Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ

ektor1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ SE W810 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΕΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ GPS,ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ,ΝΑ ΟΤΥ ΒΑΖΩ ΜΡ3 ΓΙΑ RINGTONE,ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 450ε.ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ COSMOTE.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δημοσ.

Φϊλε ektor1999, το κινητό που θες είναι το Νοκια Ν82. Έχει όλα αυτά που ζητάς,απλά έχει (όπως λένε και στα εξωτερικά...) και εξαιρετική φωτογραφία και βίντεο. Εγώ είδα την μαύρη έκδοση από κοντά,απενεργοποιημένη ωστόσο, και το λάτρεψα.

Όπως θα δεις όμως περιμένουμε τισ γνώμες κατόχων...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=253531

Καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει...Ούτε καν πλησιάζει κανένα πιστεύω.Για να δούμε...

Δημοσ.

Μιλάμε ως και ο υπάλληλος του Γερμανού μου έβαλε δίπλα δίπλα το άσπρο και το μαύρο και μου λέει "Καμία σχέση,ε;". Καμία σχέση όντως. Κρίμα που δεν ήταν και ανοιχτά να τα δοκιμάσω και λιγουλάκι (κανα 3ωρο δηλάδη...).Αναμένουμε παρουσίασεις από κατόχους...Άντε παιδιά,βιαζόμαστε...

Δημοσ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Δημοσ.

Φίλε μου στα ξένα site ακριβώς το αντίθετο ακριβώς άκουσα για την μπαταρία.Για αυτό όμως θέλω review από κάποιον κάτοχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...