Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γεια σας παιδια αυτο ειναι το 1ο μου post. Λοιπον, πριν απο καποιο καιρο αρχισα να ψαχνω ευκολους τροπους για να βγαλετε ενα "χατζηλικι". Δοκιμασα τα περισοτερα γνωστα και μη προγραματα που υπαρχουν στο διαδικτιο και κατεληξα στο πιο αποδοτικο αξιοπιστο και κυριως το πιο απλο ! Μεσα σε ενα μηνα εβγαλα 124$ χωρις να ξοδεψω ούτε ενα! Και το κυριότερο όντως πληρωθηκα ! Το μόνο που χρειάζεστε ειναι ενας λογαριασμος paypal για να λαμβανετε την πληρωμη σας. Για τον λεπτομερή οδηγό πηγαίντε εδω και καλα κέρδη! Ο τυπος τα εξηγεί εκει πολυ αναλυτικα- και εγώ απο εκει τα βρήκα. Ωστοσο αν εχετε αποριες εδω είμαι.

CU,

Nick_GR_85

PS: Οσοι δυσπιστοι κτλ δοκιμαστε και δεν θα το μετανοιώσετε. Αν πάλι δεν θέλετε δεν πειραζει τιποτα δεν είναι υποχρεωτικο!:mrgreen:

Ποιος επεξεργαστικε το thread μου και εβαλε στην τελευταια σελιδα το post μου??

Δημοσ.

ocelotgr Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες μέσω pm με ενδιαφέρει πολύ το κόλπο που κάνεις αρκεί να είναι νόμιμο όπως είπα... ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το bu x.to είναι μια σελίδα όπου πατώντας διαφημίσεις κερδίζεις λεφτά τα οποία μπορείς να βάλεις σε λογαριασμό στο paypal!

Δεν χρειάζεται πιστωτική αρά δεν είναι ψεύτικο ούτε μπορεί να σας κάνει λαδιά!!! Εγώ το κανα και αγόρασα Premium στο RS! Σας λέω είναι και γαμώ!:shifty::shifty:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κατεβάστε όσοι δεν το έχετε το firefox από εδώ.

2. Κάντε εγγραφή στο bu x.to.

Untitled-1-1.png

3. Κατεβάστε το GreaseMonkey από εδώ:

>https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748

4. Κατεβάστε το ReloadEvery από εδώ:

>https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115

5. Εγκαταστήστε αυτό το Script:

>http://hereilluminati.googlepages.com/bux.user.js

6. Πάντε Εργαλεία>GreaseMonkey>Manage UserScripts

7. Πατήστε το κάτω Edit, βρείτε το αρχείο wordpad.exe που είναι κάπου μες στον φάκελο των Windows(με μια αναζήτηση το βρίσκεται) και κάντε αντικατάσταση το url μες στο αρχείο μ' αυτό της σελίδας που σας βγάζει όταν πατάτε εδώ:

ccf6ff78.jpg

Και αυτό επειδή αλλάζουν το όνομα του αρχείου php κάθε τρεις και λίγο.

8. Ύστερα πατήστε στο άλλο Edit δίπλα αφού επιλέξετε το url του bu x.to και αντικατάσταση με το καινούριο url(Το ίδιο μ'εκείνο που βάλατε πριν). Και πατήστε ok...

9. Απενεργοποιείστε το Greasemonkey πατώντας στην μαιμού κάτω δεξιά.

10. Τώρα πάντε εδώ:

ccf6ff78.jpg

* Πατήστε Δεξί Κλικ>ReloadEvery>Enable

* Ξανά Δεξί Κλικ>ReloadEvery>Custom>1 min 30 sec

11. Ενεργοποιείστε την μαιμού και ανανεώστε την σελίδα και όλα είναι έτοιμα!!!:-D:-D

Τζάμπα Λεφτά!

Αν εκτιμάτε τον κόπο μου, βάλτε με ως referrer όταν θα κάνετε register.

Δεν χάνετε απολύτως τίποτα!!!

Το όνομά μου στο bu x.to είναι ornapster:-)

Δημοσ.

Γεια... έχεις βγάλει κανα φράγκο εσύ από αυτούς; Γιατί δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη... Γράφτηκα πάντως για δοκιμή και σε έβαλα referrer

Δημοσ.

εγω ειμαι ηδη γραμμενος αλλα δεν εχω πληρωθει ακομα εχω βγαλει 10$ και εχει περασει ενας μηνας αλλα ακομα τπτ.εκανα και payout μην νομιζεται πωσ δεν εκανα αλλιωσ δεν θα πληρωναν αλλα ακομα περιμενω:P

Δημοσ.

1. Κάθε διαφήμιση ένα λεπτό.

2. Το χω εδώ και δυο βδομάδες και βγάλα 50ευρώ. Δεν έχω πιστωτική και μου ναι χρήσιμα.

3. Είναι απόλυτα ασφαλές site. Ούτε λαδιές ούτε τπτ.

Σοβαρά, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα

Δημοσ.
αυτόν π βάζεις referrer παίρνει 0.01 σε κάθε κλικ π κάνεις...

Απλά δεν εμπιστεύομαι να δίνω email σε τέτοια site.

Ναι... εσύ δε χάνεις τπτ όμως...

Α! http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html

Και για Paypal το πολύ πολύ κάνεις κάποιο καινούργιο και ούτε ελέγχεις email αν αυτό είναι το πρόβλημα ;)

Δημοσ.
εγω ειμαι ηδη γραμμενος αλλα δεν εχω πληρωθει ακομα εχω βγαλει 10$ και εχει περασει ενας μηνας αλλα ακομα τπτ.εκανα και payout μην νομιζεται πωσ δεν εκανα αλλιωσ δεν θα πληρωναν αλλα ακομα περιμενω:P

Εγώ μια χαρά τα παίρνω πάντως....

Δημοσ.

lookk καθε μερα εχει εναν συγκεκριμενο αριθμο απο διαφημισεις?

Μια φορα τη μερα δλδ ανοιγεις τη σελιδα (και αυτοματα με τον τροπο που εγραψες "διαβαζεις" τις διαφημισεις?)

Δημοσ.

Εκανα εγραφη, για να δουμε ποσο εγκυρο ειναι.

lookk ο οδηγος που εβαλες πανω, ειναι για να το κανει αυτοματα μονο του αυτο ?

Και κατι ακομα στο 5ο βημα την εγκατασταση του script πως την κανουμε ?

Δημοσ.

Αλλάξανε το payout.... :mad: δεν πληρώνουν πλέον σε paypal αλλά σε Alertpay!

Βρήκα κι ένα άλλο με $0.03/click. Λέει ότι πληρώνει με Paypal στα $10. Σήμερα που γράφτηκα έχει 32 ads Θα δώσω και αντίστοιχο scriptάκι σε κάποια φάση. Αν θέλετε:

http://brptc.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...