mentoras99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερει κανεις καμια αξιοπιστη σελιδα για πληρωμενα reviews/σχολιασμος σε websites?
Porg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερει κανεις καμια αξιοπιστη σελιδα για πληρωμενα reviews/σχολιασμος σε websites? Το e-shop.gr
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μετα απο 26 σελιδες.. http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM
kostas_dr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πραγματικά τραγική η σκηνή. Υ.Γ. Διάβασες και τις 26 σελίδες;
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πραγματικά τραγική η σκηνή. Υ.Γ. Διάβασες και τις 26 σελίδες; Ναι.. Άτομα που λέγαν ότι δουλεύει το σύστημα και φυσικά δίναν και το site τους.. (το οποιο όμως φυσικά πλέον δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα από αυτά που δόθηκαν.) Άτομα που έλεγαν.. Βρήκα το καλύτερο PTC.. φυσικά όλα αυτά τα site πλέον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. κάνα 2 που τους φαγαν τα λεφτά .. αλλα μετά από λίγο ξαφνικά κάναν και αυτοί με την σειρά τους refer... :| Πανηγύρι κανονικό 1
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως! Και μόνο ο τίτλος, ουρλιάζει απο μακριά πως πρόκειται για απάτη.
militarist Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 απο πάντου ξεπηδουν απάτες... κάλως τα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mentoras99 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δεν θα πρεπε ομως, να ειναι αδυνατον να βγαλει κανεις τιμια χρηματα μεσω νετ.
newtech Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μα το θεμα δεν ειναι αν ειναι τιμια η οχι.. το θεμα ειναι οτι ολοι ψαχνουν την ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ χωρις κοπο.. Δλδ με CLICKS και με χιλια δυο.. δεν ειναι ετσι.. Απλα θελουμε πολλα λεφτα (η και λιγα) αλλα χωρις να κανουμε σχεδόν τιποτα... 1
militarist Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μα το θεμα δεν ειναι αν ειναι τιμια η οχι.. το θεμα ειναι οτι ολοι ψαχνουν την ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ χωρις κοπο.. Δλδ με CLICKS και με χιλια δυο.. δεν ειναι ετσι.. Απλα θελουμε πολλα λεφτα (η και λιγα) αλλα χωρις να κανουμε σχεδόν τιποτα... αυτο ακριβώς πολλα λεφτα (η και λιγα) αλλα χωρις να κανουμε σχεδόν τιποτα... γιαυτό μας πιάνουνε θύματα κάτι λαμόγια αντιπρόσωποι της WV ή ότι άλλη μαλακία υπάρχει....... 1
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Κοιτάξτε, το "χωρίς κόπο" είναι σχετικό. Άμα ο άλλος κτυπάει πλήκτρα όλη μέρα σαν τον μ@λ@κα, στο τέλος του' χει φύγει η μαγκιά, για να μη πω πως μπορεί να έχει πάθει και καμιά ζημιά (σωματική) γιατί την άλλη την έχει πάθει ήδη και συνήθως είναι ανίατη.
newtech Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Κοιτάξτε, το "χωρίς κόπο" είναι σχετικό. Άμα ο άλλος κτυπάει πλήκτρα όλη μέρα σαν τον μ@λ@κα, στο τέλος του' χει φύγει η μαγκιά, για να μη πω πως μπορεί να έχει πάθει και καμιά ζημιά (σωματική) γιατί την άλλη την έχει πάθει ήδη και συνήθως είναι ανίατη. Yep.. Απλα με το σκεπτικό δεν θα κάνω τίποτα (Οπου τιποτα = ΔΕΝ σηκώνομαι 8 η ώρα πάω για δουλειά έρχομαι 4 κτλ κτλ) σου λεει οκ αυτο ειναι για μενα! Θα κάθομαι στο PC μου και θα βγαζω λεφτα. Εγώ στα νιάτα μου όταν ήθελα χρήματα μοίραζα φυλλάδια ή έκανα τον πακέτα... και δεν ντρεπόμουν για αυτό! 1
militarist Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Yep.. Απλα με το σκεπτικό δεν θα κάνω τίποτα (Οπου τιποτα = ΔΕΝ σηκώνομαι 8 η ώρα πάω για δουλειά έρχομαι 4 κτλ κτλ) σου λεει οκ αυτο ειναι για μενα! Θα κάθομαι στο PC μου και θα βγαζω λεφτα. Εγώ στα νιάτα μου όταν ήθελα χρήματα μοίραζα φυλλάδια ή έκανα τον πακέτα... και δεν ντρεπόμουν για αυτό! ναι μοιράζοντας φιλάδια ή κάνοντας τον πακετά δεν κορόιδευες το κόσμο και βγάζεις το μεροκάματο με πολύ κόπο.... εδώ αυτοί σου έρχονται λες και ανακαλύψαν τον μοναδικό τρόπο να βγάζεις χρήματα και κάνοντας οτιδήποτε άλλο απλά εισαι αχρηστος ή κοροιδο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα