Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aυτό το AlertPay τί είναι ρε παιδιά?

Τί πρέπει να κάνεις για να πάρεις λεφτά μέσα απο αυτό?

To alertpay είναι ότι είναι και το paypal. Απλά δεν είναι τόσο διαδεδομένο ακόμα. Δεν υποστηρίζει ακόμη ελληνικές τράπεζες ώστε να πάρουμε τα χρήματα αλλά θα βάλει σύντομα. Μπορούμε όμως να ζητήσουμε επιταγή.

Δημοσ.

Καλά μερικοί μιλάμε για μεγάλη κοροιδία, σου λένε οτι το κλίκ διαρκεί 30 δευτερόλεπτα στο τέλος με τις καθυστερήσης του ανοίγματος και της επιβεβαίωσης των διαφημιστικών αρχείων ο χρόνος μπορεί να φτάσει και τα 10 λεπτά.

Τουλάχιστον ThomasD σου δίνουν τα χρήματα σε κάποιον λογικό χρόνο ή Alertpay λέγεται αυτό ή Paypal ή σε στήνουν για μερικά χρόνια?

Και άντε να τους βρείς μετά εκεί που βρίσκονται ειδικά άν καταλάβουν οτι πρόκειται για χρήστες απο Ελλάδα που έχουν υπόψη τους οτι δέν καταλαβαίνουν πού πάνε τα τέσσερα.

Δημοσ.
Καλά μερικοί μιλάμε για μεγάλη κοροιδία, σου λένε οτι το κλίκ διαρκεί 30 δευτερόλεπτα στο τέλος με τις καθυστερήσης του ανοίγματος και της επιβεβαίωσης των διαφημιστικών αρχείων ο χρόνος μπορεί να φτάσει και τα 10 λεπτά.

Τουλάχιστον ThomasD σου δίνουν τα χρήματα σε κάποιον λογικό χρόνο ή Alertpay λέγεται αυτό ή Paypal ή σε στήνουν για μερικά χρόνια?

Και άντε να τους βρείς μετά εκεί που βρίσκονται ειδικά άν καταλάβουν οτι πρόκειται για χρήστες απο Ελλάδα που έχουν υπόψη τους οτι δέν καταλαβαίνουν πού πάνε τα τέσσερα.

10 λεπτά δε μπορεί να φτάσει, το πολύ να κάνει 50 δευτερόλεπτα. Αν δεις ότι ο μετρητής δεν ξεκινάει μετά από 10 δευτερόλεπτα που άνοιξες την διαφήμιση πάτησε το ESC και θα ξεκινήσει.

Ανάλογα με το site. Άλλα πληρώνουν σε μερικά λεπτά, άλλα σε μερικές μέρες, άλλα σε μήνες. Και φυσικά άλλα δε πληρώνουν καθόλου.

Δημοσ.

Εγώ έχω στο blog μου διαφημίσεις Google και μέσα σε 5 μέρες έχω βγάλει 20$ δηλαδή στο μήνα μπορώ εύκολα να βγάλω 100+. Και νομίζω χωρίς να φοβάμαι εάν θα πληρωθώ ή δεν θα πληρωθώ, έχει νομίζω μια αξιοπιστία. Μια χαρά χαρτζιλίκι.

Και για του λόγου το αληθές: http://alexiou92.blogspot.com/

Δημοσ.
Εγώ έχω στο blog μου διαφημίσεις Google και μέσα σε 5 μέρες έχω βγάλει 20$ δηλαδή στο μήνα μπορώ εύκολα να βγάλω 100+. Και νομίζω χωρίς να φοβάμαι εάν θα πληρωθώ ή δεν θα πληρωθώ, έχει νομίζω μια αξιοπιστία. Μια χαρά χαρτζιλίκι.

Και για του λόγου το αληθές: http://alexiou92.blogspot.com/

Αυτό όμως προϋποθέτει να έχεις συχνούς επισκέπτες, και να κάνουνε και κάνα click στο adsense ;) Σίγουρα καλύτερο είναι όμως ;)

p.s. η Google πως σε πληρώνει ?

Δημοσ.
Check με το ταχυδρομείο

και όσο για τα click μπορείς να κάνεις συ κάτι και όχι μόνο οι επισκέπτες ;)

hm .... Ναι αλλά αν έχεις static IP την έκατσες :mrgreen:

Δημοσ.
Check με το ταχυδρομείο

και όσο για τα click μπορείς να κάνεις συ κάτι και όχι μόνο οι επισκέπτες ;)

Φίλε αν πληρωθείς ποτέ πες μου να κεράσω σουβλάκια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα!Είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με της διαφημίσεις της google.Έκανα πριν λίγο την αίτηση και τόση ώρα προσπαθώ να βρώ πώς θα καταφέρω να βάλω διαφήμιση στο μπλόγκ μου.Μου λέει για html και το πώς θα κάνω μετατροπές ωστόσο δεν καταλαβαίνω τπτ απολύτως...ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω τπτ.Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Make Web Money – Ελληνικό Site – Κατάλογος!

Κατάλογος με τα πιο αξιόπιστα sites για να βγάλετε χρήματα από το Ιντερνετ

Συγκεντρώσαμε τα 10 καλυτέρα και σας τα παρουσιάζουμε μαζί με αναλυτικές πληροφορίες , οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρχαρίους αλλά και για πιο έμπειρους χρήστες.

http://www.make-web-money.co.nr

Δημοσ.

BUX: Ο απολυτος οδηγος για χρηματα μεσω internet

Υπάρχουν και άλλα παρόμοια θέματα, αλλά νομίζω πως ειμαι ο μονος που αναλυω τοσο πολυ το θεμα, μαζι με οδηγο σε PDF.

Για όσους δεν γνωρίζουν, θα αναφέρω τι είναι τα PTC sites, και πως μπορούμε να κερδίσουμε ένα σοβαρό ποσό μέσω ιντερνετ, απολύτως νόμιμα.

Τι είναι το PTC;

Είναι μία μέθοδος για να κερδίσουμε χρήματα online πατώντας και βλέπωντας διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει κάποιοι διαφημιστές.

Όλες οι διαφημίσεις έχουν timers. Ο χρήστης πρέπει να μείνει στη διαφήμιση τόσο χρόνο όσο ορίζει ο timer ο οποίος διαφέρει επίσης σε κάθε διαφήμιση (συνήθως 30 δευτερόλεπτα). Μετά από το χρόνο αυτό κερδίζει το τα χρήματα που ορίζει η διαφήμιση, τα οποία μπαίνουν στο λογαριασμό του. Εάν ο χρήστης κλείσει τη σελίδα πριν λήξει ο timer τότε δεν κερδίζει τίποτα. Η είσοδος στα site αυτά είναι εντελώς δωρεάν, δε χρειάζεται να επενδύσουμε ούτε ένα cent.

Πως λειτουργεί το PTC;

Όπως είπαμε, κάποιοι διαφημιστές έχουν πληρώσει για τις διαφημίσεις τους. Το κόστος μιας διαφήμησης, δεν υπολογίζεται με το χρονικό διάστημα, αλλά με το πόσοι χρήστες θα κάνουν κλικ, για να την δουν.Έτσι, τα site αυτά, έχουν πληρωθεί για αυτές τις διαφημήσεις, και επιπλέον πληρώνουν εμάς για να τις βλέπουμε,και έτσι η διαφήμηση ανανεώνεται συνεχώς, και πηγαίνει λέγωντας.... Με αυτόν τον τρόπο, όλοι κερδίζουν. Οι εταιρίες κερδίζουν πελάτες,τα sites πληρώνονται από τις διαφημήσεις , και εμείς παίρνουμε χρήματα!

ΠΧ: Μια εταιρία διαφημίζεται με 2$, για 500 κλικ που θα κάνουν συνολικα, 500 διαφορετικά άτομα. Με απλές πράξεις, βγαίνει ότι για να δει την διαφήμηση ένα άτομο, η εταιρία πληρώνει 0,04$. Έτσι, τα 0.02$ τα παίρνει η ιστοσελίδα, το 0.01$ ο σχεδιαστής της διαφήμησης, και το 0.01$ που περισεύει, το παίρνουμε εμείς! Και είναι απολύτως νόμιμο!!!

Πώς πληρώνουν τα site;

Τα site πληρώνουν μέσω paypal, e-gold, moneybookers, alertpay κ.ο.κ. Κάθε site πληρώνει σε διαφορετικές υπηρεσίες, άλλα τα πιο πολλά υποστηρίζουν paypal. Για να πληρώσει το site πρέπει να φτάσει ο χρήστης ένα ελάχιστο όριο που διαφέρει σε κάθε site (συνήθως 10$). Μετά μπορεί να ζητήσει την πληρωμή του. Τo site που θα αναφέρω, χρησιμοποιει alertpay.

Σε πόσο καιρό πληρώνουν τα site;

Συνήθως σε 45-60 μέρες για τα απλά μέλη, και σε έναν μήνα για τα μέλη που πληρώνουν συνδρομή.

Τι είναι τα referrals;

Είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι των sites που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα τα κέρδη. Referral είναι ο χρήστης που γράφεται με την σύσταση κάποιου άλλου. Κάθε χρήστης παίρνει ένα ποσοστό των κερδών του referral του (δε τα χάνει ο referral, αυτά είναι μπόνους). Το ποσοστό αυτό αλλά και τα επίπεδα διαφέρουν σε κάθε site. Π.χ. έστω ένα site με referral commission 100% και 1 level. Τότε ο χρήστης παίρνει 100% από τα κέρδη κάθε χρήστη που έγραψε, δηλαδή κερδίζει όσα κερδίζει και αυτός που τον έχει κάνει referral. Στο site που έχω, το referral είναι σε όλα 100%. Θα δειτε πακετα, τα οποια σε κανουν αυτα referral, σε ενα συγκεκριμενο αριθμο χρηστων. Ειναι το πιο χρησιμο που μπορειτε να κανετε, για να αυξηθουν τα κερδη σας!

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω;

- Ένα λογαριασμό email.

- Ένα λογαριασμό στην alertpay.(http://www.alertpay.com)

- Ελευθερο χρονο, για χρημα!

Αν ψάξετε στο ιντερνετ, θα βρείτε 100αδες τέτοια site. Το πιο γνωστό, είναι ίσως το bux.to. Νομίζω πως ειναι και το καλυτερο. Εχει στανταρ 10-15 διαφημισεις.Αν γινεις μελος με συνδρομη, τοτε εκτοξευονται στις 50 την ημερα!!! (20 σιγουρα, και παρα πολλες φορες, φτανει τις 100-120 την ημερα)

Ετσι λοιπον, το πιο καλο, ειναι το BUX.TO. Σου δινει $0.01για καθε κλικ, $0.09 μπονους για την εγραφη, και 100% referral!

Εγραφειτε, και θα βγαζετε εξτρα χρηματα, απλα σερφαροντας στο ιντερνετ! Μπορειτε να το κανετε και σε συνδυασμο με κατι αλλο. Δηλαδη μπορειτε να παιζετε, και καθε λιγο να κανετε μια παυση, να ανοιγετε μια διαφημη, και να συνεχιζετε! Παιρνετε και χρηματα κιολας για αυτο!

ΕΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!

Οποιος θελει, ας με κανει referral. Το ονομα μου, ειναι το: savvvas

Παρακάτω ακολουθεί σε μορφή PDF,ένας οδηγός για τους αρχάριους του είδους:

http://rapidshare.com/files/114548913/bux.rar

Thanks to: ThomasD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...