Προς το περιεχόμενο

Διακοπές στα Χανιά φέτος το καλοκαίρι

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας insomnia, σας θέτω το ερώτημα ποίοι από εσάς θα πάτε Χανιά διακοπές φέτος το καλοκαίρι, τη ξέρετε για τα Χανιά, γιατί θα πάτε στα Χανιά και τη θα θέλατε να μάθετε για αυτή την πόλη.

Το θέμα το ανοίγω γιατί διαθέτω το μεγαλύτερο Κρητικό site και θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας και γνώση σας για να φτιάξω ένα άρθρο με θέμα διακοπές στα Χανιά φέτος το καλοκαίρι.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα παω στα Χανια διακοπες (οπως καθε χρονο), γιατι εχω σε ενα χωριο εκει απ'εξω ενα μικρο σπιτακι σχεδον διπλα στη παραλια.

Εχει πολυ κοσμο και μερη να διασκεδασεις εαν το θες ενω εαν δεν εχεις ορεξη καθεσαι στο σπιτακι σου και απολαμβανεις καθαρο αερα ή κανεις μπανιο στη θαλασσα.

;)

Δημοσ.
Γεια σας insomnia, σας θέτω το ερώτημα ποίοι από εσάς θα πάτε Χανιά διακοπές φέτος το καλοκαίρι, τη ξέρετε για τα Χανιά, γιατί θα πάτε στα Χανιά και τη θα θέλατε να μάθετε για αυτή την πόλη.

.

Πολύ ωραία πόλη, υπο γερμανική κατοχή όπως και το υπόλοιπο νησί, πήγα 2 φορές δεν πρόκειται να ξαναπάω, δεν θέλω να μάθω τίποτα άλλο

Δημοσ.
Πολύ ωραία πόλη, υπο γερμανική κατοχή όπως και το υπόλοιπο νησί, πήγα 2 φορές δεν πρόκειται να ξαναπάω, δεν θέλω να μάθω τίποτα άλλο

Εεεεεεεε???

Δημοσ.

Όταν λες γερμανική κατοχή τη εννοείς; η τουρίστες από Γερμανία μειώνονται κάθε χρόνο.

Δημοσ.

ενταξει εχει πολλους γερμανους, αλλα αν θες μπορεις να πας σε μερη που δεν ειναι οι ορδες των Ουνων. οπως Σουγια, Φραγκοκαστελλο, Κολυμπαρι, λιμνη Κουρνα, Σφακια, Γαυδος και πολλα αλλα μερη που δεν ειναι εντελως για τουριστικη εκμεταλευση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...