Προς το περιεχόμενο

τι κάνει εναν άντρα ευτυχισμένο?

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πες μου ενα αντικειμενο να στο αναλυσω να δεις οτι φτιαχτηκε εξαιτιας γυναικων.

Η μπάλα ποδοσφαίρου...

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας κρίνουμε λίγο από αυτούς που απαντάνε:

1) Η πλειοψηφία του στοματικού

Αν υποθέσουμε πως αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο είναι κάτι που παραμένει ως στόχος μόνο μέχρι τη στιγμή που θα το αποκτήσεις, συμπεραίνουμε εύκολα πως οι παραπάνω δεν έχουν (been blown) αρκετά αλλιώς θα ήταν η πλειοψηφία των οθωμανών, όπου θα έλεγα πως δεν έχουν χορτάσει το πρώτο συνθετικό των butthole surfers αλλιώς θα ήταν η πλειοψηφία των 2 backdoors one at a time, αλλιώς θα ήταν η πλειοψηφία των κ.ο.κ. μέχρι την πλειοψηφία των Hugh Heffners όπου και είναι το final frontier της ανδρικής ονείρωξης. Άρα κάτι μου λέει πως το ποστ της χάπι περί άγνοιας ισχύει και στους παραπάνω.

2) Η πλειοψηφούσα μειοψηφία των κολλητοgamers

get a fucking life. Literally!

3) H μονομειοψηφία της επικοινωνίας και κατανόησης

get a fucking life. Literally x 2

Επισκέπτης
Δημοσ.
πες μου ενα αντικειμενο να στο αναλυσω να δεις οτι φτιαχτηκε εξαιτιας γυναικων.

Η αγαπημένη μου μηχανούλα φτιάχτηκε μόνο για μένα. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και δεν χωράει τρίτος στη σχέση μας. Έτσι κι αλλιώς τις γκόμενες δεν προλαβαίνουμε να τις δούμε.

:-D

Δημοσ.
Η μπάλα ποδοσφαίρου...

Επιδειξη τεστοστερονης. Τελος.

Γιατι το να κρατας τη σκωταρια του αντιπαλου και να την προσφερεις στην κορασιδα ειναι τρε μπαναλ. Οβερ.

Δημοσ.

2) Η πλειοψηφούσα μειοψηφία των κολλητοgamers

get a fucking life. Literally!

Απο αυτο και μονο φαινεται πως περνεις σε καθε save την Μπαρτσελονα και σου ερχεται ο Matias Cahais με την πρωτη. Εμ αγορακι μου, η μαγκια ειναι να τον φερεις οταν ειναι μικρος αλλιως ψαχνεσαι πως θα βρεις αμυντικο χαφ για να καλυπτει τον Γιαννη Γκουμα

Δημοσ.
Η αγαπημένη μου μηχανούλα φτιάχτηκε μόνο για μένα. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και δεν χωράει τρίτος στη σχέση μας. Έτσι κι αλλιώς τις γκόμενες δεν προλαβαίνουμε να τις δούμε.

:-D

αυτος που την εφτιαξε ομως σκεφτηκε να τη φτιαξει ομορφη τη μηχανη σου για να μπορεις να κινησεις τα γυναικα βλεματα επανω σου ή για να μπορεις να πας βολτα τη γκομενα ή ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!

ασχετα αν εσυ δε κανει τιποτα απ'ολα αυτα...

Δημοσ.
αυτος που την εφτιαξε ομως σκεφτηκε να τη φτιαξει ομορφη τη μηχανη σου για να μπορεις να κινησεις τα γυναικα βλεματα επανω σου ή για να μπορεις να πας βολτα τη γκομενα ή ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!

Όχι.Το θέμα με την εμφάνιση της μηχανής,είναι να έχει κι ένα σχήμα που θα εξυπηρετεί την κίνηση της.Αλλιώς κι ένα ξύλο,με μια σέλα,ένα τιμόνι και 2 ρόδες θα ταν αρκετό.

Δημοσ.
Επιδειξη τεστοστερονης. Τελος.

Γιατι το να κρατας τη σκωταρια του αντιπαλου και να την προσφερεις στην κορασιδα ειναι τρε μπαναλ. Οβερ.

Τι λεει αυτος εδω ρε?Πολλες ταινιες βλεπεις. Υπαρχει τιποτα καλυτερο απο τελικο ΤΛ με βροχη στην Μοσχα και σκαρια συρομενου Ριο Φερντιναντ κατευθειαν σε εμπροσθιο χιαστο Ντιντιε Ντρογκμπα που φευγει μονος με το τερμα?

Δημοσ.
Απο αυτο και μονο φαινεται πως περνεις σε καθε save την Μπαρτσελονα και σου ερχεται ο Matias Cahais με την πρωτη. Εμ αγορακι μου, η μαγκια ειναι να τον φερεις οταν ειναι μικρος αλλιως ψαχνεσαι πως θα βρεις αμυντικο χαφ για να καλυπτει τον Γιαννη Γκουμα

Καλά εσύ δε μου κλαψομούνιαζες πόση δουλειά έχει αυτές τις μέρες;

Edit: ΒΙΑP ---> Female

Δημοσ.
Η μπάλα ποδοσφαίρου...

τη μπαλα ποδοσφαιρου τη χρησιμιποιουν τα αγορια μικρης ηλικιας για να κανουν επιδειξη στα κοριτσια του σχολειου ή της γειτονιας οτι ειναι οι καλυτεροι παιχτες.

σε μεγαλυτερη ηλικια αυτοι που παιζουν, παιζουν για τη φημη και λεφτα που φυσικα αυτα τα δυο φερνουν και γυναικες.

αυτοι που μονο παρακολουθουν μπαλα, το κανουν μονο και μονο για να ξεφυγουν λιγο ΑΠΟ τις γυναικες...

:lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκτός ότι είσαι βέβηλος, ιερόσυλος και βλάσφημος aledjo, πιστεύω πως σου αξίζει και ένα ban.

Αυτός που την έφτιαξε το πιθανότερο ήταν να σκεφτόταν ένα πολεμικό εργαλείο. Αν δεν σκεφτόταν αυτό τότε δεν θα έφτιαχνε ποτέ τίποτα χρήσιμο.

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Τι λεει αυτος εδω ρε?Πολλες ταινιες βλεπεις. Υπαρχει τιποτα καλυτερο απο τελικο ΤΛ με βροχη στην Μοσχα και σκαρια συρομενου Ριο Φερντιναντ κατευθειαν σε εμπροσθιο χιαστο Ντιντιε Ντρογκμπα που φευγει μονος με το τερμα?

Ναι.

Να βλεπεις ολους αυτους που παρακολουθουν τελικο ΤΛ με βροχη στην Μοσχα και σκαρια συρομενου Ριο Φερντιναντ κατευθειαν σε εμπροσθιο χιαστο Ντιντιε Ντρογκμπα που φευγει μονος με το τερμα.

Δημοσ.
Καλά εσύ δε μου κλαψομούνιαζες πόση δουλειά έχει αυτές τις μέρες;

Edit: ΒΙΑP ---> Female

Σημερα το πρωι τελειωσα μαλακα, καναμε και μιτινγκ και μιλαμε....λες και τελειωσαν οι Πανελληνιες, δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη για δουλεια. Εχουν μεινει 2-3 μαλακιες ακομα και τις τρεναρω οσο μπορω, λεω να τις κανω 4, πριν φυγω απο την δουλεια αλλα τοτε θα ανεβασει αρθογραφια ο σπορφμ οποτε απο αυριο

Δημοσ.

Απλα πραγματα...Μια γυναικα σαν την νικολ που να σου κανει ολα τα...χατιρια.

Κατι σαν τις γκομενες του aledjou...

Δημοσ.
Το θέμα με την εμφάνιση της μηχανής,είναι να έχει κι ένα σχήμα που θα εξυπηρετεί την κίνηση της.Αλλιώς κι ένα ξύλο,με μια σέλα,ένα τιμόνι και 2 ρόδες θα ταν αρκετό.

αυτο λεω και γω.

ειναι ομορφη για να ταιριαζει ωραια με τη γυναικα.... αλλιως θα ελεγε "ποιος το μαμει τωρα.... βαλε ενα ξυλο κτλκτλ"

και ξαναλεω, αυτος που το εφτιαξε! οχι αυτος που το αγορασε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...