tzogoula Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Με λάθος site ξεκίνησες. Το site αυτό δεν πληρώνει, τα κέρδη έινια μόνο για διαφήμιση.Στην αρχική του σελίδα γράφει: Νo Payment requests can be made as we are a add's only site. πωπω καλα που το πες!!!τι προτεινεις?
ThomasD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 τι προτεινεις? Αυτή την περίοδο καλύτερα για μένα είναι τα: bux3, sebasbux, advercash
mariosCS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 το advertbux σας δουλεύει ? από προχθές μου βγάζει "Login incorrecto" όταν κάνω sign in ... δε μπορώ να καταλάβω γιατί ...
ThomasD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 το advertbux σας δουλεύει ? από προχθές μου βγάζει "Login incorrecto" όταν κάνω sign in ... δε μπορώ να καταλάβω γιατί ... Εμένα δουλεύει κανονικά. Και είμαι κοντα στο payout. Στείλ' τους ένα email, ή γράψε στο forum, μήπως έγινε κάποιο λάθος.
tromeros dennis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 εφτιαξα ενα HOW-TO για το bux3.com! http://insomnia-bux.tk/ ειναι με screenshot και contact form για να μου στειλετε email αν θελετε!
PRO10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια καποιος που εχει πληρωθει απο bux.to πειτε μου και μενα πως πληρωνεσαι και ποσο καιρο κανει να σου στειλει τα λεφτα,εχω πατησει 10 δολλαρια στα casout και εχω πανω απο 1,5 μηνα να τα παρω,τωρα εχω 167 δολλαρια
ThomasD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια καποιος που εχει πληρωθει απο bux.to πειτε μου και μενα πως πληρωνεσαι και ποσο καιρο κανει να σου στειλει τα λεφτα,εχω πατησει 10 δολλαρια στα casout και εχω πανω απο 1,5 μηνα να τα παρω,τωρα εχω 167 δολλαρια Κάνει γύρω στους 2.5 μήνες. Και πλέον πληρώνει με alertpay.
hariskar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κάνει γύρω στους 2.5 μήνες. Και πλέον πληρώνει με alertpay. Είναι αξιόπιστο; Αυτός ο τρόπος πληρωμής τι ακριβώς είναι;
ThomasD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Είναι αξιόπιστο; Αυτός ο τρόπος πληρωμής τι ακριβώς είναι; Είναι όπως το paypal, απλά δεν είναι διαδεδομένο ακόμα.
fiskilis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα σας τυχαια επεσα πανω σε αυτο το θεμα καθως κοιταζα τα στατιστικα της σελιδας μου http://www.easyclicks.gr καπου σε αυτο το ποστ πρεπει να εχει ηδη αναφερθει αλλα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες δεν εκατσα να το βρω απλα θα ηθελα να σας κανω γνωστη την σελιδα που μπορειτε να γραφτειτε και να λαμβανετε διαφημιστικα μηνυματα που σας πληρωνει 0.01 λεπτο για το καθε ενα μπορει να ειναι μικρο το ποσο αλλα σιγα σιγα μαζευονται 3 ευρω και πληρωνεστε μολις τα συμπληρωσετε ακομα εφοσον μας φερετε πελατη για διαφημιση θα εχετε και το αναλογο κερδος που μπορει να ειναι εως και 20% του κοστους που θα πληρωσει ο διαφημιζομενος σας περιμενουμε και αν εχετε καποια ερωτηση μπορω να την απαντησω
GIANNISPATRA Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 όποιος θέλει πάντως να του πω site π1ου πληρώνει σε 5 ώρες από τι στιγμή που ζητάς τα λεφτά να μου στείλει Pm να του δώσω τις πληροφορίες..
fantomas3004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέχρι τώρα τα μοναδικά που έχω βρεί και αξίζει τον κόπο είναι τα γνωστά bux.to bux3.com Και κάποια άλλα για μερικά ψιλά http://www.titanclicks.com http://www.sebasbux.com (αυτό συνήθως βγαίνει εκτός λειτουργίας με Κινέζικα) Κάποια άλλα (dollarclix, paid4clicks, makolinks) είναι για τα σκουπίδια. Το ζήτημα είναι οτι μιλάμε για χιλιοστά του δολλαρίου την στιγμή που η ισοδυναμία δολλάριου με ευρώ είναι 1,5 : 1 για να μαζέψεις κάτι θέλει πολύ τρέξιμο και να μήν ασχολήσαι με τίποτε άλλο όλη την ημέρα στο Internet παρα μόνο με αυτό.
ThomasD Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί σε εμένα δεν γίνεται? Που δυσκολεύεσαι; fantomas είναι και μερικά ακόμη αρκετά καλά. Το sebasbux λογικά έχει κάποιο πρόβλημα με τον server, θα φτιάξει πιστεύω. Για τα άλλα που λες, όσα έχουν κάτω από 0.002 το click ή κάτω από 30% ref bonus δεν αξίζουν, είναι μόνο για να κάτι ψιλά.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πως να βγαλει λεφτα καποιος απο το νετ???? φυσικα surebets...Φυσικοτατα.! Ειμαι σιγουρος πως συμφωνεις και συ thomasD. Και εκει πλεον μιλαμε για κερδος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα