Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλάξανε το payout.... :mad: δεν πληρώνουν πλέον σε paypal αλλά σε Alertpay!

Βρήκα κι ένα άλλο με $0.03/click. Λέει ότι πληρώνει με Paypal στα $10. Σήμερα που γράφτηκα έχει 32 ads Θα δώσω και αντίστοιχο scriptάκι σε κάποια φάση. Αν θέλετε:

http://brptc.com/

Μη χάνεις το χρόνο σου με αυτό το site, δεν πληρώνει. Το λέει καθαρά στη κεντρική του σελίδα.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας κι από μένα.Είμαι σχετικά νέος στο bux.to οπότε δεν ξέρω αν πληρώνει όντως ή όχι γιατί δεν έχω συμπληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.Αν έχετε διαβάσει τον τρόπο να βγάλετε λεφτά του lookk και σας φάνηκε καλός τότε έχω να συμπληρώσω και γω κάτι.Εφ' όσον μπαίνετε με mozilla μπορείτε να μπείτε μια φορά στο http://www.bux.to και να κάνετε ότι λέει ο lookk,

στη σνέχεια κάνετε αποσύνδεση και μπαίνετε πάλι αλλά αυτή τη φορά χωρίς τα www. δηλαδή μόνο bux.to

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε σαν άλλος χρήστης (αν θέλετε και με άλλο paypal,δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί με ένα) και να βάλετε σαν referrer του δεύτερου τον πρώτο σας λογαριασμό.

Έτσι με δύο λογαριασμούς τα κέρδη σας θα είναι τριπλά

Απλά πρέπει κάθε φορά να κάνετε τις σχετικές αλλαγές στο Greasemonkey όπως λέει ο lookk.

Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη και σκοπεύετε να το κάνετε βάλτε με αν θέλετε ως referrer του πρώτου σας λογαριασμού μιας και αν το αφήσετε κενό το πιο πιθανό να σας αγοράσει κάποιος άλλος.Το username μου στο bux είναι το ίδιο με το insomnia

Δημοσ.
Εφ' όσον μπαίνετε με mozilla μπορείτε να μπείτε μια φορά στο http://www.bux.to και να κάνετε ότι λέει ο lookk,

στη σνέχεια κάνετε αποσύνδεση και μπαίνετε πάλι αλλά αυτή τη φορά χωρίς τα www. δηλαδή μόνο bux.to

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε σαν άλλος χρήστης (αν θέλετε και με άλλο paypal,δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί με ένα) και να βάλετε σαν referrer του δεύτερου τον πρώτο σας λογαριασμό.

Έτσι με δύο λογαριασμούς τα κέρδη σας θα είναι τριπλά

Αυτό όμως είναι επικύνδυνο και ίσως έχει αποτέλεσμα να μην πληρωθείς.

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση πως το σκριπτάκι δε δουλεύει..παρότι ακολουθώ τις οδηγίες..δεν!τι μπορεί να κάνω λάθος??ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ωπα κατσε.. μια ωρα την ημερα ? και 35$ το μηνα ? Δηλαδη πληρωνεσαι περιπου 1$ την ωρα ? θα μου πεις δεν σκαβεις κιολας.. στο Pc σου καθεσαι και κανεις click αλλα εγω προσωπικα κοστολογω το χρονο μου πολυ ακριβοτερα..

Δημοσ.
Εχω την εντύπωση πως το σκριπτάκι δε δουλεύει..παρότι ακολουθώ τις οδηγίες..δεν!τι μπορεί να κάνω λάθος??ευχαριστώ...

Εγω το εκανα και δουλευει....

Απλα ανοιγω Bux και μονο του ανοιγει τις αλλες διαφημισεις μετα, δεν κανω τιποτα αλλο.Ετσι για δοκιμη, ας μην κερδισω και τιποτα στο κατω κατω, σιγα δεν εγινε και τιποτα.:-)B)

Δημοσ.

έγινε γιατί θα σε bannaroun εγώ για το καλό σας το λέω μην δοκιμaζετε autoclickers δεν έχει νόημα τσάμπα θα πάνε τα λεφτά που βγάλατε .. και θα μείνουν στον admin ;)

Δημοσ.
Kάθε πότε μπαίνουν νέες διαφημίσεις στο bux.to;

Κάθε μέρα βάζει πολλές διαφιμίσεις αλλά είναι δύσκολο να τις προλάβεις. Οι σταθερές που μπορείς να δεις κάθε 24 ώρες είναι γύρω στις 15.

Δημοσ.

Χμ μηπως θα μπορουσε να γινει μια αλλαγη στο scriptaκι για το bux3.com, γιατι το bux.to πλεον ζηταει alertpay για να πληρωσει? :-) Ευχαριστω.

Δημοσ.
Χμ μηπως θα μπορουσε να γινει μια αλλαγη στο scriptaκι για το bux3.com, γιατι το bux.to πλεον ζηταει alertpay για να πληρωσει? :-) Ευχαριστω.

Άδικος κόπος νομίζω. Το πιο πιθανό είναι να μην πληρωθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...