Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακομα περιμενω το <<μαρουλι>> καλυνηχτα σας , μακρια απο μουφες που στην αρχη πληρωνουν για να κανουν ντορο και μετα βαρανε κανονι!

Δημοσ.

Εγω προσωπικα οπως και αλλοι φιλοι δεν πληρωθηκαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενω αυτοι στο site τους λενε οτι πληρωνουν ατομα καθημερινα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτές οι εταιρείες συνήθως δεν πληρώνουν. Φτιάχνουν ένα site, τ' αρπάζουν γρήγορα-γρήγορα και μετά μην τον είδατε τον Παναή... Ακόμα όμως και σ' αυτές που πληρώνουν, αξίζει ρε παιδιά ν' ασχολήστε με κλικ σε διαφhμίσεις για 1 σεντ τη μία? Τόσο απελπισμένοι είστε που θεωρείτε καλό deal να βγάλεις μ' αυτόν τον τρόπο 2-3 ευρώ το μήνα (το πολύ!) από ένα τέτοιο site? Ευτυχώς δεν είμαστε Ινδία και Πακιστάν για να έχουμε μισθούς των 20 και 30 δολαρίων...

Τι να πω...

Δημοσ.

Εγω δεν ξανασχολουμαι ουτε με σφαιρες απλα θελω να χρηματα που τοςυ εδωσα πισς για να μην πω με τα κερδη μαζι.

για την bux.to μιλαω

Δημοσ.

μεγαλη απατη. ειδικα το bux.to. καποια μερα μου ειχαν στειλει email οτι πληρωθηκα αλλα πουθενα τα λεφτα :(

ΜΑΚΡΥΑ!

Δημοσ.

220€ μου εχου φαει για να αγορασω referrals.

Δεν προκειται να τους τα χαρισω. Θα τους κηνυγισω νομικα αν δεν πλρωθω.

1,5 χρονος περασε.

Δημοσ.

Καλά ωρέ. Εντάξει ο άλλος που μπαίνει στο internet σήμερα και δεν ξέρει τι ναι το google καλά-καλά. Αλλά εσείς ασχολείστε με τέτοια; :/

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μακριά από τέτοια σχήματα. Δεν υπάρχει εύκολο και σίγουρο κέρδος μέσω ιντερντετ. Για να πάρεις κάτι θα πρέπει να έχεις προσφέρει. Όταν βλέπετε φράσεις του τύπου "γίνε πλούσιος σε 5μήνες" και σου ζητούν με το καλημέρα λεφτά, έχεις πέσει σίγουρα σε απατεώνες.

Τα PTC είναι πυραμίδες καλυμμένες με μια δραστηριότητα(κλικάρισμα) για ξεκάρφωμα. Όπως ακριβώς κάνουν στο MLM(Amway, herbalife), και εκεί το πυραμιδοειδές σχήμα τους κρύβουν. Ότι ξεφεύγει από το 2Tier και δεν ωφελεί τη βάση ενός σχηματος(νεοεισερχόμενοι), είναι επικίνδυνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλοι ξέρουμε οτι ζούμε σε περιόδους κρίσης

εδώ και 2 μήνες ασχολούμε με τρόπους με

τους οποίους μπορεί ο καθένας να βγάλει

ένα επιπλέον εισόδημα απο το internet

της τάξεως των 200 - 500 ευρώ

χωρίς να δώσει κοπο κα χρονο

σήγουρα οι περισσοτεροι θα πιστεύεται οτι

όλα ειναι απατη , δεν είναι όμως έτσι

δεν λεω τα περισσότερα sites ειναι απάτη

εγώ έχω βρει μερικά που πληρώνουν και

μάλιστα πολύ καλά

επίσης θέλω όποιος ξέρει κάτι που να μπορεί

να βοηθήσει π.χ. καποιο site κλπ .

ελπίζω να μην κλέισει αύτο το topic

Επεξ/σία από ΝΙΚΟΛΑΣ1980
Δημοσ.

το τοπικ θα κλεισει σιγουρα αν δεν φτιαξεις τον τιτλο. τωρα απο κει και περα αν σκοπος σου ειναι βαλεις κανα referal link να ξερεις οτι απαγορευεται στο ινσομνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...