Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μάγκες δεν ανταλάσουμε τα Referral μας να κανουμε εγραφές ο ένας στον άλλο να αλληλοβοηθηθούμε; Πολύ καλή ιδέα. Φτιάξε μια σελίδα λοιπόν γιατί εδώ μέσα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό και ανταλλάξτε τα links σας για να βγάλετε το τρελό μηνιάτικο των 20 ευρώ χωρίς να πρήζετε και να εκμεταλλεύεστε μερικοί τα υπόλοιπα μέλη του insomnia. Επ' ευκαιρία της πρότασης και της απάντησης του administrator, ενημερώνονται τα μέλη που δεν διαβάζουν την ενότητα Insomnia Site forum ότι οι Όροι Χρήσης του forum τροποποιήθηκαν πρόσφατα έτσι ώστε να απαγορεύονται αυστηρά κάθε είδους μηνύματα σχετικά με referals. Περισσότερα εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=211276
Mijithroulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη δεν το εχω πιασει τα referals ειναι το ιδιο πραγμα με τις πυραμιδες??? Και ολιγον ασχετο αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο στους ορους χρησης πιανει και τα λινκ που σε οδηγουν στο game με τα vampires... (you have been bitten και λοιπες αηδιες), αν τα πιανει με εκανες τον πιο ευτιχισμενο ανθρωπο του φορουμ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη δεν το εχω πιασει τα referals ειναι το ιδιο πραγμα με τις πυραμιδες??? Και ολιγον ασχετο αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο στους ορους χρησης πιανει και τα λινκ που σε οδηγουν στο game με τα vampires... (you have been bitten και λοιπες αηδιες), αν τα πιανει με εκανες τον πιο ευτιχισμενο ανθρωπο του φορουμ. Τα referer links (ή referals) είναι σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες που περιέχουν αναγνωριστικό μέλους, το οποίο 'επιβραβεύεται' αν κάποιος άλλος επισκεφτεί τους συνδέσμους αυτούς. Και, ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στην τροποποίηση των Όρων Χρήσης περιλαμβάνονται κάθε είδους referer links. Αυτό σημαίνει ότι το forum δεν επιθυμεί να φιλοξενεί ούτε τα referer links μέσω των οποίων μερικοί "έξυπνοι" προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κοινότητα του forum για να αποκομίσουν πενιχρό οικονομικό όφελος αλλά ούτε τα referer links online παιχνιδιών όπως το παράδειγμα που ανέφερες.
Mijithroulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτελους δικαιωση(thanks, thanks, thanks).... Και μετα του off topic μου αγαπητοι συμφορουμητες μπορειτε να συνεχισετε την προσπαθεια σας να βγαλεται τα προς το ζην( το σκοτωσα???) μεσω του μαγικου κοσμου του internet...
urezin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 off topic Μια και οι administrators ακουνε μπορουν να αλλαξουν και την υπογραφή του palawiaris γιατί καθε φορα που την βλεπω παω να δωσω σφαλιαρα στην οθόνη μου
alt10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μππορουμε μεσω πμ να στειλουμε τα ρεφεραλσ μας και να τα ανταλαξουμε ε? ή ειπα βλακια?
palawiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 off topicΜια και οι administrators ακουνε μπορουν να αλλαξουν και την υπογραφή του palawiaris γιατί καθε φορα που την βλεπω παω να δωσω σφαλιαρα στην οθόνη μου Ξεκόλα....
Sadman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και εγ την εχω πατησει ετσι....πε του palawiaris.Τελοσπα κανενας να απαντησει το προηγουμενο ποστ μου?
alt10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε sadman γιατι σου ζηταει αριθ λογ/σμου εφτασες τα 3 ευρω ? αν δεν εχεις βαλει λογ/σμο δεν γινετε verify το pay pal αν θες καρτα και εφω λογο ηλικιας εβγαλα μια prepaid πες στους γωνεις η σε καποιο φιλο σου <18 να παει σε ενα καταστημα και να στην κανει δωρο (και καλα ) να βγαλεις απο την κυπρου εχει καλη προσφορα και ανωνημα καποιος στο δικο μου ερωτημα ?
palawiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αριθμός λογαρασμού paypal είναι το e-mail που δίνεις.Ή ;;;
alt10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 oriste steilte oloi mail sto [email protected] tha valo stin ypografi mou to referrel sas afou me exete kanei eseis ante...
alt10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 to katalava tnx στειλε στο μαιλ το λινκ σου να το βαλω μεσα στo link της υπογραφης μου . πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη να τα βαλουμε ολα σε ενα σιτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα