Προς το περιεχόμενο

τι κάνει εναν άντρα ευτυχισμένο?

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε σε καφενειο εχεις παει ε?

Λοιπον, για να το παμε στην αρχη, η γυναικα φτιαχτηκε γιατι βαρεθηκε ο Αδαμ να την παιζει μονος του και ηθελε και τα 2 χερια ελευθερα οταν πηδαει για να κραταει και την μπυρα και το σουβλακι.Αρα η γυναικα φτιαχτηκε για τον αντρα. Απλο?

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλετζο ολα αυτα που θες να μαθεις πως και γιατι τα καναμε, ξερεις οτι τα πιο πολλα γινανε σε περιοδους που η γυναικα απλα δεν ειχε δικαιωμα να κανει οτιδηποτε ειναι αυτονοητο τωρα ε?

Δημοσ.
Εγώ για να το κάνω αυτό συνήθως παίρνω τα βουνά.

Λες να έφτιαξε ο θεός τα βουνά για τις γυναίκες;

μμμμμμμ..δεν θυμάμαι να έδωσα τέτοια εντολή :mrgreen:

αλετζο ολα αυτα που θες να μαθεις πως και γιατι τα καναμε, ξερεις οτι τα πιο πολλα γινανε σε περιοδους που η γυναικα απλα δεν ειχε δικαιωμα να κανει οτιδηποτε ειναι αυτονοητο τωρα ε?

γιατί τώρα που έχει τι κάνει? lol

Δημοσ.
ναι αλλα γιατι ρωτας?

(αυτο με τη θεωρια που λεω καπου το ειχα ακουσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ακριβως ετσι)

Αν αυτά που λές εδώ μέσα τα πιστεύεις πρέπει να έφαγες μεγάλο πακέτο.Δεν μπορώ να σε φανταστώ να περάσουν 30-40 μέρες χωρίς να δείς θηλυκό.

Όλοι τις θέλουμε αλλά υπάρχει ζωή και μακρυά από το μο@νί ρε φίλε.Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος και η ζωή μας γύρω από μια τρύπα.

Δημοσ.
Εγώ για να το κάνω αυτό συνήθως παίρνω τα βουνά.

Λες να έφτιαξε ο θεός τα βουνά για τις γυναίκες;

τοση ωρα λεμε οτι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ τα φτιαξαν ολα αυτα για τις γυναικες...

το βουνο ειναι κατι που εφτιαξε η φυση και οχι ο αντρας.

(αν μπορουσε θα το εκανε οπως εφτιαξε τη τεχνητη θαλασσα "πισινα" για να μπορει ο αντρας να βλεπει τα κορμια των γυναικων χωρις να τρεχει μακρια....)

Δημοσ.
τοση ωρα λεμε οτι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ τα φτιαξαν ολα αυτα για τις γυναικες...

το βουνο ειναι κατι που εφτιαξε η φυση και οχι ο αντρας.

(αν μπορουσε θα το εκανε οπως εφτιαξε τη τεχνητη θαλασσα "πισινα" για να μπορει ο αντρας να βλεπει τα κορμια των γυναικων χωρις να τρεχει μακρια....)

Γενικα σου αρεσει να κανεις κατι στην ζωη σου ξεχωρα απο γκομενες?Αν δεν εχεις γκομενες τριγυρω ειτε να βλεπεις ειτε να $%^ τι κανεις?Πεθαινεις επειδη δεν εχεις λογο να αναπνευσεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γενικα σου αρεσει να κανεις κατι στην ζωη σου ξεχωρα απο γκομενες?Αν δεν εχεις γκομενες τριγυρω ειτε να βλεπεις ειτε να $%^ τι κανεις?Πεθαινεις επειδη δεν εχεις λογο να αναπνευσεις?

Δηλαδή πιστεύεις πως αν στ' αλήθεια είχε γκόμενες θα έγραφε ότι γράφει;

Αυτό είναι πιο τραγικό!

:lol:

Δημοσ.
Αν αυτά που λές εδώ μέσα τα πιστεύεις πρέπει να έφαγες μεγάλο πακέτο.Δεν μπορώ να σε φανταστώ να περάσουν 30-40 μέρες χωρίς να δείς θηλυκό.

Όλοι τις θέλουμε αλλά υπάρχει ζωή και μακρυά από το μο@νί ρε φίλε.Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος και η ζωή μας γύρω από μια τρύπα.

κι'ομως φιλε ημουν τυχερος.

αεροπορια μεσα στα γραφεια με πολιτικο προσωπικο που κανουν πρακτικη μετα τις σχολες τους και κοπελες που μολις βγηκαν απο τη ΣΤΙΑ ετων 20!

δε μπορει να φανταστει τη πανυγηρι ειχε γινει και τσακωνομασταν οι φανταροι ποιος θα τη πεσει σε ποια.

χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος αλλα καταφερα να βγω για καφε με περισσοτερες απ'οτι οι αλλοι.

και οταν λεω καφε εννοω καφε!

μονο και μονο που υπηχε θυληκη υπαρξη να μιλαω και να ασχολουμαι εμενα μου εφτανε

Δημοσ.

για μενα προσωπικα ναι.

αν δεν υπηρχε γυναικα ή αν μου λεγανε οτι δε θα ξανακουμπησω γυναικα στη ζωη μου τοτε ποιος ο λογος να συνεχιζω να ζω?

Δημοσ.
Δηλαδή πιστεύεις πως αν στ' αλήθεια είχε γκόμενες θα έγραφε ότι γράφει;

Αυτό είναι πιο τραγικό!

:lol:

μη εισαι και τοσο σιγουρος.... κανει τζιζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...