Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναρωτούμε αν είναι καλός τρόπος για να βγάζεις χρήματα έτσι ….

Αν παίρνει κάποιος 0.01 ε ανά 30 δευτερόλεπτα που έχει ανοιχτή μια διαφήμιση ….νομίζω ότι για να βγάλει κάποια ελάχιστα χρήματα πρέπει να φάει τις άπειρες ώρες μπροστά στον υπολογιστή .

Αν σκεφτεί κάποιος τι άλλο μπορεί να κάνει αυτές τις ώρες , είναι ξεκάθαρο ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί με αυτό ….

αν το κανεις μονος ναι.

Αν εχεις πχ:100 referals με 100% referal gain εχουμε:

10χ0.01=0.10Ε εσυ

100χ10χ0.1=10Ε την μερα(με την πρυποθεση πως ολοι κληκαρουνε)

σκεψου να εχεις 1000ς ρεφεραλ ;)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κλικάρεις μία μία τις διαφημίσεις, έχει βγει προγραμματάκι αυτόματο για να το κάνεις με το άνοιγμα ενός προγράμματος...

Κατεβάστε το εδώ:

http://rapidshare.com/files/115242203/Bux.to_Autoclicker.rar.html

Εγώ το έχω κάνει ήδη και 2 μέρες! Δουλεύει τσεκαρισμένα!

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να κλικάρεις μία μία τις διαφημίσεις, έχει βγει προγραμματάκι αυτόματο για να το κάνεις με το άνοιγμα ενός προγράμματος...

Κατεβάστε το εδώ:

http://rapidshare.com/files/115242203/Bux.to_Autoclicker.rar.html

Εγώ το έχω κάνει ήδη και 2 μέρες! Δουλεύει τσεκαρισμένα!

Ναι αλλά δε θα πάρεις φράγκο έτσι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου διαγράψουν το account σου.

Γιαυτό και όλα τα site κάνουν πλέον μήνες να πληρώσουν. Επειδή οι μισοί χρήστες χρησιμοποιούν autoclickers και τρώνε όλο το χρόνο τους με αυτά, ψάχνοντας ποιον πρέπει να πληρώσουν και ποιον όχι.

Δημοσ.
Ναι αλλά δε θα πάρεις φράγκο έτσι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου διαγράψουν το account σου.

Γιαυτό και όλα τα site κάνουν πλέον μήνες να πληρώσουν. Επειδή οι μισοί χρήστες χρησιμοποιούν autoclickers και τρώνε όλο το χρόνο τους με αυτά, ψάχνοντας ποιον πρέπει να πληρώσουν και ποιον όχι.

I don't think so....You 're wrong...Είσαι λίγο αδιάβαστος φιλαράκι...Συγγνώμη που στο λέω.

Δημοσ.

thomas αληθεια λεει,δουλευει κανονικα εδω και καιρο.

Εχουνε βγει για bux.to,buxa.in,και ειδοποιητης για το dailyclickz.

Εχω μασει καπου στα 20 στο bux.to με αυτο το προγραματακη και τους myself referals :P

Δημοσ.
I don't think so....You 're wrong...Είσαι λίγο αδιάβαστος φιλαράκι...Συγγνώμη που στο λέω.

Το ποιος είναι αδιάβαστος δε το γνωρίζω. Όμως τα autoclickers (έστω τα περισσότερα) μπορούν να εντοπιστούν με πολύ απλό τρόπο. Τώρα αν στο bux.to κάθονται και πληρώνουν άτομα τα οποία βάζουν προγράμματα να κάνουν τα κλικς, sorry, αλλά αυτοί είναι αδιάβαστοι.

Το bux.to το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Περιμένω πληρωμή από τις 5 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχει έρθει. Δε θα κάνω κλικς για να πληρωθώ το 2009.

Δημοσ.
thomas αληθεια λεει,δουλευει κανονικα εδω και καιρο.

Εχουνε βγει για bux.to,buxa.in,και ειδοποιητης για το dailyclickz.

Εχω μασει καπου στα 20 στο bux.to με αυτο το προγραματακη και τους myself referals :P

Το ξέρω ότι δουλεύει και ανεβαίνει το balance. Το θέμα είναι με τη πληρωμή τι γίνεται. Το να έχεις δολλάρια στο balance είναι σα να μην έχεις τίποτε στην ουσία.

Το bux.to από όσο ξέρω ελέγχει για απατεωνιές μόνο τα accounts που έχουν κάνει cashout. Είναι αδύνατο να τα ελέγχει όλα καθημερινά γιατί αν δε κάνω λάθος οι χρήστες του πρέπει να ξεπερνούν το εκατομμύριο.

Δημοσ.

αναλογος το ποσο.

Αν μιλαμε μεχρι 100$ τα δινουνε.

Απο εκει και μετα ή σου διαγραφουνε το account ή απλα δν σε πληρωνουνε.

Τα περισσοτερα τα εντοπιζουνε αν τα αφηνεις ανοιχτα ολη μερα(με time outs).Αν το ανοιγεις μια φορα,το αφηνεις να κανει κλικ,κανεις ενα ρεσταρτ το μοντεμ εισαι μια χαρα ;).

Αληθεια ιδεα μου ειναι ή εκλεισε το titanclicks?

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να το έχεις ανοιχτό όλη μέρα. Και ένα λεπτό να το ανοίξεις μπορεί να το εντοπίσει.

Το titanclicks το πούλησε αυτός που το είχε. Δε ξέρω τι θα κάνει ο νέος ιδιοκτήτης.

Δημοσ.

Για πεστε μου κατι ρε παιδια:Ποσα ειναι τα λεφτα που εχετε βγαλει απο εκει μεχρι τωρα?Μιλαω για χρηστες που ασχολουνται κανα χρονο ασ πουμε

Δημοσ.

κοιτα,αν θες να ξεκινησεις τωρα,και δεν εχεις γνωστους κλπ που θα γραφτουνε σαν ρεφεραλ σε σενα,ειναι καπως δυσκολο,θα το βαρεθεις μεσα σε μια βδομαδα.

Εγω προσωπικα απο ολα τα site που ειμαι γραμμενος εχω παρει περιπου καμια 200$ αλλα ασχολουμε μια φορα το μηνα και οποτε με πιανει.

Δημοσ.

Το bux.to το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Περιμένω πληρωμή από τις 5 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχει έρθει. Δε θα κάνω κλικς για να πληρωθώ το 2009.

Αληθεια το λες τωρα??? Εγω τωρα θελω να αναβαθμιστω, και να αγορασω 100 referrals.

Λες να τους πληρωσω αδικα, και στο τελος να μην με πληρωσουν?

Δεν χρισιμοποιω autoclickers.

Δηλαδη αμα μαζεψω κανα 500αρι ευρω, και ζητησω να πληρωθω, υπαρχει περιπτωση να μην με πληρωσουν, η απλως θα αργησουν πολυ???

Γιατι αν ειναι να μην με πληρωσουν ποτε, τοτε αδικα μπαινω καθε μερα!!

Δημοσ.

παντως ατομα με μεγαλα ποσα πολλες φορες τους διαγραφουνε τον λογαριασμο ακουσα...

Καλου κακου εσυ στα 100-150 να τα βγαζεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

underdawg δεν ειναι απαρετητο να εχεις πιστωτικη καρτα ή τπτ τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...