stoixaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Τον περιμένω να έρθει γιατί η κούριερ λέει δεν στέλνει πράγματα αν δεν φορτωθεί το φορτηγό της λόγω έλλειψης βενζίνης. Απ' ότι ξέρω η κάρτα γραφικών είναι που δεν αλλάζει, οι σκληροί μπορούν να αλλάξουν, αν κάνω λάθος ενημερώστε με!
darth_revan Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ο σκληρός δεν αλλάζει. Ή τέλοσπάντων δεν αλλάζει εύκολα...
kotetsi Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ο δίσκος αλλάζει πανεύκολα σε ένα φορητό και μάλιστα δίχως να χαθεί η εγγύηση.
giannis-21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 πολυ καλο αλλα οπως ειδα και γω το εχουν πιο φθνα αλλου..
stoixaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 O υπολογιστής δεν ειναι ο Acer, TravelMate 7720G-832G50Mn αλλά ο Acer, TravelMate 7720G-833G50Mn του οποίου η τιμή κυμαίνεται από 1120 έως 1160 ευρώ. Στην αρχή στο μαγαζί μου λέγανε ότι η τιμή του είναι 1220 ευρώ αλλά όταν το κοίταξα στο internet και συγκεκριμένα στην Ιταλία η τιμή του είναι 1162,80 ευρώ και όταν τους ενημέρωσα και αυτοί με τη σειρά τους ενημερώσανε την αντιπροσωπεία εδώ τότε μου ρίξανε την τιμή στα 1160 ευρώ. Δεν με πειράζουνε όμως τα 40 ευρώ γιατί στο κάτω κάτω εδώ είναι επαρχία και συνεργάζομαι με αυτόν που έχει το μαγαζί και το service θα είναι άψογο γιατί δεν θέλει να έχει προβλήματα μαζί μου.... γίνομαι λίγο τρελλή με τέτοια θέματα!
georgios... Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστώ Darth-Revan γιατί ήδη τον έχω παραγγείλει τον υπολογιστή και ήμουν πολύ ευτυχισμένη μετά από μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασα από τότε που είπα ότι θα αγοράσω Laptop. Λες και γύρισε ο κόσμος ανάποδα.... τι να πω... μέχρι και οι φορτηγατζήδες έκαναν απεργία και περιμένω εδώ και τρεις ημέρες για να τον δω τον πολυπόθητο υπολογιστή, για να μην πω ότι η αρχική μου παραγγελία ήταν για τον καινούριο 6920 Gemstone Blue, τον οποίο και πληρωσα 1240 ευρούλια το περασμένο Σάββατο και τη Δευτέρα με ειδοποίησαν ότι η αντιπροσωπεία είχε φέρει μόνο μερικά κομμάτια τα οποία ξεπουλήθηκαν όλα και περιμένουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου να τους έρθουν τα υπόλοιπα. Όπως και ένα τεράστιο γολγοθά με ένα Turbo-X Iron που πήγα μέχρι την Πάτρα στο Πλαίσιο μόνο και μόνο για να μου πουν ότι δεν υπάρχει και αφού άλλαξα την παραγγελία με άλλον δεν μπόρεσα τελικά να τον πάρω γιατί δεν είχα συνεννοηθεί σωστά με τον πωλητή για τις δόσεις που θα έβαζα το μηχάνημα και άλλες τόσες ιστορίες με άλλες μάρκες! Τι να πω δεν έχω να πω τίποτα.... εγω μολις σημερα παρηγγειλα αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=100&product=1099418 μου ειπαν οτι ειναι ετοιμη η παραγγελια, αυριο παραδινεται στον courier και απο Δευτερα θα το εχω.
stoixaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πέφτει η τιμή του τρομερά κάθε μέρα.... τρομερό... χαίρομαι που δεν το πήρα. Αλλά ακόμα περισσότερο χαίρομαι που πήρα αυτό που πήρα. Το laptop Acer 7720 λέει πολλά, με δυο λέξεις "τα σπάει" Στιβαρό μηχάνημα, απόλυτα επαγγελματικής χρήσης δυο σκληρούς από τους οποίους ο ένας χωρισμένος σε δυο partition για το σύστημα του υπολογιστή (500 giga -250 + 111 +111) για ότι θέλω να βάλω. Τα πλαστικά του άκρως λυτά και καλής ποιότητας. Όσο για το σύστημά μου "τρέχει με μια ferrari" ακόμα δεν έχω φορτώσει όλα τα προγράμματα αλλά μέχρι στιγμής από κάρτα γραφικών συνδέσεις με ίντερνετ κλπ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα. Και η οθόνη του όλα τα λεφτά, τα χρώματα φοβερά, το γυαλιστερό υλικό του συνηθίζεται πολύ εύκολα και τα χρώματά του σε πολύ καλή πιστότητα!! Thank you Acer!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.