Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Μάγκες δεν ανταλάσουμε τα Referral μας να κανουμε εγραφές ο ένας στον άλλο να αλληλοβοηθηθούμε;

Πολύ καλή ιδέα. Φτιάξε μια σελίδα λοιπόν γιατί εδώ μέσα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό και ανταλλάξτε τα links σας για να βγάλετε το τρελό μηνιάτικο των 20 ευρώ χωρίς να πρήζετε και να εκμεταλλεύεστε μερικοί τα υπόλοιπα μέλη του insomnia.

Επ' ευκαιρία της πρότασης και της απάντησης του administrator, ενημερώνονται τα μέλη που δεν διαβάζουν την ενότητα Insomnia Site forum ότι οι Όροι Χρήσης του forum τροποποιήθηκαν πρόσφατα έτσι ώστε να απαγορεύονται αυστηρά κάθε είδους μηνύματα σχετικά με referals.

Περισσότερα εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=211276

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη δεν το εχω πιασει τα referals ειναι το ιδιο πραγμα με τις πυραμιδες???

Και ολιγον ασχετο αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο στους ορους χρησης πιανει και τα λινκ που σε οδηγουν στο game με τα vampires... (you have been bitten και λοιπες αηδιες), αν τα πιανει με εκανες τον πιο ευτιχισμενο ανθρωπο του φορουμ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδη δεν το εχω πιασει τα referals ειναι το ιδιο πραγμα με τις πυραμιδες???

Και ολιγον ασχετο αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο στους ορους χρησης πιανει και τα λινκ που σε οδηγουν στο game με τα vampires... (you have been bitten και λοιπες αηδιες), αν τα πιανει με εκανες τον πιο ευτιχισμενο ανθρωπο του φορουμ.

Τα referer links (ή referals) είναι σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες που περιέχουν αναγνωριστικό μέλους, το οποίο 'επιβραβεύεται' αν κάποιος άλλος επισκεφτεί τους συνδέσμους αυτούς.

Και, ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στην τροποποίηση των Όρων Χρήσης περιλαμβάνονται κάθε είδους referer links. Αυτό σημαίνει ότι το forum δεν επιθυμεί να φιλοξενεί ούτε τα referer links μέσω των οποίων μερικοί "έξυπνοι" προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κοινότητα του forum για να αποκομίσουν πενιχρό οικονομικό όφελος αλλά ούτε τα referer links online παιχνιδιών όπως το παράδειγμα που ανέφερες.

;)

Δημοσ.

Επιτελους δικαιωση(thanks, thanks, thanks)....

Και μετα του off topic μου αγαπητοι συμφορουμητες μπορειτε να συνεχισετε την προσπαθεια σας να βγαλεται τα προς το ζην( το σκοτωσα???) μεσω του μαγικου κοσμου του internet...

Δημοσ.

off topic

Μια και οι administrators ακουνε μπορουν να αλλαξουν και την υπογραφή του palawiaris γιατί καθε φορα που την βλεπω παω να δωσω σφαλιαρα στην οθόνη μου

Δημοσ.
off topic

Μια και οι administrators ακουνε μπορουν να αλλαξουν και την υπογραφή του palawiaris γιατί καθε φορα που την βλεπω παω να δωσω σφαλιαρα στην οθόνη μου

Ξεκόλα....

Δημοσ.

φιλε sadman

γιατι σου ζηταει αριθ λογ/σμου εφτασες τα 3 ευρω ?

αν δεν εχεις βαλει λογ/σμο δεν γινετε verify το pay pal αν θες καρτα και εφω λογο ηλικιας εβγαλα μια prepaid πες στους γωνεις η σε καποιο φιλο σου <18 να παει σε ενα καταστημα και να στην κανει δωρο (και καλα ) να βγαλεις απο την κυπρου εχει καλη προσφορα και ανωνημα

καποιος στο δικο μου ερωτημα ?

Δημοσ.

to katalava tnx στειλε στο μαιλ το λινκ σου να το βαλω μεσα στo link της υπογραφης μου . πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη να τα βαλουμε ολα σε ενα σιτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...