Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε το Alertpay συγκεντρώνεις χρήματα σε αυτό χωρίς να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είναι διακοσμητικά. Η χρήση τους θα μπορεί να γίνει μόνο όταν δημιουργήσεις λογαριασμό σε μιά ξένη τράπεζα εννοείται απο χώρες που έχουν υποστήριξη σε Alertpay ή απο Ελληνικές τρτάπεζες όταν αποκτήσουν υποστήριξη σε Alertpay κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο 2008.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα χρήματα από το alertpay φυσικά και μπορούμε να τα πάρουμε, με επιταγή. Ζήτησα επιταγή, η οποία ήρθε σε 8 ημέρες και στην τράπεζα την εξαργύρωσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

μετα απο 4 μηνες click στο bux.to και αφου ζητησα απο την πρωτη στιγμη τα 10 $ που μαζεψα ακομα δεν μου τα εχουν καταθεσει στο alertpay

μαλλον μουφα η δουλεια....

τωρα εχω μαζεψει 35 $ αλλα θα εγκαταλειψω

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το bux εδώ και ένα μήνα και έχω $48.Παίζουν ρόλο τα refferals.Δηλαδή για να πάρω τα χρήματα μου πρέπει να ζητήσω ταχυδρομική επιταγή;

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτά τα sites? Βγάζεις πράγματι χρήματα ή πουλάνε παπάδες?

Eγώ ώς τώρα έχω δεί μόνο παπάδες, αλλά έχω ακούσει πολλούς να λένε για μεγάλα κέρδη. Νομίζω οτι πληρώνουν μόνο στην περίπτωση που κρίνουν οτι έχουν κέρδη άν συνεχίσει ο συγκεκριμένος refferal.

Δημοσ.

Παίδες το είχα γράψει και παλιότερα.Μην ασχολήσται με απάτες.

Πέρσι είχα άδεια γιατρού για 2 μηνες και το πήρα λίγο πιο ζεστά.Έκλεισα το δεκάρικο σε αρκετές σελίδες,καμία δεν πλήρωσε.Το μόνο που μου αφήσανε ήταν τα spam.Στο bux.to είμαι ακόμα γραμμένος.Του άφησα 20 δολλάρια και μου έδωσε 20 δολλάρια ,μείον τα μαμησιάτικα του paypal (τότε ίσχυε),βγήκα χαμένος κατά 3 ευρώ.Φυσικά δεν τους ξαναπλήρωσα και δεν με ξαναπληρώσανε.Μπαίνω κοιτάω κάπου κάπου τι γένεται,έχω 35 δολλάρια,έκανα alertpay,τίποτα.

Όπως τα λέει ο fantomas3004.

Mην τα εμπιστεύεστε,άλλοι κερδίζουν από σας και από τον κόπο σας.Και άμα δείτε το φόρουμ του bux πόσα τέτοια παραδείγματα έχει....

Και εγώ νόμιζα λεφτά....τρίχες όλα είναι.

Το paypal γιατί δεν τους δέχεται;Έτσι για πλάκα;

Δημοσ.

Εκτος απο το Alert pay μπορεις να πληρωθεις μεσω προπληρωμενης καρτας (που σου στελνουν) απο ολα τα ελληνικα ΑΤΜ , αλλα πρεπει να γινεις premium member.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω πολλούς να επιμένουν σε λύσεις bux.to ενώ παρατηρώ οτι έχουν χρόνο να διαθέσουν για να κάνουν μια ανθρώπινη και νόμιμη πάνω από όλα επειχήρηση στο internet. Όχι μονο αυτό αλλά βλέπω οτι δίνεται και λεφτά για αυτήν την δουλειά .

Γιατί δεν ασχολήστε με κάτι πιο αποδοτικό και νόμιμο από το δίκτυο. Για παράδειγμα μπορείτε να πουλάτε digital products απο το δίκτυο είτε δικά σας ειτε αλλονών. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου κάνει ενα πμ για να μην θεωρηθεί οτι κάνω και διαφήμιση.

Δημοσ.

απο το bux.to ειχα παρει κανονικα το πρωτο μου 10αρι(μετα απο ενα μηνα που περιμενα),και τωρα εχω καμια 70αρια αλαλ λεω να μασω αρκετα πριν ξαναζητησω.

Στο bux3 επεισης πηρα αρκετα γρηογρα το 10αρι(σε 1.5 βδομαδα το ειχα μασει),και μετα απο 2.5βδομαδες πληρωθηκα,τωρα εχω καπου στα 45 εκει.

Δεν ασχολουμε με αλλα(εκτος του easyclicks,που μαζευω τα mail και οποτε με πιασει ορεξη τα ανοιγω)

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι σύντομα θα ανοίξει το πρώτο ελληνικό ptc site. Και με διαβεβαιωσε οτι είναι αλήθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...