Nik0s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 alt10 κατάλαβα τι ρωτάς τώρα.Όταν λέει 5/4 το exchange rate (παρόμοια, για 1/1, 2/1, 10/7 κτλ) σημαίνει ότι για 5 σελίδες που βλέπεις τότε θα δουν 4 άλλοι τη δική σου σελίδα. Το Click Exchange δε σου δίνει χρήματα στη σελίδα που είσαι, είναι μόνο για να κάνεις διαφήμιση άλλες σελίδες. Nik0s, το easyclicks πληρώνει, πληρώθηκα χθες από αυτό. Αν έστελνε χιλιάδες mails και ads θα είμασταν πλούσιοι, στέλνει 2 την ημέρα τώρα. Καλα και με 2 mails την ημερα τι χρηματα να βγαλει κανεις? 20 λεπτα???? Ποσα χρηματα σε πληρωσαν αν επιτρεπεται?
ThomasD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 3 λεπτά την ημέρα χωρίς referrals. 3 ευρώ πήρα.
Nik0s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 3 λεπτά την ημέρα χωρίς referrals. 3 ευρώ πήρα. τιποτα δηλαδη δεν δινουν...
ThomasD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Είναι αρχή. Ακόμα δεν έχει πολλά μέλη άρα δε θα έχει και πολλούς διαφημιστές. Συν ότι το σύστημα αυτό δεν είναι πολύ διαδεδομένο στη χώρα μας.
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 δεν αξιζει πιστευω να ασχοληθει καποιος με αυτα περισσοτερο ρευμα πληρωνει παρα το 1ε το μηνα που θα συγκεντρωσει
palawiaris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Αν είναι δυνατόν να κάθεστε να ασχολείστε με αυτές τις απατεωνιές. Με έτρωγε και εμένα η περιέργεια τι διάολο είναι αυτές οι διαφημίσεις,γράφτηκα σε πολλές για να δω,βοήθησα και άτομο εδώ με εγραφές και μου θυμίζει και κάπιον από εδώ που γράφει τακτικά,με έγραψε μετά στα @@ του είδα ότι όλες μα όλες είναι απατεωνιές και ψέματα.Σου κλέβουν και τα λεφτά σου στο τέλος Από όλες έφυγα και μακριά. Άντε ρε κάθεστε και ασχολήστε με τα κολοσεντς. Κανονικά οι υπεύθυνοι του φόρουμ έπρεπε να το κλειδώσουν με την μία που ψάχνετε για κορόιδα μπας και βγάλετε 5 λεπτά παραπάνω την ημέρα Και για όσους θέλουν να ασχοληθούν να κάνουν εγραφές μόνοι τους χωρίς referals.Δεν χρειάζετε να βγάζουν οι άλλοι μισό ευρώ τον μήνα με τον δικό σας κόπο. Αυτά ή άμα θέλει κάποιος και κάτι άλλο συνεχίζω πρόθυμα
thanosgen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 file sti selida sou ekei pou les paid ennoeis pia apo ta site se plirwnoun pragmatika kai poia den se exoun plirwsei pote???
ThomasD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Εκεί που λέω paid είναι αν με έχουν πληρώσει εμένα η όχι. Αν πατήσεις πάνω στο yes θα δεις και την απόδειξη πληρωμής. Στα υπόλοιπα απλά δεν έχω φτάσει στο payout για να ζητήσω τα χρήματα. Έχουν πληρωθεί άλλα μέλη όμως και ξέρω ότι τα site πληρώνουν γι'αυτό και τα έχω στη σελίδα μου. Αυτά που λέω NEW είναι καινούρια και ακόμα δεν έχουν κάνει πληρωμές.
thanosgen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 file kai kati akoma.exw paypal.se ena site mou zitaei to kwdiko tou logariasmou mou.egw ekei ti vazw???ta 4 teleytaia psifia tis kartas i tpt allo??
ThomasD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ekei vazeis to email sou, pou kaneis login sto paypal. Autos einai o logariasmos sou.
Nick_GR_85 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια αυτο ειναι το 1ο μου post. Λοιπον, πριν απο καποιο καιρο αρχισα να ψαχνω ευκολους τροπους για να βγαλετε ενα "χατζηλικι". Δοκιμασα τα περισοτερα γνωστα και μη προγραματα που υπαρχουν στο διαδικτιο και κατεληξα στο πιο αποδοτικο αξιοπιστο και κυριως το πιο απλο ! Μεσα σε ενα μηνα εβγαλα 124$ χωρις να ξοδεψω ούτε ενα! Και το κυριότερο όντως πληρωθηκα ! Το μόνο που χρειάζεστε ειναι ενας λογαριασμος paypal για να λαμβανετε την πληρωμη σας. Για τον λεπτομερή οδηγό πηγαίντε εδω και καλα κέρδη! Ο τυπος τα εξηγεί εκει πολυ αναλυτικα- και εγώ απο εκει τα βρήκα. Ωστοσο αν εχετε αποριες εδω είμαι. CU, Nick_GR_85 PS: Οσοι δυσπιστοι κτλ δοκιμαστε και δεν θα το μετανοιώσετε. Αν πάλι δεν θέλετε δεν πειραζει τιποτα δεν είναι υποχρεωτικο!
ocelotgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ebay παιδια, κ ξερο ψωμι... Με λιγο ψαξιμο (δεν ειναι ευκολο online χρημα, ειναι ΣΚΕΤΟ online χρημα, κ ειναι κ αρκετο) απο δω κ απο κει κ ενα μικρο κεφαλαιο, ξεκινας... Δεν χρειαζεται στοκ, μυαλο κ κοινη λογικη ομως ειναι απαραιτητα. Εγω εχω φτασει αυτη την στιγμη τις 27 θετικες μεσα σε εναμιση μηνα, με αρκετα $$ στο paypal. Απλως, μην περιμενετε μασημενη τροφη, ψαχτειτε κ εσεις λιγο... Φιλικα παντα, ακης
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ti EBAY ?? Για δώσε καμιά πληροφορία γι'αυτό ...θα πρέπει να πουλάω προϊόντα ??
ocelotgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κατι σαν... εγω τουλαχιστον προτιμω να πουλαω "αερα", δηλ. ψηφιακα προιοντα που δεν χρειαζονται ταχυδρομειo, βλ. ebook, προγραμματα κ τα σχετικα... τωρα το τι ebook πρεπει να βρεις για να πουλησεις... εδω κολλαει το ψαξιμο... PS: για βοηθεια, δες τα top-10 keywords αναζητησεων στο ebay
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 είναι λίγο παράνομο αυτό όμως?? για να πουλάς ebook πρέπει να έχεις και άδεια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα