Houston Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Όλοι τις θέλουμε αλλά υπάρχει ζωή και μακρυά από το μο@νί ρε φίλε.Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος και η ζωή μας γύρω από μια τρύπα. Ακριβώς γιατί δεν χρειάστηκε να γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος και η ζωη μας για να θωπεύσουμε τα μπριζολάκια της δεσποινίδας Φοφός παρόλο που τα έχουμε ανάγκη όπως εγώ τώρα τα ζεστά σαρμαδάκια που με περιμένουν εφυγααααα
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 κι'ομως φιλε ημουν τυχερος.αεροπορια μεσα στα γραφεια με πολιτικο προσωπικο που κανουν πρακτικη μετα τις σχολες τους και κοπελες που μολις βγηκαν απο τη ΣΤΙΑ ετων 20! δε μπορει να φανταστει τη πανυγηρι ειχε γινει και τσακωνομασταν οι φανταροι ποιος θα τη πεσει σε ποια. χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος αλλα καταφερα να βγω για καφε με περισσοτερες απ'οτι οι αλλοι. και οταν λεω καφε εννοω καφε! μονο και μονο που υπηχε θυληκη υπαρξη να μιλαω και να ασχολουμαι εμενα μου εφτανε Μηπως εισαι...
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ποιος πληρωνε τους καφεδες? ο καθενας τα δικα του και αυτο κανω με οοολες οσες βγαινω εκτος φυσικα απο τη κοπελα μου που εκει χανουμε τη μπαλα. ειτε θα τυχει να πληρωσω ολα εγω ειτε αυτη αναλογα με τα κεφια
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά εμένα ΑΥΤΟ με κάνει ευτυχισμένο. Έχουμε γνώση slipκnot Με λίγη εκπαίδευση μπορούνε εύκολα να γίνουν από Τσετσένες αυτονομίστριες μέχρι οδηγοί σε σοβιετικά άρματα μάχης, μέχρι και να σκάβουν δρόμους για την ΕΥΔΑΠ. ΟΛΑ μπορούν να τα κάνουν. Μην κοιτάς που κάνουμε τα κορόιδα και ακούμε την δήθεν γκρίνια τους για την έλλειψη ισότητας. Απλώς κάνουμε πως τις ακούμε. Έχουν επιλέξει από μόνες τους τον ρόλο του πολυτελούς αντικείμενου και ταυτόχρονα έχουν ανεβάσει και τον μέσο όρο ζωής τους εις βάρος του δικού μας. Εμείς πάλι τους δίνουμε όση αξία έχουν όσο πιο δίκαια μπορούμε. Τίμια πράγματα.
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ο καθενας τα δικα του και αυτο κανω με οοολες οσες βγαινω εκτος φυσικα απο τη κοπελα μου που εκει χανουμε τη μπαλα.ειτε θα τυχει να πληρωσω ολα εγω ειτε αυτη αναλογα με τα κεφια πιο συχνα τι γινεται? εχεις κεφια και πληρωνεις?
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 πιο συχνα τι γινεται? εχεις κεφια και πληρωνεις? οχι, συνηθως ο καθενας τα δικα του.
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 και μια και το ανοιξαμε αυτο το θεμα το ξερετε οτι οι γυναικες νιωθουν καλυτερα οταν πληρωνουν ο καθενας τα δικα του? υπαρχουν φημες που λενε οτι συνηθως ο αντρας πληρωνει και αυτο τιμα τη γυναικα. ΛΑΘΟΣ
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 για μενα προσωπικα ναι.αν δεν υπηρχε γυναικα ή αν μου λεγανε οτι δε θα ξανακουμπησω γυναικα στη ζωη μου τοτε ποιος ο λογος να συνεχιζω να ζω? ΟΚ αυτό το πόστ εξηγεί τα πάντα.Είσαι ο ορισμός του μο@νόδουλου φίλε.Και μην το πάρεις σαν προσβολή,η αλήθεια είναι που την ομολογείς και μόνος σου. Να ξέρεις απλά οτι αυτοί που κουβαλάνε ίδια μυαλά με εσένα είναι υπεύθυνοι που η κάθε πατσαβούρα την έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι.Από εγωισμό και μόνο θα έπρεπε να σταματήσεις να πάιζεις το παιχνίδι τους.
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ΟΚ αυτό το πόστ εξηγεί τα πάντα.Είσαι ο ορισμός του μο@νόδουλου φίλε.Και μην το πάρεις σαν προσβολή,η αλήθεια είναι που την ομολογείς και μόνος σου. Να ξέρεις απλά οτι αυτοί που κουβαλάνε ίδια μυαλά με εσένα είναι υπεύθυνοι που η κάθε πατσαβούρα την έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι.Από εγωισμό και μόνο θα έπρεπε να σταματήσεις να πάιζεις το παιχνίδι τους. φιλε ποσο χρονων εισαι? καταλαβες τι λες τωρα? ξερεις τι σημαινει μουνοδουλος? εγω δεν ειπα οτι ειμαι δουλος των γυναικων και με κανουν οτι θελουν ή οτι θα δωσω τη ζωη μου για μια γυναικα. ειπα οτι μ'αρεσει η γυναικα και δε μπορω να ζω χωρις να τη χαιρομαι ΕΓΩ! δουλευω για το εγω μου, ικανοποιω το εγω μου και οχι αυτες. οι μουνοδουλοι δε σκεφτονται τον εαυτο τους.... (ασχετα αν στο σεχ σκεφτομαι διαφορετικα....)
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Moυνοδουλος ειναι αυτος που τον οριζει το μουνι, που το εχει ψηλα και υπερβαινει τα παντα. Βαλε κατι που σου αρεσει να κανεις πολυ και κατι που σου αρεσει να κανεις λιγοτερο, μονο που στο 2ο θα εισαι παρεα με γκομενα και μαλιστα οχι μια γκομενα που εισαι στο ψησιμο ή που ειναι τρελο μωρο ή που δεν θα την ξαναδεις. Μια γκομενα που μπορει και να σου κατσει αλλα δεν την κυνηγας και καιρο ας πουμε Τι απο τα 2 θα κανεις? Αν κανεις το 2ο εισαι μουνοδουλος, απλο
Harkon Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 έχουμε ξεφύγει τελείως στους χαρακτηρισμούς μας ε; λες και είμαστε με τα φιλαράκια μας στην καφετέρια.. κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.