Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με router Philips CGA5722N/TE


lyckos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σύνδεση conx με το προαναφερθέν modem - router εγκατεστημένο και 2 ασύρματα netgear για την επικοινωνία....

 

κάθε περίπου 24 ώρες η σύνδεση του netgear adapte rμε το router φαίνεται να χάνεται και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το router για να αποκτήσω φυσιολιγική σύνδεση. Σημειωτέον, λέω φυσιολογική μιας και το status στο παράθυρο του netgear δείχνει μια καθόλα φυσιολογική σύνδεση, απλώς δεν ανταλάσσεται ούτε μισό πακέτο! Μη ψάχνετε τη λύση του lease time, αφού το έχω τοποθετημένο στις 2 εβδομάδες. Τις πταίει;;;

Δημοσ.

εχω και εγω προβλημα με αυτο το μοντεμ. βασικα προσπαθω να ανοιξω καποια πορτα και δεν μπορω. κανω ακριβως αυτα που λεει στο portforward.com για ενα παρομοιο μοντεμ. αλλα μετα στο utorrent μου λεει οτι η πορτα δεν ειναι ανοιχτη. εσυ καταφερες και την ανοιξες? αν ναι πως?

Δημοσ.

a.καρφωτη ip στο tcp ip της καρτας δικτυου σου.β.κανεις port forward.3 και βασικο.κλεισε ολα τα firewall η οτιδηποτε μπορει να μπλοκαρει.4.στο προγραμμα να δωσεις απευθειας την πορτα και οχι random

Δημοσ.

φιλε poulinos τα 3 βηματα που ειπες τα εχω κανει. ελπιζω σωστα. βεβαια εχω μια απορια. οταν κανω port forward, πρεπει να κανω add μονο για tcp η και για udp?

οσο αφορα το 4 που ειπες...εγω πατησα random στο utorrent και τη θυρα που εβγαλε την εκανα forward μετα. παιζει καποιο ρολο αυτο?

Δημοσ.

ναι δεν μας πειραζει να ειναι random αρκει να ειναι σταθερη μετα.β.κανε και tcp και udp καλου κακου.και προσοχη με τα firewall.αν εχεις οτενετ ελπιζω να μην εχεις ανοιξει την αυξημενη ασφαλεια στο site της οτενετ οταν εκανες την ενεργοποιηηση.

Δημοσ.

ναι otenet εχω. δε θυμαμαι καθολου για αυτο που λες στο site της otenet. θα το κοιταξω. φανταζομαι θα εχει επιλογη για απενεργοποιηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...