Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παντως ατομα με μεγαλα ποσα πολλες φορες τους διαγραφουνε τον λογαριασμο ακουσα...

Καλου κακου εσυ στα 100-150 να τα βγαζεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

underdawg δεν ειναι απαρετητο να εχεις πιστωτικη καρτα ή τπτ τετοιο.

Ωραια,θα δοκιμασω να δω τι ειναι γτ ειμαι περιεργος

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες φιλος αγορασε πακετο με 500 referals αλλα δεν τον εκαναν premium member ειναι σωστο? και εαν οχι τη πρεπει να κανει?

Δημοσ.
Παιδες φιλος αγορασε πακετο με 500 referals αλλα δεν τον εκαναν premium member ειναι σωστο? και εαν οχι τη πρεπει να κανει?

Σωστο ειναι.

Πες του να κανει κλικ διπλα στο ονομα του, που λεει upgrade.

Αν τον ξερεις αυτον που λες, ρωτησε τον, αν πηρε και τα 500referals(η λιγοτερα), και ποσα λεφτα βγαζει τωρα την ημερα. Αν ειναι αξιοπιστο, θα παρω και εγω 500.

Δημοσ.

εγω παντως επειμενω,μην σπαταλατε τα λεφτα σας για τοσος πολους ρεφεραλς.

Αν δειτε σε διαφορα φορουμ για ptc οι περισσοτεροι που περνουνε ή πολλους ρεφεραλς ή πολλα λεφτα τρωνε διαγραφη στο ακκονυτ.

Δημοσ.

Κι εγώ θα έλεγα να έχετε την αγορά referrals σαν τελευταία επιλογή.

Οι referrals, είτε τους αγοράσετε, είτε τους βρείτε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το 80% από αυτούς μετά από μερικές μέρες θα σταματάνε να κλικάρουν.

Προσπαθείστε να βρείτε τρόπους για δωρεάν referrals. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο.

Όμως το νόημα όλου αυτού του συστήματος είναι να βγάλουμε δωρεάν χρήματα χωρίς να επενδύσουμε, άρα και να ρισκάρουμε.

Δημοσ.
Σωστο ειναι.

Πες του να κανει κλικ διπλα στο ονομα του, που λεει upgrade.

Αν τον ξερεις αυτον που λες, ρωτησε τον, αν πηρε και τα 500referals(η λιγοτερα), και ποσα λεφτα βγαζει τωρα την ημερα. Αν ειναι αξιοπιστο, θα παρω και εγω 500.

Ο φιλος βγαζει περιπου 50 -60 $ την ημερα

Πατησε στο upgrade αλλα τον παει στην σελιδα που πληρωνεις τα refferals , η απορια του ειναι αφου πληρωσε για τα 500 refferals πρεπει να ξαναπληρωσει αλλα 59$ για να γινει premium member για 1 χρονο ? η αγοραζοντας τα 500 refferals συμπεριλαμβανει οτι θα γινει και premium member?

Δημοσ.
άρα και να χάνουμε τα χρήματα μας. ;)

Πολύ πιθανόν. Είναι θέμα τύχης. Μπορεί να αγοράσεις 100 ρεφεραλς και να είναι όλοι ανενεργοί, ή μπορεί να είναι όλοι ενεργοί, ποτέ δε ξέρεις. Επίσης μπορεί το site να σε πληρώσει, μπορεί και όχι. Παντού όταν επενδύεις έχεις το ρίσκο να χάσεις.

Εδώ αφού δε χρειάζεται επένδυση, γιατί να επενδύσεις;

Δημοσ.
Πατησε στο upgrade αλλα τον παει στην σελιδα που πληρωνεις τα refferals , η απορια του ειναι αφου πληρωσε για τα 500 refferals πρεπει να ξαναπληρωσει αλλα 59$ για να γινει premium member για 1 χρονο ? η αγοραζοντας τα 500 refferals συμπεριλαμβανει οτι θα γινει και premium member?

Το να αγοράσεις referrals, δε σημαίνει ότι γίνεσαι αυτόματα και premium member. Πρέπει να πληρώσει και τα 59.

Δημοσ.
Τα πλεονεκτηματα του να γινει καποιος Premium member ποια ειναι?

Σε κάθε site είναι διαφορετικά. Συνήθως κερδίζεις περισσότερα από τα κλικ σου και τα κλικ των ρεφεραλ σου, έχεις περισσότερες διαφημίσεις για να δεις και πληρώνεσαι γρηγορότερα.

Δημοσ.
Ο φιλος βγαζει περιπου 50 -60 $ την ημερα

Μολις ζητησει πληρωμη, πες μας αν πληρωθηκε και σε ποσο καιρο.

Θα εχει ενδιαφερον αν του τα δωσουν ολα χωρις απροοπτο.

Δημοσ.

Με μεγάλη μου χαρα και συγκινηση σας ενημερώνω πως σήμερα ελαβα την πληρωμη μου απο το πολυσυζητημένο bux.to :lol: !!

Πληρώθηκα μέσω Alertpay το σεβαστο για αρχη ποσο των $469! Αργησαν βέβαια αλλα τελικά ήρθαν! Κάποιοι ανυπομονοι εχουν κανει λογο στο παρελθόν για scam και γιαυτό νιώθω την ανάγκη σας ενημερώσω. (Είναι γεγονός οτι οι πληρωμές αργούν)

Πλέον μπορώ να πώ με σιγουριά πως το site είναι ακρως αξιόπιστο. Γιαυτο όσοι θα ήθελαν να το δοκιμάσουν το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Υπαρχει αναλυτικός οδηγός για το ζήτημα εδώ.

Αντε παιδες και καλα κερδη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...