Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελευταιο σβηστο δεν πληρωνει, απλα μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι βγαλεις για διαφημιση μονο στο νετ.

Και το προτελευταιο δεν δινει τιποτα, γιατι απλα απο την δευτερη μερα και μετα που θα το ανοιξεις

δεν δινει καμια διαφημιση και λεει πανω απο 75$ για να "πληρωσει"....

Αν τα αλλα δεν τα εχεις δοκιμασει σβηστα και αυτα γιατι εχει γινει χαμος με ολα αυτα τουλαχιστον να ξερουμε ποια δινουν.

Οποιος θελει να βγαλει 2Εuro το μηνα ας ανοιξει τουλαχιστον αυτα.:mrgreen:

Δημοσ.
Παντως πιστευω οτι οποιος ενδιαφερεται για ενα χαρτζηλικι 200-400 ευρωπουλα το μηνα, πουλωντας στο ebay οτιδηποτε μπορει να φανταστει, και χωρις να διαθετει πανω απο μιση αντε μια ωρα την ημερα,τα βγαζει ανετα.

Κάτσε ρε φιλαράκι εσύ δηλαδή τι πουλάς στο ebay;

Έτσι όπως το γράφεις πουλάς.Οκ αλλά τι;

Για πες μας να βγάζουμε και εμείς κανα 300άρι την ημέρα δηλαδή κανα 9000 τον μήνα;Στην καλύτερη φυσικά όπως και εσύ,που πιστεύω στην χειρότερη θα βγάζεις κανα 5000 τον μήνα από το ebay έτσι;

Εγώ λέω να πάω στο βουνό να μαζέψω πουρνάρια και να τα πουλήσω στο ebay τι λες;

ThomasD

Εχω είδη ξεκινήση σε 5/6 σελίδες,ο λόγος είναι ότι είμαι αργόσχολος και κάθομαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή.

Βλέπω ότι για να βγάλεις πρέπει να βρεις άτομα. Ή να γίνεις premium member να τα έχεις πιο εύκολα.Αλλιώς δεν τραβάει.

Πάντως καλές σελίδες είναι το bux.to και το clickbux.org,σου στέλνουν αρκετά μαιλ.

Δημοσ.
εγω δοκιμασα τα παρακατω:

τον πρώτο μήνα ίσως δεν βγάλετε πολλά από τον δεύτερο όμως και μετά θα δείτε φως

εγώ το δοκίμασα και πιάνει

Neofitos αυτό που κάνεις απαγορεύεται από όλα τα φόρα

Αν ο καθένας βάζει τα Referral URL εδώ την μαμήσαμε

Δημοσ.

sry kiolas ισως φανει ψιλο αγενια,αλλα τελοσπα.Το να κατσω να αφιερωσω το χρονο μου για 20-40 ευρο το μηνα ειναι καλη φαση.Φυσηκα αν εχεις τοσο χρονο ελευθερο.Για το e-bay φιαφονο καθετος γτ πολυ απλα θελει να κατεχεις κατι για να το πουλησεις(δλδ πρεπει να πληρωσεις)οποτε μπορει να πανε χαλια τα κερδη σου και που ειναι τα λεφτουδακια μου?οΕο?

Ενο με αυο που ειπε ο thomasd δν χανεις τπτ απλα κερδιζεις(και ειδικα σε εκεινο με το ραδιο :))

Ορεα φαση...Θα κανω referals τους καθηγητες μου :)

Δημοσ.

mia erotisi poy blepoyme ton ariumo logariasmoy apo to paypall acooynt?

EDIT

Τελοσπαεκανα εναν λογαριασμο στο paypall αλλα λογο ηλικιας δν εχω πιστοτικη καρτα ακομα.(δηλαδη θελω τα λεφτα που θα περνω να πηγαινουν σε κανενα megaupload,σε κανενα online game κλπ)αλλα μου ζηταει στο easyclicks αριθμο λογαριασμου που το βλεπουμε αυτο μεσα στο account apo to paypall?

Δημοσ.
Μάγκες δεν ανταλάσουμε τα Referral μας να κανουμε εγραφές ο ένας στον άλλο να αλληλοβοηθηθούμε;

Πολύ καλή ιδέα. Φτιάξε μια σελίδα λοιπόν γιατί εδώ μέσα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό και ανταλλάξτε τα links σας για να βγάλετε το τρελό μηνιάτικο των 20 ευρώ χωρίς να πρήζετε και να εκμεταλλεύεστε μερικοί τα υπόλοιπα μέλη του insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...