Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι στις περισσότερες καφετέριες τα γκαρσόνια που δουλεύουν 16 ώρες x 4 Σ/Κ το μήνα βγάζουν περισσότερα απο 300 ευρώ? Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης?

Συνήθως κάνα 50άρι μεροκάματο το πολύ έχουν με υπερωρίες, χωρίς ένσημα κλπ.

Όχι ότι δεν υπάρχουν και κυριλέ κλαμπάκια που πληρώνουν καλά χρήματα... αλλά αυτά είναι η εξαίρεση.

ενα 50αρι το καθαριζεις σιγουρα, αν βαλεις και τα τιπς. 8 μερες το μηνα, 50*8=400

παραπανω απο 300 λοιπον :-)

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αλλά μέχρι να σε πίασουν θα έχεις βάλει κάτι στην τσέπη

---------- Προσθήκη στις 11:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ----------

οποιος γνωρίζει κατι για τα scripts να το πεί παρακαλώ

Δημοσ.

Μεχρι να σε πιασουν? Αμεσως θα σε παρουν πρεφα.

Το δοκιμασε ενας φιλος στην bux.to και την ιδια μερα πηρε μαιλ ανακοινωνης κλεισιαμτος του account του.

Δημοσ.

όσον αναφορά τους κυρίους isay & Haldol ένα έχω να πω

ο,τι δεν επυτρέπω σε κανέναν να με λέει αφελή και με αυτό

δίχνει ο ίδιος πόσο αφελής είναι ...

Δηλαδή αυτό κατάλαβες από το post μου; Τα άλλα λογικά επιχειρήματα τα προσπέρνας χωρίς απάντηση; Η πρόταση για την αξιοπρέπειας πέρασε απαρατήρητη;

...και κάτι άλλο υπάρχουν

μέλη του NeoBux που βγάζουν κόντα στα 10,000 $ το μήνα

με μόνο προσόν τον εγκέφαλο και οχι την ηρονεία........

Οι μόνοι που βγάζουν αυτά τα χρήματα είναι οι ιδιοκτήτες. Τα παπαγαλάκια που λένε ότι βγάζουν τέτοια ποσά είναι εγκάθετοι από το site ή μέλη του neosucks, μόνο και μόνο, για να προσελκύσουν νέα κορόιδα στην πυραμίδα. Στο προηγούμενο post μου που χρησιμοποίησα ειρωνεία;

είσης υπάρχει ελληνικό forum μέσα στο site

δεν χανέται τίποτα να το δωκιμάσεται!!!!!!!

μόνο κερδίζεται!!!!!

και πιστέψτεμαι θα με θυμηθήτε πολύ σύντομα !!!!!!!

Θα σου πρότεινα να επενδύσεις μέρος από τα κέρδη σε ένα μικρό λεξικό.

Νικόλα (και ΚΑΘΕ Νικόλα). Οι πυραμίδες βασίζονται στην ευρεία βάση που κερδίζει ψίχουλα ή χάνει (αν το δούμε με απόλυτους υπολογισμούς) και ΜΟΝΟ η κορυφή βγάζει χρήματα. Δημοκρατία έχουμε και έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις αλλά θα σου πρότεινα να αφιερώσεις 30-40 λεπτά να διαβάσεις ΑΥΤΟ το site για το πως δουλεύουν οι πυραμίδες. Είναι γνώση που θα σε βοηθά σε όλη σου τη ζωη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά καταχωρημένο από ΝΙΚΟΛΑΣ1980

μόνο κερδίζεται!!!!!

και πιστέψτεμαι θα με θυμηθήτε πολύ σύντομα !!!!!!!

Εισαι τουλαχιστον αφελης οπως ημουν και εγω το ιδιο πριν 2 χρονια αν πιστεβεις οτι θα βγαλεις χρηματα και μαλιστα σοβαρα απο αυτους τους απατεωνες της κακιας ωρας.

Εγω και φιλος μου εχω δωσει 220€ στην bux.to και 320€ αυτος αντιστοχια πριν απο δυο χρονια και το μονο που εχουμε κερδισει κλικαροντας καθημερινα και αγοραζωντας referrers ειναι τα α******α μας, απο αυτα δηλαδη που θα παρεις και εσυ και οσοι αλλοι ασχολουνται με αυτα.

Και ναι μιλαω ωμα για να σε συνεφερω.

Μ Α Κ Ρ Ι Α απο αυτα. Παιξε καλυτερα στοιχημα, περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να πληρωθεις.

Επεξ/σία από Nik0s
Δημοσ.
το μονο που θέλω εγω είναι να βγάλω 500 ευρώ

μηπως ξέρεται καποιον αλλον τρόπο???

να δουλέψεις.... Αν δεν δουλέψεις ότι και να κάνεις 500 δεν σου έρχονται έτσι και σίγουρα...

και επιχειρηματικά να ασχοληθείς, άνετος δεν θα είσαι, θα σου φύγει ο κ...ς...

στα 30 σου αν κρίνω από το ψευδώνυμό σου θα έπρεπε να σκέφτεσαι διαφορετικά.....

• Moderators
Δημοσ.

και κάτι άλλο υπάρχουν

μέλη του NeoBux που βγάζουν κόντα στα 10,000 $ το μήνα

με μόνο προσόν τον εγκέφαλο και οχι την ηρονεία........

μόνο κερδίζεται!!!!!

Θα ηθελες να παραθεσεις κατι αξιοπιστο ουτως ωστε να πειστουμε πως αυτο στα bold ειναι αληθες;

Διοτι αν αρχισω και εγω να λεω πως γνωριζω μια δουλεια που εγω πληρωνομαι 100 ευρω, αλλα αλλοι που εχουν την ιδια θεση με εμενα (members?) βγαζουν 5000 ευρω τον μηνα, δεν θα μου πετας ντοματες, αμφιβαλλοντας αν μη τι αλλο για την αξιοπιστια μου; Ή απλα θα πειστεις και θα με ρωτησεις διευθυνση για να περασεις να αφησεις βιογραφικο;

Επισης το οτι υπαρχει ελληνικο forum μεσα το βρισκω αδιαφορο.

Δημοσ.
Ή απλα θα πειστεις και θα με ρωτησεις διευθυνση για να περασεις να αφησεις βιογραφικο;

Κι αν κρίνω απ' την ορθογραφία... βηωγραφεικό :P

sry, δεν άντεξα

• Moderators
Δημοσ.
Κι αν κρίνω απ' την ορθογραφία... βηωγραφεικό :P

sry, δεν άντεξα

αι τορα γηναισε κακως :lol:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Εχει κανεις εμπερια απο εταιριες που πληρωνουν για να κανεις ερωτηματολογια και να πεις τη γνωμη σου για διαφορα θεματα?

Πχ. http://www.paidesurvey.com

το toluna είναι γνωστό και η mrb έχει φτιάξει τέτοια υπηρεσία. Το θέμα είναι πως δεν σου δίνούν απ ευθείας λεφτά αλλά δωροεπιταγές.

Μαζεύεις πόντους. Μην περιμένεις να μαζέψεις σοβαρά ποσά . Μόνο για τη πλάκα σου...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια πολυ αξιοπιστη σελιδα για να βγαλετε χρηματα απο το διαδικτυο και σας το εγγυωμαι οτι δεν ειναι απατη... ναι υπαρχουν ατομα που βγαζουν χρηματα ειναι το neobux. μπορειτε να δειτε μια περιγραφη αυτου του site στο youtube αφου εδω δεν γινετε να παραθεσω το προσωπικο μου λινκ και οσοι εχουν αποριες/ενστασεις μπορουν να τις γραφουν εδω για να τις συζητουμε..

Προκειται για ενα site που βλεπεις διαφημισεις και πληρωνεσε... περιμενω αποριες...

εδω το βιντεο που εξηγει πολλα...

http://www.youtube.com/watch?v=Rzz7MeJULuo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...