Προς το περιεχόμενο

ιντερνετ στο κινητο

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα ενα Ν95. Ηθελα να ρωτησω τι ακριβως χρειαζομαι για να εχω ιντερνετ σε αυτο και περιπου ποσα θα πληρωνω;

Υπαρχουν καποια πακετο αναλογα με το ποσα ΜΒ θα μπορω να κατεβασω; χρονοχρεωση; ή κατι αλλο;

ευχαριστω

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to kalitero einai tis wind me 3.5 euro aperioristo alla den ipostirizi opera kai mporis na katebazeis mexri 1mb arxeia

toulaxiston mexri prin dio mines pou to eixa leitourgouse

Δημοσ.

απο τη στιγμη που υπαρχει wifi που δουλέυει θαυμάσια, δεν βρισκω το λόγο να ασχοληθεί κάποιος με οποιαδήποτε άλλη μορφή σύνδεσης....

Δημοσ.

Emena me endiaferei otan tha eimai se kapia sigekrimena meri (sta opia de pianei wireless internet toxo checkarei me laptop) να μπορω να εχω ιντερνετ μεσω του κινητου. Θελω μονο να σερφαρω . ποσο θα μου κοστιζε αραγε 5 ωρες σερφαρισματος τον μηνα;

Δημοσ.

εγω ξερω οτι ΜΠΑΙΝΕΙ οπερα στο κινητο...

σε ερικσον, και νοκια που εχω, ειναι ηδη εγκατεστημενη και τρεχει

ως προς την ερωτηση:

βαζεις μια καρτα wind

στελνεις κενο μυνημα στο 234 για να σου ερθουν οι ρυθμισεις

στελνεις με μυνημα "plus" στο 349 (μου φαινεται τον τελευταιο μηνα αλλαξε το νουμερο αλλα θα σου στειλουν αυτοι αυτοματη απαντηση για το που θα το ξαναστειλεις)

με αυτο τον τροπο εχεις χρεωθει 3.5 ευρω για ενα μηνα αλλα να ξερεις! οποιο προγραμμα σου ζηταει ιντερνετ να του δινεις ΜΟΝΟ απο το προφιλ WIND PLUS γιατι μονο αυτο ειναι δωρεαν

με το συγκεκριμενο προφιλ ξεχνας οτιδηποτε σε streaming (βιντεο η ραδιο)

αυτα...

Δημοσ.

εγω έχω 100ΜΒ δωρεάν απο το cu αλλα για να έχω το νου μου μην ξεπεράσω το όριο,κοιτάω τα Bytes που ελήφθησαν ή σταλθηκαν ??

Δημοσ.

όπως αναφέρθηκε και παραπάνω με την wind και με τις ρυθμίσεις για wind plus μπορείς να έχεις απεριόριστη πλοήγηση στο ίντερνετ όσων αφορά το http. δεν υποστηρίζεται streaming, ftp κλπ. τώρα για download μέσω http μπορείς επίσης να κατεβάσεις όσα αρχεία θέλεις αρκεί το μέγεθος του καθενός να είναι μικρότερο από 1mb. για την opera επειδή το n95 είναι sympian υποστηρίζει την opera mobile η οποία όμως δεν πρέπει να είναι δωρεάν μπορείς όμως να χρησιμοποιείσεις τις δωρεάν opera mini 4 και opera mini 4.1 beta και θα τις βρεις στο http://www.operamini.com (μπορείς μάλιστα να τις έχεις και τις δύο μαζί στο τηλ. σου) ακόμη αν επιλέξεις wind με το nokia pc suite στο laptop σου και με το κινητό σου συνδεδεμένο με αυτό μπορείς βάζοντας τις ρυθμίσεις του wind plus σαν proxy server να μπεις στο ίντερνετ και με το laptop σου. αν μάλιστα έχεις και 3G κάλυψη η ταχύτητα σύνδεσης θα πλησιάζει αυτή μιας adsl (προσοχή στις ρυθμίσεις να μπαίνεις με το gwap.b-online.gr σαν apn αλλιώς θα χρεωθείς)

Δημοσ.

είτε έχεις καρτοκινητή είτε συμβόλαιο το ίδιο κάνει.

θα σου κοστίσει μόνο 3,5ε το μήνα. αυτή τη συνδρομή θα πρέπει να την ανανεώνεις εσύ κάθε 30 μέρες, δεν ανανεώνεται αυτόματα. κοίταξε μόνο όταν στείλεις μήνυμα και σου έρθουν οι ρυθμίσεις να χρησιμοποιείς το προφίλ wind plus

Δημοσ.

Οπως ξερετε οι πιο πολλοι, ειχα επισημο θεμα για το ιντερνετ στο κινητο.Καποιον καιρο, ειχε γινει και sticky κιολας.

Ομως καποιοι εξυπνοι, φροντισαν να διαγραφει!!!!(μαλλον επειδη η περιοδος σε ημερες, για την διαγραφη ενος θεματος χωρις απαντηση, ειναι πολυ μικρη, αλλα και παλι υπαρχουν θεματα που ειναι παρα πιο πολυ καιρο χωρις απαντηση, και ακομη ειναι ενεργα!).

Και αντι να μενουν ενεργα κατι τετοια χρησιμα θεματα, εχουν ακομη σαν sticky, για το παμπαλαιο Κ700!!! Ειναι sticky απο την ημερα που γραφτηκα!!!

Για να φανταστητε, η τελευται απαντηση, ειναι απο τις 28-08-07!!!!

Δεν νομιζω να ειναι και τοσο σημαντικο αυτην την εποχη το κ700, καθως δεν βλεπω και πολυ κοσμο να το εχει!!

Αν το διαβασει κανενας Moderator, τουλαχιστον να μου πει γιατι διαγραφηκε.

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου savvas γιατί κι εγώ εδώ σ'αυτό το forum βρήκα λύση για τις καταληλες ρυθμίσεις στο ίντερνετ της wind (έτσι γνώρισα και το site). δεν μπορεί να διαγράφονται τέτοια θέματα που αφορούν ένα σημαντικό κομμάτι αναγνωστών, δεν νομίζω να ωφελεί και το site κάτι τέτοιο. γίνονται καθημερινά νέα post για θέματα που έχουν απαντηθεί, διαγραφεί αλλά εξακολουθούν να είναι επίκαιρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...