, τουλαχιστον να μου πει γιατι διαγραφηκε. Έχω φάει περίπου 1+ ώρα να το ψάχνω το συγκεκριμένο θέμα για να βρω τις ρυθμίσεις για WM κινητό....Τι έγινε??? Μήπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις για wind plus για windows mobile 6??? Αλήθεια εκείνο το θέμα ήταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χρήσιμο....γιατί διαγράφτηκε???
mandal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 To λοιπον,οι ρυθμισεις ειναι connects to : WAP network access point: gwap.b-online.gr username : wap password : wap και οι ρυθμισεις για τον proxy Connects from: WAP Network Connects to : The Internet proxy(name: port):192.168.200.10:9401 type: HTTP επειδη εχω smartphone wm6 τις μεταφερω κατευθειαν απο το κινητο μου,οποτε αν ξεχασα κατι πειτε μου.
flik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εμένα το κινητό μου είχε απο μόνο του στα σημεία πρόσβαση τα wind plus, wind mms, wind tv, μάλλον γιατί το πήραμε με επιδότηση σε εταιρικά τηλέφωνα. Στο wind plus, είχε apn gwap.b-online.gr αλλά είχε και χωρίς έλεγχο πιστοποίησης, οπότε δεν έχει και username-password το wap. Έστειλα μήνυμα και για την ενεργοποίηση του plus non stop. Οι ρυθμίσεις καλές είναι; Με το απλό Plus έχω μπει επιτυχημένα και μέσω του opera. Επίσης υπάρχει εφαρμογή java για messenger, και να μην χρεώνεται παραπάνω μέσω non stop;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.