markosf1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ δύσκολο να τα διεκδικίσεις .. υπάρχουν και άλλοι που έχουν χάσει χιλιάδες .. και το σάιτ ακόμα συνεχίζει ! στείλε support ticket
Nik0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ δύσκολο να τα διεκδικίσεις .. υπάρχουν και άλλοι που έχουν χάσει χιλιάδες .. και το σάιτ ακόμα συνεχίζει ! στείλε support ticket η παυπαλ σταματησε συνεργασι με αυτους απο την αρχη. η alpha bank μπορει νομζιω να διεκδιησει τα χρηματα πισω. kλα ααυτοι ολοι που θισχυριχοντε πως πληρωθηκαν τι διαολο τρε γμτ βαλτοι ειναι ολοι?
markosf1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δεν πειράζει .. το πάθημα γίνεται μάθημα ! Την άλλη φορά .. να είσαι λίγο καχύποπτος
Nik0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εγκαταλειπω θελω τα λεφτα μου πισω ή να με πληρωσουν για τα κλικς ενα απο τα δυο. δεν μπορει αυτοι να δουλευεουν τον κοσμο και να μην μπορει κανεις να τους ακουμπησει.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Στο neobux πληρώνεστε απλά για να βλέπετε τις διαφημίσεις των χορηγών του. Τι κερδίζετε σαν μέλοι: Παίρντε πάνω απο 2 sents Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά σας οπως τα κλικσ που κάνετε αλλα και πόσους refferals εχετε προσκαλέσει http://www.neobux.com
CubanezikoPouro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 καλά ρε παιδιά, και δεν μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα πρόγραμμα-bot που να κάνει αυτόματα την συγκεκριμενη δουλειά (Διάβασμα email και κλίκ στις διαφημίσεις) και να βγάζει λεφτά από τέτοιες υπηρεσίες χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα? Πιστεύω θα έχουν κανένα "μηχανισμό" που να μην επιτρέπει τέτοια προγράμματα, γιατί κ εγώ είχα φτιάξει ένα παρόμοιο προγραμματάκι πριν κάτι μήνες για μια άλλη δουλίτσα μου.
CROM271 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Υπαρχει τετοιο προγραμμα αλλα το θεμα ειναι πως ειναι απατη. Δεν πληρωνει κανενας.
CubanezikoPouro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Υπαρχει τετοιο προγραμμα αλλα το θεμα ειναι πως ειναι απατη. Δεν πληρωνει κανενας. πως σε καταλαβαίνουν;
Nik0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 απο την bux.to θα παρουμε επιτελους κανα φραγκο? κουραστηκα να κανω κλικ. PeLLoS-CooL τι λες?
ivannaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εγω εχω αλλο προβλημα ειχα φτιαξει παλια λογαριασμο pay pal κ ξεχασα τον κωδικο κ δεν γινεται να φτιαξω αλλο μου λεει.
Nik0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 δεν υπαρχει κανειος που να πηρε λεφτα απο την bux.to?
Nik0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Στην bux.to γιατι δεν γραφτηκες φιλε bomber13? σε ολα τα bix εχεις γραφτει γιατι οχι και στην bux.to? πως σου ξεφυγε?
CROM271 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλα ρε παιδια δεν εχετε καταλαβει ακομα πως αυτα τα site δεν πληρωνουν? Μακρυα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα