Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο λογαριασμός σου είναι το email που χρησιμοποίησες κατά την εγγραφή σου.

Φαντάζομαι ότι εννοεί τον αριθμό τραπέζης (IBAN) που έβαλε λογικά για withdraw - αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται να τον δείς παραμόνο τα τελευταία 4 ψηφία όπως και την κάρτα σου.

Δυστυχώς αν δεν είσαι σίγουρος και η ανάληψη σου άργησε πάνω άπο ένα μήνα κάνε ένα email ή contact καλύτερα μέσα από το προφίλ σου με τον αριθμό λογ/σμου σου και πές τους να ελέγξουν αν όντως έδωσες σωστό λογ/σμο...

Δημοσ.

Συνήθως μια μεταφορά από λογαριασμό Paypal --> Τραπεζικό λογαριασμό παίρνει το πολύ 5 ημέρες. Μου έχει τύχει όμως να την κάνω και Κυριακή απόγευμα και να έχει περαστεί Δευτέρα πρωί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

10bux.net

Το μόνο που πληρώνει σχετικά γρήγορα χωρίς κανένα μέσο, εμένα με πλήρωσε σε δύο μήνες περίπου απο το Cashout αυτό είναι το μόνο που συνεχίζω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια απο το site Bux to εχει πληρωθει κανενας η προκειται για απατη? Γιατι πριν απο καποιο καιρο ειπα να το δοκιμασω. Σου λεει πως για να ζητησεις αναληψη χρηματων πρεπει να κερδισεις τουλαχιστον 10 ευρω. Πριν απο 7-8 μηνες ειχα συμπληρωσει τα 10 ευρω και ειπα να δοκιμασω να δω αν πληρωνει οντως. Εκανα αιτηση πληρωμης και ακομα πληρωνομαι....

Ρωταω γιατι γενικως σε διαφορα forum (ακομα και στο insomnia) διαφοροι χρηστες το αναφερουν ως αξιοπιστο. Εχει πληρωθει ποτε κανενας απο αυτο?

Α και κατι ακομα που με οδηγει στο γεγονος οτι προκειται για απατη. Οταν δεν εχεις κανει login μπορεις ελευθερα να μπαινεις στο forum και να κοιτας τα διαφορα θεματα. Ειπα λοιπον να τους κραξω στο forum που δεν πληρωθηκα ακομα. Εκανα εγγραφη αλλα ως δια μαγειας οταν πηγαινα να μπω μου ελεγε πως υπαρχει προβλημα!!!

Δημοσ.

Εγω παντως οχι ακομα.

Δες εδω:

http://img11.imageshack.us/img11/8215/80200425.png

απο τοτε εχω να πληρωθω... :mad:

εδω ειναι ενα ελληνικο sub-forum ενος τετοιου ειδους site,που συζητανε για αυτα τα θεματα. (και θυμαμαι που λεγανε για το bux.to οτι ειναι απατη)..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια καλημερα, εχω γραφτει σε μια εταιρεια αμφιβολου αξιοπιστιας θα την ξερετε την bux.to και της εχω καταθεσει 220€ για να αγορασω refferals και καλα

εχω μαζεψει 950€ και τα ζητησα τα πρωτα 250€ απο περυσι πριν 1,5 χρονο αλλα ακομα τα στελνουεν τι αθ γινει με αυτους?

Ειναι απατεωνες? εχειμ απρει ποτε λεφτα κανεις σας απο δαυτους?

εχυαριστω!

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρά τωρα πιστεύετε ότι θα βγάλετε λεφτά έτσι ? Πάτε καλύτερα να δουλέψετε (αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να βρείτε κανονική δουλειά) σε καμιά καφετέρια μονο Σαβ/κα να βγάζετε κανα 300 παρά να πατάτε 973945734 κλικ και να βλέπετε άλλες τόσες διαφημίσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...