slipknot Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 σου απαντησα πριν Μα στην αλάνα δε πάνε συνήθως οι κοπέλες...
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Aledjo λυπάμαι που σου γκρεμίζω την θεωρία αλλά το πιθανότερο είναι η πρώτη μπάλα να φτιάχτηκε από ανθρώπινο κεφάλι. Ουδεμία σχέση είχε με γυναίκες πάντως, μάλλον είχε με την έκβαση της μάχης. δε ξερουμε πως και γιατι φτιαχτηκε η μπαλα. πειτε μου κατι αλλο. καφετερια? αυτοκινητο? κινητο? φωτογραφικη μηχανη? σχολειο? κρεβατι? ????
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Απλά είμαστε παιδιά πάντα και παίζουμε. Για την πάρτη μας. ΥΓ: Με παπάρα, μη με δίνεις. Κώστα με λένε είπαμε. κι οι γυναίκες είμαστε παιδιά και γουστάρουμε πάντα το παιχνίδι (ανεξάρτητα αν τραβάμε αναγκαστική ενηλικίωση σε κάτι φάσεις, για να αναλάβουμε ευθύνες, που οι άντρες κάνουν πως δεν μπορούν να αναλάβουν...) Αφού λοιπόν και για τα 2 φύλα ευτυχία είναι το παιχνίδι και παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ισοτιμία... το μυστικό των ευτυχισμένων σχέσεων είναι μάλλον η ισοτιμία των μελών !
BIAP Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Οκ, ας το παρουμε αλλιως. Το παιχνιδι, ειτε αναμεσα σε σερνικα, ειτε αναμεσα στα κουριτσια, αποτελει την πρωτη μυηση στην τεχνη του εκφοβισμου. Εκει εκπαιδευεσαι στην επιβιωση, σε μια πρωιμη μορφη της.
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μα στην αλάνα δε πάνε συνήθως οι κοπέλες... ποιος στο ειπε αυτο? αχ... εχεις χασει επεισοδια μαλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 δε ξερουμε πως και γιατι φτιαχτηκε η μπαλα. Γεια στο στόμα σου. Γιατί μας κούρασες με τις ηλίθιες θεωρίες.
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Γεια στο στόμα σου. Γιατί μας κούρασες με τις ηλίθιες θεωρίες. γιατι ειναι απλος θεωρια μου. "μια θεωρια ειναι σωστη αν δε μπορει να αποδειχτει το αντιθετο"
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αφού λοιπόν και για τα 2 φύλα ευτυχία είναι το παιχνίδι και παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ισοτιμία... το μυστικό των ευτυχισμένων σχέσεων είναι μάλλον η ισοτιμία των μελών ! κι εδώ τίθεται το κρίσιμο ερώτημα: Είσαι έτοιμη να δεχθείς ένα κόσμο ισοτιμίας με κάθε κόστος, ότι κι αν σημαίνει αυτό; Εννοώ απόλυτη ισοτιμία και ίση μεταχείριση φυσικά. Αφού το ξέρεις ότι δεν είμαι και πολύ ευγενικός εξάλλου. Σαφώς λιγότερα μαρτύρια για μένα. Βεβαίως "ΙΣΟΤΙΜΙΑ" με κεφαλαία γράμματα. Αν η απάντηση ήταν στ' αλήθεια "ναι", τότε κι εγώ θα το είχα λύσει το πρόβλημά μου: 5.000.000 σκληροί εργάτες περισσότεροι. Που αδιαφορώ αν σπάνε τα νύχια τους.
Houston Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τεσπα αφού καταλήγουμε για το αν όλα φτιάχτηκαν ή όχι για την γυναίκα τότε πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι ΟΛΑ φτιάχτηκαν από αντρες….και να σεβόμαστε κάποια πράγματα ε…
slipknot Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ποιος στο ειπε αυτο?αχ... εχεις χασει επεισοδια μαλλον. Εντάξει,ίσως να χρησιμοποίησα λάθος λέξη.Όπως και να χει,είχα στο νου μου ένα μέρος όπου δεν πατάνε κοπέλες.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 γιατι ειναι απλος θεωρια μου."μια θεωρια ειναι σωστη αν δε μπορει να αποδειχτει το αντιθετο" Αλέτζο έχεις πάει φαντάρος?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 το ειπες και μονος σου!"αν ειναι και κοπελες να μην πω "το γαμω το μουνι που σε πεταγε" για να μην ακουσω μουρμουρα απο την κερκιδα." υπαρχει στο υποσυνείδητο η γυναικια υπαρξη. για τη ψυχολογια σου μιλησα οχι για το τροπο που θα παιξεις. σκεφτεσαι ομως οτι υπαρχουν γυναικες τριγυρο σου.... αν υπηρχαν αντρες τοτε δε θα ενοιαζε τιποτα ενω με τις γυναικες κατι σε τρωει μεσα σου. Ευγενεια και Παιδεια ισως?
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εντάξει,ίσως να χρησιμοποίησα λάθος λέξη.Όπως και να χει,είχα στο νου μου ένα μέρος όπου δεν πατάνε κοπέλες. ε και παλι αυτο το μερος εξαιτιας γυναικων φτιαχτηκε. οπως το κεφενειο! δε πανε γυναικες εκει αλλα μονο αντρες αλλα γιατι πανε? για να ξεφυγουν απο τη γυναικα σπιτι τους και να μη την ακουν για μερικες ωρες...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ε και παλι αυτο το μερος εξαιτιας γυναικων φτιαχτηκε.οπως το κεφενειο! δε πανε γυναικες εκει αλλα μονο αντρες αλλα γιατι πανε? για να ξεφυγουν απο τη γυναικα σπιτι τους και να μη την ακουν για μερικες ωρες... Εγώ για να το κάνω αυτό συνήθως παίρνω τα βουνά. Λες να έφτιαξε ο θεός τα βουνά για τις γυναίκες;
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αλέτζο έχεις πάει φαντάρος? ναι αλλα γιατι ρωτας? (αυτο με τη θεωρια που λεω καπου το ειχα ακουσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ακριβως ετσι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.