tromeros dennis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 to scriptακι πολυ καλο, αλλα θελει προσοχη, την επαθα! εβαλα το auto-reload σε 50 δευ. και δεν ξερω γιατι, μου λεει: In specific reason, your account was limited because: Using an Autoclicker EDIT: συμφονα με το φορυμ, εχουν απενεργοποιθοι ενα σορο accounts για τον ιδιο λογο, απ οτι φαινεται για τρεις ημερες! Bux 3 can detect the use of autoclickers. The suspension lasts 3 days' date=' so everyone that is using autoclicker still has a chance to come clean. It's really transparent for us to see auto clicker users.. [/quote'] δεν καταλαβενω πως ομως...
ThomasD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 to scriptακι πολυ καλο, αλλα θελει προσοχη, την επαθα! Πιστεύω ότι πρέπει να χαίρεσαι που σε αφήνει να ξαναχρησημοποιήσεις το site μετά από 3 μέρες. Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο PTC που υπάρχει. Με έχει πληρώσει ήδη 3 φορές στις 40 ημέρες που είμαι μέλος, την στιγμή που το buxto πληρώνει σε 2.5 μήνες. Τα 5 λεπτά που θα χρειαστεί για να κάνεις τα κλίκ νομίζω δεν είναι πολλά.
tromeros dennis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Πιστεύω ότι πρέπει να χαίρεσαι που σε αφήνει να ξαναχρησημοποιήσεις το site μετά από 3 μέρες. Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο PTC που υπάρχει. Με έχει πληρώσει ήδη 3 φορές στις 40 ημέρες που είμαι μέλος, την στιγμή που το buxto πληρώνει σε 2.5 μήνες. Τα 5 λεπτά που θα χρειαστεί για να κάνεις τα κλίκ νομίζω δεν είναι πολλά. εχεις δικαιο! αλλα το θεμα ειναι οτι εχω κανει καμια 20σαρια account o ιδιος μου, που ειναι ολα refer του αρχικου μου account. βαζω λοιπον το scriptaki στο ενα μετα το αλλο acc και μαζευω στο βασικο μου acc τα λεφτα. δυστυχως δεν εχω ξερω πως να μαζεψω αλλιος refers. το πιο καλο το εκανες εσυ με τη σελιδα σου που την ποσταρες εδω, αλλα τωρα δεν λεει να σου κλεψω την ιδεα
ThomasD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 δυστυχως δεν εχω ξερω πως να μαζεψω αλλιος refers. το πιο καλο το εκανες εσυ με τη σελιδα σου που την ποσταρες εδω, αλλα τωρα δεν λεει να σου κλεψω την ιδεα Να την κλέψεις. Κάνε κι εσύ μια δικιά σου.
tromeros dennis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 χμ δεν ξερω. αφου ειμαι γραμενος μονο στο bu3.com... τελος παντον, βρηκα πως "βρησκει" η σελιδα το script: εκτος τα ad-link ειπαρχει και ενα επιπροσθετο λινκ με τη διευθυνση http://www.bux3.com/view.php?ad=64 που δεν φενεται! το scriptaki βεβαια το βλρισκει και το ανοιγει στο τελος. αν λοιπον ανοιγει αυτη η σελιδα, ξερει το site οτι δουλευει script! τωρα αν μπορουσε καποιος να κανει update στο script θα ειταν τελια!
tromeros dennis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια για ποσα λεφτα το μηνα μιλαμε? για ενα χατζιλικι βασικα: Earnings Example » You click 10 ads per day = $0.10 » 20 referrals click 10 ads per day = $2.00 » Your daily earnings = $2.10 » Your weekly earnings = $14.70 » Your monthly earnings = $63.00 να υπενθυμησω λιγο: τελος παντον' date=' βρηκα πως "βρησκει" η σελιδα το script: εκτος τα ad-link ειπαρχει και ενα επιπροσθετο λινκ με τη διευθυνση http://www.bux3.com/view.php?ad=64 που δεν φενεται! το scriptaki βεβαια το βλρισκει και το ανοιγει στο τελος. αν λοιπον ανοιγει αυτη η σελιδα, ξερει το site οτι δουλευει script! τωρα αν μπορουσε καποιος να κανει update στο script θα ειταν τελια![/quote']
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 βρε παιδια μηπως θα ηταν καλλυτερα να γραφτειτε στο google ads και να ξεκινησετε ανα μικρο blogg με τις διαφημησεις του? πιστευω οτι θα βγαλετε περισσοτερα
ThomasD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια για ποσα λεφτα το μηνα μιλαμε? Όπως το είπε ο dennis, για ένα χαρτζηλίκι. Υπάρχουν άτομα που έχουν επενδύσει σε αυτά και βγάζουν καλά λεφτά. Αν όμως δεν βγει η επένδυση τα χάνεις, πράγμα που είναι πολύ πιθανό σε αυτό το χώρο. Για μένα το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις από το 0, και να επενδύεις ένα ποσοστό από τα κέρδη. Έτσι ότι και να γίνει θα είσαι σίγουρα κερδισμένος. Και θα ανεβαίνουν τα κέρδη σου σιγά σιγά. Δε θέλει βιασύνη, δε θα γίνει κανείς πλούσιος απο αυτά. Το προηγούμενο μήνα κέρδισα 150 δολλάρια. Αυτόν έχω 63 μέχρι στιγμής. Μήνα με το μήνα πάντως τα κέρδη μου ανεβαίνουν.
ThomasD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 βρε παιδια μηπως θα ηταν καλλυτερα να γραφτειτε στο google ads και να ξεκινησετε ανα μικρο blogg με τις διαφημησεις του? πιστευω οτι θα βγαλετε περισσοτερα Και αυτό γίνεται. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να βγάλεις χρήματα στο net. Μπορείς όμως να τα κάνεις και τα δύο μαζί.
konosbak Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 παιδια εχει πληρωθει κανενασ απο bux.to σε alertpay? τι παιζει με το alertpay? πρεπει να κανεισ verification για να μπορεισ να λαμβανεισ πληρωμεσ?
tromeros dennis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 κατι αλλαξε στο bux3.com και δεν πιανει το script!
danaos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ ξέρω ότι εδώ στα Χανιά, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που θέλουν να βγάλουν καλά λεφτά, δουλεύουν σε καφέ. Στο άρωμα, στο μικρό καφέ, στην ουσία κτλ κτλ. Σπουδάζουν και διευκολύνουν και τους γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να τους στηρίξουν πλήρως. Δεν κάθονται να βαράνε double click και να περιμένουν μισό ευρώ να μπει στο λογαριασμό τους... Η ζωή είναι αλλού παιδιά...
tzogoula Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Αλλάξανε το payout.... δεν πληρώνουν πλέον σε paypal αλλά σε Alertpay! Βρήκα κι ένα άλλο με $0.03/click. Λέει ότι πληρώνει με Paypal στα $10. Σήμερα που γράφτηκα έχει 32 ads Θα δώσω και αντίστοιχο scriptάκι σε κάποια φάση. Αν θέλετε: http://brptc.com ξεκινησα κ γω σημερα σ αυτο το site απο περιεργεια κ οπου βγαλει....
ThomasD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ξεκινησα κ γω σημερα σ αυτο το site απο περιεργεια κ οπου βγαλει.... Με λάθος site ξεκίνησες. Το site αυτό δεν πληρώνει, τα κέρδη έινια μόνο για διαφήμιση. Στην αρχική του σελίδα γράφει: Νo Payment requests can be made as we are a add's only site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα