al-ex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτσε ρε φιλαράκι εσύ δηλαδή τι πουλάς στο ebay;Έτσι όπως το γράφεις πουλάς.Οκ αλλά τι; Για πες μας να βγάζουμε και εμείς κανα 300άρι την ημέρα δηλαδή κανα 9000 τον μήνα;Στην καλύτερη φυσικά όπως και εσύ,που πιστεύω στην χειρότερη θα βγάζεις κανα 5000 τον μήνα από το ebay έτσι; Εγώ λέω να πάω στο βουνό να μαζέψω πουρνάρια και να τα πουλήσω στο ebay τι λες; Αν μπορεσεις να τα πουλησεις θα κονομησεις Παντως 5000 δεν εβγαζα, αλλα δεν επεφτα και κατω απο 1700 καθαρα και δεν αστειευομαι,αλλωστε δεν εχω και κανενα λογο. Τωρα τι πουλαγα....μασημενο φαγητο θελεις μου φαινεται. Θα σου πω ομως 2 πραγματα. Ξεκινησα σαν αγοραστης. Ψαχνοντας αρκετα και μιλαμε για πολυ ψαξιμο και αρκετο καιρο, ειδα τι τιμες επικρατουν σε καποια πραγματα τα οποια εκρινα οτι αν τα αγοραζα, θα μπορουσα να τα σπρωξω εδω στο κυκλο μου με 30-50% κερδος. Για πες πχ σε 2 γνωστες σου οτι κοιτα αυτο το αρωματακι που βαζεις και που εδω κανει 80-90 ευρωπουλα εγω εχω καποιες ακρες (παραμυθι) και στο φερνω 55, να δεις τι θα γινει (στα 55 παντελονιαζεις 10-20) και παει λεγοντας. Το αρωμα σα παραδειγμα το ανεφερα.Αρκει να σου πω οτι μια φιλη μου το ειπε σε αλλες 10 και δε τις προλαβαινα,δωσε και μενα μπαρμπα. Ε αφου γλυκαθηκα και εκανα και καποια κονε στις ΗΠΑ μεσω ebay, αγοραζα εκτος ebay ,δλδ σε χαμηλοτερες ακομα τιμες και χαμηλοτερα ταχυδρομικα,και επειδη μιλαω Γαλλικα εστηνα πωλησεις στο Γαλλικο ebay που οπως ειχα καρατσεκαρει οι τιμες ειναι τουλαχιστον 20% πανω απο το αμερικανικο. Ελπιζω να καταλαβες τωρα. Απλα θελει παρα πολυ ψαξιμο στην αρχη.Τωρα για τα πουρναρια, αν ειναι μαυροπουρναρα τα πουλας αλλα εχει και ρισκο η δουλεια μεγαλε :razz: Τωρα σκεπτομαι να παω και ν αγορασω χοντρικα καμια 200 αγαλματακια,αρχαιες ελληνικες θεοτητες,κουκουβαγιες και κυριως σατυρους που αρεσουν στις ξενες και να τα στηνω. Πανω απο 1 ευρω το κοματι δε θα πληρωσω, δε θα πουλησω 4-5 ευρω?Να ιδεες,καθειστε εσεις να διαβαζετε email για 4 καφεδες το μηνα :-P PS επειδη μετα το αρχικο ποστ μου περι ebay μ εχουν τρελλανει στα pm, θα παρακαλουσα να σταματουσαν, για να μη βρισκομαι στην ασχημη θεση να τα αγνοω. Πιστευω οτι με το τελευταιο ποστ ημουν κατατοπιστικος.
kirmis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Re paidia einai polla ta sites... Poia apo auta einai ta kalutera, pio a3iopista.... Isws kanena kalo ap tin Ellada????
laptopforum Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Αν μπορεσεις να τα πουλησεις θα κονομησεις Παντως 5000 δεν εβγαζα, αλλα δεν επεφτα και κατω απο 1700 καθαρα και δεν αστειευομαι,αλλωστε δεν εχω και κανενα λογο. Τωρα τι πουλαγα....μασημενο φαγητο θελεις μου φαινεται. Θα σου πω ομως 2 πραγματα. Ξεκινησα σαν αγοραστης. Ψαχνοντας αρκετα και μιλαμε για πολυ ψαξιμο και αρκετο καιρο, ειδα τι τιμες επικρατουν σε καποια πραγματα τα οποια εκρινα οτι αν τα αγοραζα, θα μπορουσα να τα σπρωξω εδω στο κυκλο μου με 30-50% κερδος. Για πες πχ σε 2 γνωστες σου οτι κοιτα αυτο το αρωματακι που βαζεις και που εδω κανει 80-90 ευρωπουλα εγω εχω καποιες ακρες (παραμυθι) και στο φερνω 55, να δεις τι θα γινει (στα 55 παντελονιαζεις 10-20) και παει λεγοντας. Το αρωμα σα παραδειγμα το ανεφερα.Αρκει να σου πω οτι μια φιλη μου το ειπε σε αλλες 10 και δε τις προλαβαινα,δωσε και μενα μπαρμπα. Ε αφου γλυκαθηκα και εκανα και καποια κονε στις ΗΠΑ μεσω ebay, αγοραζα εκτος ebay ,δλδ σε χαμηλοτερες ακομα τιμες και χαμηλοτερα ταχυδρομικα,και επειδη μιλαω Γαλλικα εστηνα πωλησεις στο Γαλλικο ebay που οπως ειχα καρατσεκαρει οι τιμες ειναι τουλαχιστον 20% πανω απο το αμερικανικο. Ελπιζω να καταλαβες τωρα. Απλα θελει παρα πολυ ψαξιμο στην αρχη.Τωρα για τα πουρναρια, αν ειναι μαυροπουρναρα τα πουλας αλλα εχει και ρισκο η δουλεια μεγαλε :razz:Τωρα σκεπτομαι να παω και ν αγορασω χοντρικα καμια 200 αγαλματακια,αρχαιες ελληνικες θεοτητες,κουκουβαγιες και κυριως σατυρους που αρεσουν στις ξενες και να τα στηνω. Πανω απο 1 ευρω το κοματι δε θα πληρωσω, δε θα πουλησω 4-5 ευρω?Να ιδεες,καθειστε εσεις να διαβαζετε email για 4 καφεδες το μηνα :-P PS επειδη μετα το αρχικο ποστ μου περι ebay μ εχουν τρελλανει στα pm, θα παρακαλουσα να σταματουσαν, για να μη βρισκομαι στην ασχημη θεση να τα αγνοω. Πιστευω οτι με το τελευταιο ποστ ημουν κατατοπιστικος. ebay απλα θελει μελετη και προσπαθηστε ν πουλησετε μονο παραξενα αντικειμενα
Lomar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Επειδή θέλω και εγώ να ασχοληθώ με το σκηνικό των διαφημιστοπαρακολουθητών Στο paypal τι λογαριασμό να επιλέξω; Ο "Personal Account" είναι ικανοποιητικός για την εν λόγω δουλειά, άντε και για κανένα e-bay; Επίσης, άμα χρησιμοποιήσω ενα e-mail με ψεύτικα στοιχεία για το λογαριασμό μου στο paypal, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
ThomasD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Στο paypal ξεκίνα με personal account (έχει χαμηλότερες κρατήσεις) και αν δεις ότι περνάς το όριο των χρημάτων που έχει το μήνα, πας σε premier. Αν έχει ψεύτικα στοιχεία το email νομίζω δε πειράζει, στο paypal όμως να βάλεις πραγματικά.
Sadman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 εγω εβαλα παντου ψευτικα(σιγα μην τους πω δωσω και τα κειδια του σπιτιου μου)ξεκινα κατευθιαν με πρεμειρ λογαριασμο.
konosbak Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Αν έχετε κάποια απορία ή θέλετε να προσθέσω κάτι στον οδηγό ευχαρίστως να βοηθήσω. to refget πωσ δουλευει και τι ειναι για δωσε πληροφοριεσ
ThomasD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 to refget πωσ δουλευει και τι ειναι για δωσε πληροφοριεσ Mallon ennoeis to getref. Einai mia selida mesa apo tin opoia grafontai xristes kato apo esena se alles selides (opos to bux.to, to adbux kai para polles alles). Vlepeis kai edo diafimiseis alla anti na pairneis xrimata pairneis pontous. Autous tous pontous tous dineis se allous xristes kai grafontai kato apo esena se mia selida pou tha tous peis esi. Einai to kalitero site gia na vriskeis referrals gia ta ipoloipa.
Nik0s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Παιδια μηπως ξερει κανεις η ιστοσελιδα http://www.daily-payday.com σε τι ακριβως αναφερεται και πως μπορει ακνεις να βγαλει χρηματα απο αυτην? Εγινα μελος και διαβασα καποια πραματα αλλα δεν καταλαβα καλα περι τινος προκειται, μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει?
ThomasD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ti kanei to exchange rate Se ti anaferesai? Sinithos to exchange rate einai oi antistoixies nomismaton, p.x. 1 EUR = X USD, alla mporei na xrisimopoiithei gia na perigrapsei opoiadipote antistoixia.
alt10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 δεν ξερω παντως λεει αυτο και οταν παταω βγαζει σελιδες τις βλεπω και παταω τον αριθμο τελος παντων και μετα παει στην πομενη και ξανα το ιδιο και στο acount λεει στο Exchange Credits οσο πιο πολλες σελιδες βλεπω τοσο ανεβαινει τι κανει αυτο .? ακομα λεει και αυτο # Click Exchange 286 Links Available The click exchange allows you to click for unique traffic rather than cash. When you click, you will receive a 5/4 ratio, meaning you will get 4 unique hits for every 5 links you click
Nik0s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 αlt10: απο το easyclcicks ποσα χρηματα εχεις βγαλει? Οντως πληρωνει? και αν ναι πρεπει να καθεσαι να διαβαζεις χιλιαδες Mails kai ads?
ThomasD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 alt10 κατάλαβα τι ρωτάς τώρα. Όταν λέει 5/4 το exchange rate (παρόμοια, για 1/1, 2/1, 10/7 κτλ) σημαίνει ότι για 5 σελίδες που βλέπεις τότε θα δουν 4 άλλοι τη δική σου σελίδα. Το Click Exchange δε σου δίνει χρήματα στη σελίδα που είσαι, είναι μόνο για να κάνεις διαφήμιση άλλες σελίδες. Nik0s, το easyclicks πληρώνει, πληρώθηκα χθες από αυτό. Αν έστελνε χιλιάδες mails και ads θα είμασταν πλούσιοι, στέλνει 2 την ημέρα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα