gega Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παιδια προσφατα εκανα ενα search και βρηκα κατι το οποιο με ΤΡΩΕΙ Βρηκα ενα site με το οποιο (οπως λενε και για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος και για αυτον τον λογο εκανα αυτο το θεμα) κερδιζεις χρηματα (σε δολαρια αλλα γινονται και ευρο) βλεποντας διαφημησεις στο Internet ακολουθει ενα μεταφρασμενο κομματι απο την ιστοσελιδα http://www.bux.to και η οποια πληρωνει με αυτον τον τροπο: Το bux.to είναι ενα διαφημιστικό site που σας πληρώνει για να βλέπετε τα websites που διαφημίζονται σε αυτό! Απλά κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και κερδίζετε χρήματα. Επιπλέον κερδίζετε χρήματα για τα κλικς που κάνουν όσοι συστήθηκαν απο εσάς στο bux.to! Παραδειγμα Κάνετε εσείς 10 κλικ την ημέρα απο αυτό κερδίζετε 0.10$ 20 άτομα που έχετε συστήσει κάνουν 10 κλικ την ημέρα, απο αυτό κερδίζετε 2.00$ Δηλαδή την ημέρα κερδίζετε 2.10$ ή αλλιώς 63$ το μήνα απλα κάνοντας κλικ και προτείνοντας το bux.to στους φίλους ή επισκέπτες της σελίδας σας! Άν τώρα συστήσετε περισσότερους απο 20 τα κέρδη πολλαπλασιάζονται! Κατα την εγγραφή θα σας ζητηθεί επίσης και ο λογαριασμός σας στο Alertpay. To alertpay είναι μια σελίδα πληρωμών σαν το paypal, στην οποία στέλνουν τα χρήματα που κερδίζετε. Απο εκεί μπορείτε είτε να τα παραλάβετε με επιταγή, είτε να σας τα καταθέσουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν στο http://www.alertpay.com Ολοκληρώνετε την διαδικασία και κάνετε login αν δεν γίνει αυτόματα Στο My stats μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας και άλλες πληροφορίες όπως τα άτομα που έχετε συστήσει Πατάμε στο Surf Ads για να εμφανιστεί ο κατάλογος με τις ενεργές διαφημίσεις, πατάμε μια φορά την κάθε μία (εμφανίζονται καινούριες κάθε μέρα) και περιμένουμε 30 δευτερόλεπτα στην κάθε σελίδα που εμφανίζεται, μόλις εμφανιστεί το ν ο λογαριασμός μας έχει πιστωθεί και μπορούμε να κλέισουμε την σελίδα. Κάνοντας μερικά κλικ την ημέρα και κυρίως προτείνοντας το site σε άλλους, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα κέρδους. Οριστε και η ερωτηση μου Παιδια μηπως μας δουλευουν??? Θελω να ακουσω την γνωμη σας και να μου πειτε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
gega Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μπορείς να ρωτήσεις εδώ ειδα το παραπανω μυνημα και σε αλλα site και νομιζω πως μηπως αυτος ειναι βαλτός
21century Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 μονο που σε ευρω το ποσο ειναι μιρκοτερο λογω της διαφορας ισοτιμιας ετσι?
NemeSis1990 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Λοιπόν για να καταλάβω… άλλοι έχουν πτυχία και φρουφρού και παίρνουν 700 euro, και άλλοι ενώ κάνουν το χόμπι τους κονομάνε από πάνω? Μπορείς να δόσεις πληροφορίες για το παρόν site αν είναι να βγάλω κάνα φράγκο! Έχει σχέση με τα sites που λένε ότι σου προσφέρουν μερική ή ολική εργασία (και είναι στα ελληνικά)? Δεν ξέρω αλλά πρόκειται για σκάνδαλο… θα μου πείτε οι εταιρίες από πίσω κονομάνε το 1000πλασιο τον χρημάτων που δίνουν…
extasy Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από τέτοια site είναι σχετικά λίγα.Το μόνο σίγουρο είναι πως το bux.to,πληρώνει.Πρόσφατα πήρα 10 δολάρια με τη διαδικασία της πληρωμής να φτάνει τους 5 μήνες!Τον Δεκέμβριο τα ζήτησα,πριν λίγες μέρες μού ήρθαν...
Sadman Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πληρωνουνε κανονικα.Αν εχεις και καμια 100-300 referals μπορεις να βγαλεις αρκετα απο αυτα τα site. Επεισης ενα πολυ καλο ειναι το bux3.com(22+διαφημησεις απο 0.01)
fantomas3004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από τέτοια site είναι σχετικά λίγα.Το μόνο σίγουρο είναι πως το bux.to,πληρώνει.Πρόσφατα πήρα 10 δολάρια με τη διαδικασία της πληρωμής να φτάνει τους 5 μήνες!Τον Δεκέμβριο τα ζήτησα,πριν λίγες μέρες μού ήρθαν... Στο διάστημα αυτών των 5 μηνών τα κλίκ που έκανες τα πήρες ή πήρες μόνο όσα είχες κάνει μέχρι τον Δεκέμβριο? Επεισης ενα πολυ καλο ειναι το bux3.com(22+διαφημησεις απο 0.01) Με το bux3.com έχω ένα χοντρό πρόβλημα πάω στο Edit Profile για να αλλάξω το Alertpay e-mail και εκεί πάντα μου κολλάει τόσους μήνες επιχειρώ να το κάνω τίποτα. Επίσης κανείς τίποτα για Velocityclicks?
Anto-nakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μπορείς να δώσεις σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το paypal.Τι λογαριασμό πρέπει να φτιάξω και αν χρειάζεται πιστωτική(τα λεφτά τα θέλω μόνο για οnline αγορές).
random Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Παιδιά εγώ έχω ανακαλύψει αυτό... Μην χρησιμοποιήτε τέτοια links. Αν έχετε μια χρήσιμη και νόμιμη πληροφορία, δώστε την εδώ ανοιχτά, χωρίς RARs , rapidshare.com ... και μ***ίες.... Αν δεν ειναι χρήσιμη ή νόμιμη, βρείτε άλλο τρόπο να τη διαδώσετε.
SkyNet Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Με μεγάλη μου χαρα και συγκινηση σας ενημερώνω πως σήμερα ελαβα την πληρωμη μου απο το πολυσυζητημένο bux.to !! Πληρώθηκα μέσω Alertpay το σεβαστο για αρχη ποσο των $469! Αργησαν βέβαια αλλα τελικά ήρθαν! Κάποιοι ανυπομονοι εχουν κανει λογο στο παρελθόν για scam και γιαυτό νιώθω την ανάγκη σας ενημερώσω. (Είναι γεγονός οτι οι πληρωμές αργούν) Τα χρήματα με ποιο τρόπο έρχονται? Εν είδη τραπεζικής επιταγής? Διότι παρατήρησα ότι το alertpay δεν έχει υποστήριξη για bank account στα Ελληνικά...
extasy Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Στο διάστημα αυτών των 5 μηνών τα κλίκ που έκανες τα πήρες ή πήρες μόνο όσα είχες κάνει μέχρι τον Δεκέμβριο? Με το bux3.com έχω ένα χοντρό πρόβλημα πάω στο Edit Profile για να αλλάξω το Alertpay e-mail και εκεί πάντα μου κολλάει τόσους μήνες επιχειρώ να το κάνω τίποτα. Επίσης κανείς τίποτα για Velocityclicks? Μόλις έφτασα τα 10 δολάρια,σταμάτησα να μπαίνω,απλά περίμενα να δω αν θα τα στείλουν.Με το bux συνολικά ασχολήθηκα 10-15 μέρες.
alhtakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Παιδιά οι πληρωμές αργούν γύρω στο μήνα από τότε που γίνεται η αίτηση για πληρωμή. Εγώ έχω φτάσει στα 2.12$ και μόλις πας στα 10$ ελάχιστο εξαργυρώνεις.
fantomas3004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μόλις έφτασα τα 10 δολάρια,σταμάτησα να μπαίνω,απλά περίμενα να δω αν θα τα στείλουν.Με το bux συνολικά ασχολήθηκα 10-15 μέρες. Και εγώ το ίδιο έχω κάνει και περιμένω απάντηση απο δύο (Bux.to, Xclix.net) Περιττό να πώ για όσους δέν έχουν ξεκινήσει οτι δέν αξίζει καθόλου τον κόπο, τα περισσότερα απο αυτά κάποια στιγμή κλείνουν, καταστρέφονται ή πέφτουν θύματα χάκερ εμένα χιλιάδες κλίκ πήγαν σίγουρα χαμένα σε εξαφανισμένα με αυτόν τον τρόπο σήμερα sites. Τα μεγάλα και καλύτερα sites πληρώνουν μόνο με Alertpay άν και όταν πληρώσουν που δέν συμφέρει καθόλου αυτούς που μένουν Ελλάδα γιατί δέν υποστηρίζει καμιά Ελληνική τράπεζα, είναι αβέβαιο πότε θα γίνει.
SkyNet Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέσω alertpay τελικά πως γίνεται η πληρωμή, μιας και το Alertpay δεν υποστηρίζει ελληνικές τράπεζες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα