EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 A! ευχαριστουμε !!! και γιατι να γινουμε referral δικοι σου ;
savvvas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σιγα ρε παιδια! πως κανετε ετσι! Αντι για thakns, θα προτιμουσα να με κανετε referral! Τζαμπα ειναι! Ο λογος που θελω να κανετε εμενα referral, και οχι καποιον αλλον, ειναι επειδη εγω ειμαι ο πρωτος που ανεβασα αναλυτικο οδηγο στα ελληνικα! Με πιανετε????
Sadman Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ε και? Ποιος σου ειπε πως εγω θελω να μοιραζομαι τα λεφτα που βγαζω με καποιον αλλο?(ε ενταξη οχι ακριβως μοιραζομαι..) Και ξαναλεω βγαλε το referal link γιατι δεν το γλυτωνεις το ban(για το καλο σου το λεω ). Δεν ησουνα στο φορουμ να δεις τι γοινοτανε απο referal links οταν εγινε το ολο θεμα "μοδα"
ThomasD Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 και γιατι να γινουμε referral δικοι σου ; Ποιος σου ειπε πως εγω θελω να μοιραζομαι τα λεφτα που βγαζω με καποιον αλλο?(ε ενταξη οχι ακριβως μοιραζομαι..) Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα referral links. Μιλάω για τα PTC sites και όχι για τις πυραμίδες ή οτιδήποτε άλλο που σε παραμυθιάζουν να δώσεις χρήματα. Εδώ όλα είναι δωρεάν, δεν υπάρχει θέμα κοροιδίας. Κι εγώ όταν άνοιξα παρόμοιο θέμα οι πιο πολλοί με χαρακτήρισαν απατεώνα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Γιατί να μη γραφτείτε κάτω από τον savvas (ή τον κάθε savvas) και να γραφτείτε χωρίς referral; Και στις δύο περιπτώσεις εσείς θα κερδίσετε τα ίδια χρήματα. Στην πρώτη περίπτωση θα κερδίσει ο savvas περισσότερα, ενώ στη δεύτερη θα κερδίσει περισσότερα το site. Οπότε, γιατί να μη κερδίσει περισσότερα o savvas που σας έκανε γνωστό το όλο θέμα;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Η ερώτηση μου είναι η εξής: Γιατί να μη γραφτείτε κάτω από τον savvas (ή τον κάθε savvas) και να γραφτείτε χωρίς referral; Το θεμα ειναι ο τροπος που θα το κανεις αυτο...
Sadman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 thomasd απλα εμενα μου αρεσει να ειμαι μονος.Δε θελω ρε παιδι μου απο τα κλικ μου να περνει και αλλος λευτα πως το λενε? Επεισης δεν εχω κατι εναντιων των referal link απλα το ειπα γιατι απαγορευονται εδω.
ThomasD Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Το θεμα ειναι ο τροπος που θα το κανεις αυτο... Γι'αυτό η απάντηση μου ήταν σε αυτό το topic και όχι σε ένα απο τα υπόλοιπα. Επειδή το παιδί εξηγεί τα βασικά, και κυρίως εξηγεί τι είναι οι referrals. Δε σου δίνει απλά το link να γραφτείς. Πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος είναι ο σωστός.
ThomasD Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 thomasd απλα εμενα μου αρεσει να ειμαι μονος.Δε θελω ρε παιδι μου απο τα κλικ μου να περνει και αλλος λευτα πως το λενε?Επεισης δεν εχω κατι εναντιων των referal link απλα το ειπα γιατι απαγορευονται εδω. Δεκτό. Το ξέρω ότι απαγορεύονται γιατί κι εγώ είχα αρχίσει ένα παρόμοιο topic παλαιότερα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γι'αυτό η απάντηση μου ήταν σε αυτό το topic και όχι σε ένα απο τα υπόλοιπα. Επειδή το παιδί εξηγεί τα βασικά, και κυρίως εξηγεί τι είναι οι referrals. Δε σου δίνει απλά το link να γραφτείς. Πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος είναι ο σωστός. Ο σωστος ο τροπος ειναι να ανεφερεις οτι κατα την εγγραφη θα γινεις referral δικος μου...
ThomasD Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ο σωστος ο τροπος ειναι να ανεφερεις οτι κατα την εγγραφη θα γινεις referral δικος μου... Συμφωνούμε. Αυτό λέει και ο savvas. Γράφει: "Οποιος θελει, ας με κανει referral. Το ονομα μου, ειναι το: savvvas".
axaraktiristos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Αναρωτούμε αν είναι καλός τρόπος για να βγάζεις χρήματα έτσι …. Αν παίρνει κάποιος 0.01 ε ανά 30 δευτερόλεπτα που έχει ανοιχτή μια διαφήμιση ….νομίζω ότι για να βγάλει κάποια ελάχιστα χρήματα πρέπει να φάει τις άπειρες ώρες μπροστά στον υπολογιστή . Αν σκεφτεί κάποιος τι άλλο μπορεί να κάνει αυτές τις ώρες , είναι ξεκάθαρο ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί με αυτό ….
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Συμφωνούμε. Αυτό λέει και ο savvas. Γράφει: "Οποιος θελει, ας με κανει referral. Το ονομα μου, ειναι το: savvvas". το εκανε edit μετα. τεσπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα