al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το topic ειναι πως να βγαλετε χρηματα στο ιντερνετ. Πιστευω πως μεσα ειμαι. Και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος σε ερασιτεχνικο επιπεδο. Αλλα και γιατι να μη συζητησουμε και οποιονδηποτε αλλο τροπο εχει καποιος υπ οψιν του και προτεινει?
mikelamar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αμα πω αυτα που σκεφτομαι μαλλον δεν θα μου κανουν warning για ban παω!!! Παντως πρεπει να ειναι καποιος και ΠΟΛΥ αργοσχολος για να κατσει να το κανει...
ThomasD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Den ksero an diavases ti grafo alla i proti proti grammi einai: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλετε χρήματα. Εδώ θα αναλύσουμε τα PTC (Paid to click) και PTR (paid to read) sites στα οποία δε χρειάζεται επένδυση.
al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αμα πω αυτα που σκεφτομαι μαλλον δεν θα μου κανουν warning για ban παω!!! Παντως πρεπει να ειναι καποιος και ΠΟΛΥ αργοσχολος για να κατσει να το κανει... Σε τι αναφερεσαι? Στο να διαβαζεις διαφημισεις η στο προηγουμενο δικο μου ποστ? Για τις διαφημισεις συμφωνω κι εγω μαζι σου
al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Den ksero an diavases ti grafo alla i proti proti grammi einai: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλετε χρήματα. Εδώ θα αναλύσουμε τα PTC (Paid to click) και PTR (paid to read) sites στα οποία δε χρειάζεται επένδυση. Το topic ειναι ξεκαθαρο. Τωρα εσυ μπορει να θελεις να αναλυσεις καποιο συγκεκριμενο τροπο, καποιος αλλος μπορει να θελει να προτεινει και να αναλυσει καποιον αλλο τροπο κονομας μεσα απο το νετ.Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα :?
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ λέω πάντως πως αν δει την υπογραφή σου κανένας moderator θα έχεις πιο πολύ ελεύθερο χρόνο να βλέπεις διαφημίσεις
ThomasD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Fisika einai ksekatharo to topic. Exo kanei enan olokliro odigo gia to ti einai kai pos douleuoun ta ptr sites. Ara giauto tha sizitiso. Mporeis poli apla na anoikseis ena allo topic kai ekei na sizitisoume enan allo tropo, opos to ebay pou proteineis. Kai na grapseis fisika kai esi enan odigo gia to ti prepei na kanei kapoios pou den kserei ti einai to ebay.
al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ λέω πάντως πως αν δει την υπογραφή σου κανένας moderator θα έχεις πιο πολύ ελεύθερο χρόνο να βλέπεις διαφημίσεις :-D:-D Μπα, με ψιλικοκα (διαφημισεις) δεν ασχολουμαι
al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Fisika einai ksekatharo to topic. Exo kanei enan olokliro odigo gia to ti einai kai pos douleuoun ta ptr sites. Ara giauto tha sizitiso. Mporeis poli apla na anoikseis ena allo topic kai ekei na sizitisoume enan allo tropo, opos to ebay pou proteineis. Kai na grapseis fisika kai esi enan odigo gia to ti prepei na kanei kapoios pou den kserei ti einai to ebay. Φιλε μου βλεπω τραβαει σε μακρος η υποθεση γιατι εσυ θελεις σωνει και καλα να διαφημισεις αυτο που διαφημιζεις αφου οπως παραδεχτηκες εχεις κερδος απο τους ριφεραλς. Μπραβο για τον οδηγο που εχεις φτιαξει και που θα ειναι πολυ χρησιμος για οσους ενδιαφερονται. Και εσυ να συζητας οπως λες μονο για αυτο. Εγω ομως λοιπον, δεν ανεχομαι απο κανενα να μου λεει τι θα ποσταρω και τι οχι για να μη του χαλασω τη μανεστρα, απο τι στιγμη που ειμαι 1000% εντος topic. Εκτος και αν θεωρεις οτι το forum ειναι ιδιοκτησια σου. Το λαθος σου ειναι οτι στο topic εδωσες εναν γενικο τιτλο ο οποιος καλυπτει τα δικα μου ποστ. Αν εδινες λοιπον τιτλο πως θα βγαλετε χρηματα απο τα ptr και δε ξερω κι εγω τι αλλο, φυσικα δε θα ειχα καμμια δουλεια να ποσταρω εκει.Για να μη τραβηξει λοιπον αλλο αυτη η διενεξη και εφ οσον κρινεις οτι ειμαι off topic κανε μου report.Τελειωνοντας να επαναλαβω την αποψη μου οτι ο καλυτερος τροπος να βγαλει χρηματα καποιος στο ιντερνετ ειναι πωλησεις στο ebay
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε μου βλεπω τραβαει σε μακρος η υποθεση γιατι εσυ θελεις σωνει και καλα να διαφημισεις αυτο που διαφημιζεις αφου οπως παραδεχτηκες εχεις κερδος απο τους ριφεραλς. Μπραβο για τον οδηγο που εχεις φτιαξει και που θα ειναι πολυ χρησιμος για οσους ενδιαφερονται. Και εσυ να συζητας οπως λες μονο για αυτο. Εγω ομως λοιπον, δεν ανεχομαι απο κανενα να μου λεει τι θα ποσταρω και τι οχι για να μη του χαλασω τη μανεστρα, απο τι στιγμη που ειμαι 1000% εντος topic. Εκτος και αν θεωρεις οτι το forum ειναι ιδιοκτησια σου. Το λαθος σου ειναι οτι στο topic εδωσες εναν γενικο τιτλο ο οποιος καλυπτει τα δικα μου ποστ. Αν εδινες λοιπον τιτλο πως θα βγαλετε χρηματα απο τα ptr και δε ξερω κι εγω τι αλλο, φυσικα δε θα ειχα καμμια δουλεια να ποσταρω εκει.Για να μη τραβηξει λοιπον αλλο αυτη η διενεξη και εφ οσον κρινεις οτι ειμαι off topic κανε μου report Kαι γιατι δηλαδη θες να χαλασεις σωνει και καλα το thread του ανθρωπου δηλαδη ?Επειδη δεν συμφωνεις ? Καλα σου λεει ....αμα θες ανοιξε δικο σου θεμα....Εγω δεν τον ξερω και δεν σκοπευω να γραφτω σε κανενα σαιτ γιατι δεν εχω ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση αλλα δεν θα κατσω να του πρηζω τα @@ του αλλου μπαινοντας σφηνα στο thread του....
al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Kαι γιατι δηλαδη θες να χαλασεις σωνει και καλα το thread του ανθρωπου δηλαδη ?Επειδη δεν συμφωνεις ? Καλα σου λεει ....αμα θες ανοιξε δικο σου θεμα....Εγω δεν τον ξερω και δεν σκοπευω να γραφτω σε κανενα σαιτ γιατι δεν εχω ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση αλλα δεν θα κατσω να του πρηζω τα @@ του αλλου μπαινοντας σφηνα στο thread του.... Γιατι ξεχασε να αναφερει οτι δεχεται ποστ μονο απ οσους συμφωνουν με τη γνωμη του. Οι αλλοι με αλλες αποψεις ειναι ανεπιθυμητοι. Ωραια νοοτροπια
ThomasD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 al-ex ego de sou eipa ti na grapseis kai ti oxi, eisai eleutheros na grafeis oti theleis. Apla sou leo oti de tha sizitiso edo gia to sigkekrimeno thema pou anafereis afou einai allos o skopos tou thread. Oso gia auto pou les oti kerdizo den ipoxreosa kanena na graftei. Akoma, grafo ksekathara oti ta links sti selida mou einai me referral emena kai opoios exei provlima me auto na to svisei. I ipografi mou exei link stin prosopiki mou selida, kati pou nomizo einai simfono me tous kanones tou forum.
al-ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 al-ex ego de sou eipa ti na grapseis kai ti oxi, eisai eleutheros na grafeis oti theleis. Apla sou leo oti de tha sizitiso edo gia to sigkekrimeno thema pou anafereis afou einai allos o skopos tou thread. Oso gia auto pou les oti kerdizo den ipoxreosa kanena na graftei. Akoma, grafo ksekathara oti ta links sti selida mou einai me referral emena kai opoios exei provlima me auto na to svisei. I ipografi mou exei link stin prosopiki mou selida, kati pou nomizo einai simfono me tous kanones tou forum. Μα δε σου ζητησα εγω να συζητησεις γιαυτο το οποιο ειπα εγω. Πολυ απλα ειδα το τιτλο του thread και κατεθεσα τη προσωπικη μου αποψη. Και ειλικρινα εαν δεν ειχες απαντησει οτι το ebay ειναι αλλο και δε συζηταμε γιαυτο, δε θα ειχα ποσταρει παλι,οπως και δεν εχω καμια διαθεση να ξαναποσταρω παλι γιαυτο το θεμα. Κατεθεσα την αποψη μου απο τη προσωπικη μου εμπειρια και....τερμα
coolman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ακούω ένα κλίκι-κλίκι, λέτε να είναι ο κλείδοκράτορ;
giankar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρε το μάτι μου την http://www.easyclicks.gr που άνοιξε πρόσφατα πάντως δοκιμάστε να δούμε αν πληρώσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα