ΝΙΚΟΛΑΣ1980 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Τις επόμενές μερες θα ανεβάσω ενα αρχείο σε .pdf που θα έχει οδηγίες Επεξ/σία 31 Μαΐου 2010 από ΝΙΚΟΛΑΣ1980
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Κάνουμε κανένα search ε;; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=253665 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=233576
getpaidgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 όλοι ξέρουμε οτι ζούμε σε περιόδους κρίσης εδώ και 2 μήνες ασχολούμε με τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας να βγάλει ένα επιπλέον εισόδημα απο το internet της τάξεως των 200 - 500 ευρώ χωρίς να δώσει κοπο κα χρονο σήγουρα οι περισσοτεροι θα πιστεύεται οτι όλα ειναι απατη , δεν είναι όμως έτσι δεν λεω τα περισσότερα sites ειναι απάτη εγώ έχω βρει μερικά που πληρώνουν και μάλιστα πολύ καλά επίσης θέλω όποιος ξέρει κάτι που να μπορεί να βοηθήσει π.χ. καποιο site κλπ . ελπίζω να μην κλέισει αύτο το topic Για να μπορείς να λάβεις από μια δραστηριότητα, θα πρέπει κάτι να έχεις να προσφέρεις;;; Εσύ τι προσφέρεις, χωρίς να αφιερώνεις χρόνο και κόπο, ώστε να σου δίνει κάποιος 500ευρώ το μήνα. Θα σου έλεγα να ψάξεις τι είναι οι πυραμίδες και πως ξεχωρίζουν από υγιή σχήματα πωλήσεων. Σου το λέω αυτό γιατί μπορεί και ο ίδιος να έχεις πέσει στη παγίδα και να μην το έχεις καταλάβει ή να το έχεις καταλάβει και να κοιτάς να ρεφάρεις
ΝΙΚΟΛΑΣ1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 OK ξέρω αμέσως τι θα μου πείτε … Έχουμε ήδη αναφερθεί σε αυτό το site, λειτουργεί εδώ και χρόνια, κτλ, κτλ,… Όμως ο λόγος που κάνω νέο post είναι γιατί λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια και όλα τα μελή της είναι τουλάχιστον ευχαριστημένα! Μια σύντομη περιγραφή: Καθημερινά δίνονται από το site 4 διαφημίσεις. Κάθε click αξίζει 0,01 $! Μόλις μαζευτούν τα πρώτα 2 $ τότε έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε την πρώτη μας πληρωμή. Αξίζει να πούμε ότι την πρώτη φορά που απαιτούνται 2 $, για τις υπόλοιπες απαιτείται κάθε φορά +1 $...δλδ, 1 πληρωμή - 2$ 2 πληρωμή - 3$ 3 πληρωμή - 4$ 4 πληρωμή - 5$ 5 πληρωμή - 6$ 6 πληρωμή - 7$ 7 πληρωμή - 8$ 8 πληρωμή - 9$ 9 πληρωμή - 10$ Μετά και την 9 πληρωμή ζητάμε ελευθέρα την πληρωμή μας από το site! Ένα άλλο θέμα είναι ότι κατά την εγγραφή μας χαρακτηριζόμαστε από το site ως standard member...αν όμως θέλουμε να επενδύσουμε κάποια χρήματα για την αναβάθμιση του λογαριασμού μας τότε έχουμε: Golden: 90€ Emerald: 290$ Sapphire: 290$ Platinum: 490$ Diamond: 490$ Ultimate: 890$ Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω για τα αλλά πακέτα, πλην του Golden, όπου συνοπτικά προσφέρει: •περισσότερα $ για κάθε click των referrals •μπορείς να έχεις περισσότερους referrals από ένα standard member •τα πάντα εκτός από το recycle είναι φτηνότερα. Σχετικά με το recycle to NeoBux προσφέρει τη δυνατότητα να ανακυκλώσεις κάποιον referral ο όποιος δεν κάνει click…δλδ σκεφτείτε ότι νοικιάζεται ένα referral και μετά από ένα α χρονικό διάστημα παρατηρείται ότι δεν σας καλύπτει και δεν θα σας πληρώσει…ε λοιπόν μια λύση είναι να ανακυκλώσετε το χρηστή (πληρώνοντας βεβαία και κάποιον πόσο) και να τον αντικαταστήσετε με ένα άλλο…και φυσικά να ελπίζεται ότι και ο αντικαταστατής δεν θα έχει ανάλογη συμπεριφορά… Αυτό το θέμα του recycle δεν είναι κάτι το τόσο απλό, αλλά δεν παύει να είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται και μερικές φόρες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Μονή δέσμευση (που κατά τη γνώμη μου είναι και η μεγαλύτερη “μαγκιά”) είναι το γεγονός ότι αν δεν κάνεις click εσύ ο ίδιος, στο δικό σου λογαριασμό τότε χάνεις και τα clicks των referrals σου. Δηλαδή δεσμεύεσαι να κάνεις click ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ διαφορετικά χάνεις τα clicks των referrals σου! Απ’ εκεί και περά, συνοπτικά, μερικά από τα πλεονεκτήματα του site είναι: •Ασφαλής σύνδεση μέσω του McAfee το οποίο ενημερώνεται καθημερινά •ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άμεσες πληρωμές •Πληρωμή από 2 $ (χαρακτηρίζεται μεσαία μικρή, αλλά η αξιοπιστία της εταιρείας ισορροπεί την κατάσταση) •Πληρωμή μέσω Alert pay & PayPal & Neteller •Forum (έχει και ελληνικό subforum, όπου εδώ και πολύ καιρό δίνουν συμβουλές πολλά μελή και όλα στα ελληνικά - ένας από τους κορυφαίους clickers στο site είναι Έλληνας) •Live chat http://www.***********/?r=NIKOLAS1981
CROM271 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ασε ρε παλικαρι μου ΝΙΚΟΛΑΣ1980. Ειναι γνωστο το παραμυθι πλεον. Απο εδω μεσα τουλαχιστον δεν θα ψαρεψεις κανεναν. Προσπαθησε να βρεις κανεναν ασχετο πουθενα αλλου. Αντε γεια...
isay Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ΝΙΚΟΛΑ (και κάθε νικόλα) είσαι αφελής (στο λέω ευγενικά). Τα κέρδη που έχεις είναι ψίχουλα σε σχέση με το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάς. Επιπλέον αν υπολογίσεις το κόστος του ρεύματος (ναι της ΔΕΗ), μάλλον τα ψιχουλα γίνονται ακόμα λιγότερα. Στα προηγούμενα θα προσθέσω το <<κράξιμο>> και την υποτίμηση της προσωπικότητας σου από τρίτους. Ακόμα συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αξίζει το neoSucks; Το ελαφρυντικό είναι το κίνητρο για easy-money και η πλύση εγκεφάλου σου γίνεται στα μέλη. Πρέπει να σε προβληματίζει το ότι αντί να σου δίνουν τα ψίχουλα, πλήρωσες και συνδρομή για να είσαι golden member. Μην ξεπουλάς την αξιοπρέπεια σου τόσο φθηνά.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το γελοίο με όλες αυτές τις... «υπηρεσίες» είναι το ποσό των κερδών. Λέει ο άλλος από πάνω minimum payout $2... με δυνατότητα έως $0,04 ημερησίως. Ναι ρε μάγκα, έβγαλες $2 σε 50 (!) μέρες. Φυλλάδια να μοιράζεις πιο πολλά θα βγάλεις σε μια ώρα.
sarisn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά σοβαρά τωρα πιστεύετε ότι θα βγάλετε λεφτά έτσι ? Πάτε καλύτερα να δουλέψετε (αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να βρείτε κανονική δουλειά) σε καμιά καφετέρια μονο Σαβ/κα να βγάζετε κανα 300 παρά να πατάτε 973945734 κλικ και να βλέπετε άλλες τόσες διαφημίσεις Σε παρακαλώ να μου πεις ποια καφετέρια δίνει 300 ευρώ με 4 Σ/Κ (το μήνα φαντάζομαι εννοείς) για να πάω κι' εγώ.... ό,τι νά' ναι λένε ορισμένοι εδώ μέσα... ---------- Προσθήκη στις 10:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:33 ---------- Πρόκειται για μια αποτελεσματική και δοκιμασμένη μέθοδο (τουλάχιστον στο εξωτερικό) για να βγάζει κανείς κέρδη από τις εταιρείες στοιχημάτων χωρίς να ρισκάρει. Το σκεπτικό είναι το εξής:Επειδή οι bookmakers συχνά προσφέρουν πολύ διαφορετικές αποδόσεις σε αγώνες, πολλές φορές μας δίνεται η ευκαιρία να ποντάρουμε και στα 2 αποτελέσματα (ή και στα τρία αν υπάρχει ισοπαλία) και να κερδίσουμε χρήματα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα! Για παράδειγμα, αν για τον αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ , εάν η εταιρεία Α προσφέρει 1,40 στον άσο και ποντάρουμε 200 ευρώ και η εταιρεία Β προσφέρει 3,80 για το Χ2 και ποντάρουμε 73,68 ευρώ , τότε έχουμε σίγουρο κέρδος 6,32 ευρώ ότι κι αν γίνει! Δεν πρόκειται ακριβώς για στοίχημα, άλλα για δουλειά, χωρίς ρίσκο. Εάν μπορούσε κανείς να κάνει το ίδιο με το παραπάνω παράδειγμα 5-6 φορές την ημέρα , κάθε μέρα, πόσα χρήματα θα κέρδιζε σε μηνιαία βάση? Μάλλον είμαι χαζός, πώς ακριβώς έχεις βγάλει το σίγουρο κέρδος με τα 6,32 ευρώ με το τρόπο που περιγράφεις?
Mika Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 οι περισσοτερες καφετεριες βασικα. αν βαλεις και τα τιπς παρπανω απο 300 βγαινουν
ΝΙΚΟΛΑΣ1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 συμφονώ πως 0.04$ ημερισίος είναι παρα πολυ λίγα αλλά δεν νομίζω να χάνεις και πολύ χρόνο μόνο 2 λεπτά (30 δευτερόλεπτα * 4 διαφημήσεις) 0.04$ την ημέρα είναι πολύ λίγα αλλά αν το κάνεις αυτό για 19 ημέρες τότε έχεις (0,04 * 19) 0,76 $ και μπορείς να αγοράσεις 3 refferals για 1 μήνα δλδ (3*0,005*4*30) = 1,8 το μήνα με αυτά τα χρήματα μπορεις να ανενεώσεις του ήδη υπάρχοντες refferal και να αγοράσεις καινούργιος και έτσι να κερδίζεις ακόμη περισσότερα λεφτά επίσις μπορεις να προσκαλέσεις και φίλους σου όστε να τους έχεις μόνιμους και δωρεάν refferal !!! όσον αναφορά τους κυρίους isay & Haldol ένα έχω να πω ο,τι δεν επυτρέπω σε κανέναν να με λέει αφελή και με αυτό δίχνει ο ίδιος πόσο αφελής είναι και κάτι άλλο υπάρχουν μέλη του NeoBux που βγάζουν κόντα στα 10,000 $ το μήνα με μόνο προσόν τον εγκέφαλο και οχι την ηρονεία........ είσης υπάρχει ελληνικό forum μέσα στο site δεν χανέται τίποτα να το δωκιμάσεται!!!!!!! μόνο κερδίζεται!!!!! και πιστέψτεμαι θα με θυμηθήτε πολύ σύντομα !!!!!!! παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα για οδηγίες και ότι άλλο χρειαστήτε!!!
sarisn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 οι περισσοτερες καφετεριες βασικα. αν βαλεις και τα τιπς παρπανω απο 300 βγαινουν Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι στις περισσότερες καφετέριες τα γκαρσόνια που δουλεύουν 16 ώρες x 4 Σ/Κ το μήνα βγάζουν περισσότερα απο 300 ευρώ? Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης?
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δηλαδή πας για παράδειγμα 4 Σαββατοκύριακα τον μήνα και βγάζεις 1200 ευρώ; Και προσλαμβάνουν οποιονδήποτε πάει; Συνήθως κάνα 50άρι μεροκάματο το πολύ έχουν με υπερωρίες, χωρίς ένσημα κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και κυριλέ κλαμπάκια που πληρώνουν καλά χρήματα... αλλά αυτά είναι η εξαίρεση.
Nik.K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εγω ξερω κατι καλα κοριτσακια που καθαριζουν 70ε την ημερα (Σ/Κ) στην καφετερια/μπαρ μαζι με τα μπουρμπουαρ.....Βεβαια κλεινουν και ενα 12ωρο και ειναι και κεντρικα μαγαζια....Βεβαια τα αγορακια για ευνοητους λογους δεν καθαριζουν πανω απο 40-50ε αλλα δεν το λες κακο....
Aias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα πιστευω οτι σιγουρα θα υπαρχει καποιο script/προγραμμα που θα μπορουσες να το τρεχεις σε εναν server και απο 1000-2000 σελιδες (λεμε τωρα) να το κανει αυτοματα και εσυ απλα να πληρωνεσαι.
Nik0s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν τα επιτρεπουνε....ετσι και πιασουν καποιον νατα χρησιμοποιει του κλεινουν το account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα