alexandr0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά σοβαρά τωρα πιστεύετε ότι θα βγάλετε λεφτά έτσι ? Πάτε καλύτερα να δουλέψετε (αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να βρείτε κανονική δουλειά) σε καμιά καφετέρια μονο Σαβ/κα να βγάζετε κανα 300 παρά να πατάτε 973945734 κλικ και να βλέπετε άλλες τόσες διαφημίσεις Σωστότατος...
Nik0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μα υπαρχουν περιπτωσεις ξενων που λεε πως εχουν πληρωθει και πολλες μαλαθστες, λενε πως πληρωθηακνα αλλα καθυστερημενα. Οποτε ρωτας κανεις ελληανς πληρωθηκε ποτε απο αυτους?
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μα υπαρχουν περιπτωσεις ξενων που λεε πως εχουν πληρωθει και πολλες μαλαθστες, λενε πως πληρωθηακνα αλλα καθυστερημενα. Οποτε ρωτας κανεις ελληανς πληρωθηκε ποτε απο αυτους? .....Τι? .
Nik0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αν πληρωθηκε κανεις ελληνας απο αυτην την κωλοεταιρεια ρωταω...
markosf1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 νόμιζα .. ότι ξύπνησαν όλοι και δεν τα χάβουν πια αυτά . αλλά δεν το βλέπω ... ο μόνος που κερδίζει .. είναι ο ιδιοκτήτης του σάιτ !
Nik0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 μα υπαρχει κοσμος που ελει πως πληρωθηκε...
markosf1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 και εγώ έχω πληρωθεί .. αλλά για πάρεις αυτά που πέρνεις σε μία μέρα δουλειάς .. θα κάνεις κανα 3 μηνο -- - ε τι να τα πρωτο-κάνεις αυτά τα λεφτά ???
Nik0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 εχεις παρει λεφτα απο την bux.to? Αν ναι ποτε και ποσα? Και ποσο καιρο κανανε μεχρι αν σου τα βαλουνε?
markosf1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 όχι από ένα άλλο .. το βυχ.το .. έχει να πληρώσει πολύ καιρό , και ακόμα συνεχίζει να ψαρεύει κόσμο να αγοράσει ριφεραλς ... εγώ λέω .. δεν αξίζει να ασχοληθείς με αυτά τα σάιτς . αν θέλετε χρήματα , κάντε κάτι δημιουργικό ή εργασία . άλλος τρόπος ,δεν υπάρχει αα ( εκτός αν κερδίζεις το τζόκερ )
Tigran Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αα ( εκτός αν κερδίζεις το τζόκερ ) Κι αυτός δημιουργικός είναι! "Μαυρίζεις" τα νούμερα
Nik0s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 όχι από ένα άλλο .. το βυχ.το .. έχει να πληρώσει πολύ καιρό , και ακόμα συνεχίζει να ψαρεύει κόσμο να αγοράσει ριφεραλς ... εγώ λέω .. δεν αξίζει να ασχοληθείς με αυτά τα σάιτς . αν θέλετε χρήματα , κάντε κάτι δημιουργικό ή εργασία . άλλος τρόπος ,δεν υπάρχει αα ( εκτός αν κερδίζεις το τζόκερ ) Μπορεις να μαθεις κατι σχετικο με την bux.to και να μου πεις? Εχω δωσει 220€ και εχω περιμενει ηδη 1,5 χρονο και εχω σπαταλησει πολυ χρονο για να τους κανω clicks και μου την εχει δωσει στα νευρα η ολη ιστορια.
markosf1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δεν έχω ακούσει κανένα καλό νέο .. για αυτό το σάιτ !
markosf1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 μόνο μέλη μπορείς να ρωτήσεις .. τώρα αν τους στείλεις κανα μαιλ δεν νομίζω να απαντήσουν ! αλλά στείλε εσύ αμα θες
Nik0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 μόνο μέλη μπορείς να ρωτήσεις .. τώρα αν τους στείλεις κανα μαιλ δεν νομίζω να απαντήσουν ! αλλά στείλε εσύ αμα θες Τα μαιλς τους δεν φαινονται στο φορουμ και αν ανοιξω thread θα δουνεαπο την bux.to οτι τους αμφισβητω. Aνδ εν πληρωσουν μπορω να διεκδικησω τα χρηματα μου πισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα