bamias2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα πρόβλημα που έχω. Το laptop μου ξαφνικά ανέβασε 100% cpu και δεν πέφτει με τίποτα. Το σκάναρα, πέρασα και ένα spybot αλλά τίποτα. Άρχισα να απεγκαθηστώ προγράμματα αλλά έτσι και αλλιώς δεν έβλεπα κάποιο exe να χρησιμοποιεί πολύ cpu, οπότε δεν διορθώθηκε και τίποτα. Ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω τι φταίει και τι μπορώ να κάνω? αυτά που χρησιμοποιούν το cpu είναι το "system idle prosses" και το "system" Ευχαριστώ πολύ
stauros772000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 χτες τα ιδια μου εκανε και μενα με ενα καινουριο αντισπαιγουερ που του εβαλα,και δεν το εδειχνε στο τασκμανατζερ.το εβγαλα και ησυχασα.κανε ενα κλιναπ,και ενα ντεφραγκμεν και τσεκαρε ξανα
koprodogis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αυτο που σου ειπε ο stauros772000 μαλλον παιζει, βγαλε οτι antivirus Και σχετικο με ιους και σπαμ εχεις επανω.καντο μεσα απο safe mode για να μην τρεχει και σε ζορισει να το βγαλεις.
bamias2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το mcafee έχω και δεν μου δείχνει να κολλάει αυτό. Εννοείτε να το απεγκαταστήσω και θα στρώσει? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.